עבור לתוכן

עצומה להעלאת המהירות המותרת

Featured Replies

פורסם

למרות שהמהירות היא לא הגורם העיקרי לתאונות

המשטרה ומערכת בתי המשפט בוזזים את האזרח המסכן

תחתמו חברה!

תקראו מפרטים שם על הכול...

מקווה שהעצומה הזו תצליח :)

פורסם

אני לא חושב שהמהירויות בארץ כל כך נמוכות, הם סבירות לגמרי לטעמי...

ואני לא חושב שישנה משהו גם אם היו חצי מיליון רשומים בעצומה, מי שמחליט זה הממשל ולא אנחנו, וידוע עד כמה הממשל "מתחשב" ברצונות שלנו.....

ושלא תיפלו במראה המגניב של רוקפורד, גם אם ירשו לנהוג במהירות כפולה הוא לא יעבור את ה60... פשושון זהיר ;D

פורסם
  • מחבר

אחרי שהוא "טעם" שלילה, אז כן... :P

פורסם

אין לכם מושג כמה שזה ישן ("בימים אלה" ?!), ואין לכם מושג כמה שזה לא ישפיע על כלום.

תן לי סיבה אחת, אחת, למה שהמדינה תרצה לעשות את זה, מתוך ידיעה שזה אומר לקצץ לעצמה בהכנסות הכספיות ללא שום תועלת.

פורסם

למה שהמדינה תרצה לעשות את זה, מתוך ידיעה שזה אומר לקצץ לעצמה בהכנסות הכספיות ללא שום תועלת.

זאת בדיוק הסיבה למה המדינה בחיים לא תעשה את זה...

פורסם

יהיו יותר תאונות, והם יהיו יותר קטלניות.

קדימה למה אתם מחכים?!?!

>:(....

בשביל שתגיעו לבית 20 דקות מוקדם יותר ובשביל הכיף אתם מוכנים לעשות דבר כזה?

פורסם

אין לכם מושג כמה שזה ישן ("בימים אלה" ?!), ואין לכם מושג כמה שזה לא ישפיע על כלום.

תן לי סיבה אחת, אחת, למה שהמדינה תרצה לעשות את זה, מתוך ידיעה שזה אומר לקצץ לעצמה בהכנסות הכספיות ללא שום תועלת.

רוצה סיבה?

אולי בגלל שאנחנו חיים בדמוקרטיה?

אנשים כניראה כבר שכחו שהרעיון בדמוקרטיה הוא שהעם מחליט ואם רוב העם בעד אין לממשל שום זכות להתנגד

הרי בסופו של דבר הממשל אמור לפעול לטובת האזרח ורצונו

פורסם

בן כמה אתה ?

עוד לא הבנת שזה לא עובד ככה ?

אם חברי הכנסת רוצים הם מעלים לעצמם את המשכורת (והסיבה היחידה שהם לא עושים את זה היא כי הם יודעים שאח"כ לא יבחרו בהם בבחירות הבאות, או סתם כי לחלקם יש מצפון. אולי). אם חברי הכנסת רוצים הם מבטלים לחלוטין את הגבלת המהירות בכבישים בארץ, או מורידים אותה ל 15 קמ"ש בכבישים המהירים, וקובעים קנס של 100,000 שקל עבור כל 5 קמ"ש חריגה, כאשר חריגה של מעל 20 קמ"ש זה אוטומטית 10 שנות מאסר בפועל.

דמוקרטיה זה לא מה שרוב העם רוצה, זה מה שרוב הכנסת מחליטה.

הכנסת = המדינה.

פחות כסף למדינה = יותר בעיות תקציביות = פחות כסף לחברי הכנסת.

עכשיו תסביר לי איזה חבר כנסת שפוי ירצה לפגוע לעצמו במשכורת רק בשביל שכמה לייצנים שרוצים לנסוע 130 קמ"ש במקום 90 קמ"ש יהיה מרוצים...

פורסם

17.5

דיברתי על המצב האידאלי לא על מה שקורה בפועל

ברור שהשחיטות חוגגת אבל כעיקרון בדמוקרטיה אם רוב העם רוצה זה מה שצריך להיות

זה שבפועל זה לא ככה מה אפשר לעשות

פורסם

תאמין לי לא כל מה שהעם רוצה זה טוב בשבילו.

אם יעלו את המהירות המותרת אז ההכנסות למדינה יקטנו, משמע תקציב נמוך יותר שיגרום בסופו של דבר לקיצוצים וכל הבולשיט הזה, אז עשה לי טובה אל תדבר על מה שאתה לא מבין.

אתם חושבים שחברי הכנסת חיים בעולם אחר ולא מודעים לרצונו של העם? פשוט האנשים שלא מעורבים בפוליטיקה לא מודעים לכל ההשלחות שדבר כזה או אחר יכול לגרום, ולכן קל להם להגיד "אני רוצה את זה, אבל המדינה חרא הם לא יעשו את זה". אני לא אומר שלא צריך להיות מעורב בענייני המדינה (כי זה הוא הבסיס של הדמוקרטיה), אבל ישנם דברים במדינה הזאת שלא ישונו בזמן הקרוב והגבלת המהירות נכללת בהם.

פורסם

אני לא מוצא אפילו סיבה אחת לממש את ה"עצומה" הזאת..

חוץ מלחסוך קצת זמן... ולנסוע יותר מהר.. שזה אומר... תאונות יותר קיצוניות... מסוכנות...

וכו'...

פורסם

תאמין לי לא כל מה שהעם רוצה זה טוב בשבילו.

אם יעלו את המהירות המותרת אז ההכנסות למדינה יקטנו, משמע תקציב נמוך יותר שיגרום בסופו של דבר לקיצוצים וכל הבולשיט הזה, אז עשה לי טובה אל תדבר על מה שאתה לא מבין.

אתם חושבים שחברי הכנסת חיים בעולם אחר ולא מודעים לרצונו של העם?

ביום 25 בספטמבר 1991 ניצפה נשיא המדינה, משה קצב, אז

שר התחבורה, כשהוא נוסע במהירות של 150 קמ"ש ברדתו

מירושלים. נשיא אחר, יצחק הרצוג המנוח, נלכד בפברואר

68' במהירות של 39 קמ"ש מעל המותר. באוגוסט 19' זכה גם

מי שהיה אז רמטכ"ל, אהוד ברק, שהכותרת - 150 קמ"ש -

תתנוסס מעל קלסתרו. עשרים שנה מאוחר יותר נלכד סגן שר

התחבורה והאחראי על נושא הבטיחות, ח"כ אבי יחזקאל,

במהירות של 155 קמ"ש. בדצמבר 1985 נלכדו תריסר שרים

כשהם שוברים את חוק המהירות בדרכם לישיבת הממשלה.

ניראה לי שאתה הוא זה שלא מבין על מה הוא מדבר

פורסם

אף אחד לא אמר שהגבלות המהירות הנוכחיות הן נכונות (חלק אמרו, אבל הם סתם מדברים שטויות... :s07:).

זה שהשינוי הזה מתבקש על מנת להתקדם עוד קצת למצב של מדינה מתוקנת זה ברור. רק שזה לא יקרה לעולם כי רוב ההכנסות של המדינה מדוחות תנועה הן על מהירות, ושוטרים כבר מזמן לא עומדים במקומות מסוכנים, אלא במקומות פתוחים לחלוטין שאפשר בכיף לנסוע מהם גם 250 קמ"ש אבל מישהו החליט שהכביש יהיה מוגבל ל 90...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים