עבור לתוכן

טלפון סלולרי

Featured Replies

פורסם

עד כמה שאני זוכר ,בארץ עובדים על 900 .

אם אתה נעול על המכשיר הזה , קח את גרסת ה700 , לא ה710 . שני המכשירים זהים לחלוטין , וכן , התכונות של שניהם זהות לחלוטין .

צד שמאל , 710 , צד ימין , 700 .

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

• תגובות 48
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

שמתי לב לשני הבדלים:

ב-s700 יש MP3 ringtones וב-s710 אין.

ב-s710 יש EDGE (מה זה בדיוק...? :-\) וב-s7100 אין.

פורסם

עכשיו סיבכת אותי :)

לא שמתי לב לשינויים האלה

ככה : סלקום עובדים על 1800 , אורנג' עובדים על 900 , מה שכבר פוסל לך את אופציה של ה710 . האפשרות של edge נותנת לך אפשרות חיבור רשת יותר מהירה , מעין g2.75 . כך שהיתרון היחידי על ה710 לעומת ה700 הוא הצלצולים יותר טובים , true tones כנראה .

פורסם
  • מחבר

עכשיו סיבכת אותי :)

לא שמתי לב לשינויים האלה

ככה : סלקום עובדים על 1800 , אורנג' עובדים על 900 , מה שכבר פוסל לך את אופציה של ה710 . האפשרות של edge נותנת לך אפשרות חיבור רשת יותר מהירה , מעין g2.75 . כך שהיתרון היחידי על ה710  לעומת ה700 הוא הצלצולים יותר טובים , true tones כנראה .

בילבלת אותי... למי היתרון? ומה זה true tones?

פורסם

ה710 פשוט הופך ללא רלוונטי , מכיוון שהוא עובד על 850 , תדר שלא שמיש בארץ , תוכל לעבוד איתו רק בסלקום .

ה700 עובד גם באורנג' וגם בסלקום , 900/1800 , והייתרון שלו על פני 710 הוא שהוא מסוגל לנגן mp3 , שהם גם true tones , כלומר סאונד אנושי , מסוגל להפיק צליל דיבור , מוזיקה וכל דבר שתרצה , הוא לא מוגבל בפולים למיניהם .

פורסם
  • מחבר

ה710 פשוט הופך ללא רלוונטי , מכיוון שהוא עובד על 850 , תדר שלא שמיש בארץ , תוכל לעבוד איתו רק בסלקום .

ה700 עובד גם באורנג' וגם בסלקום , 900/1800 , והייתרון שלו על פני 710 הוא שהוא מסוגל לנגן mp3 , שהם גם true tones , כלומר סאונד אנושי , מסוגל להפיק צליל דיבור , מוזיקה וכל דבר שתרצה , הוא לא מוגבל בפולים למיניהם .

סבבה

בול מה שרציתי הדבר הזה עם ה-true tones פשוט לא ידעתי איך קוראים לזה...

אז אני אלך על s700 :)

רק חבל שהמחיר שלו כלכך "נמוך".... :-\

פורסם

ה-700 וה-710 הם אותו מכשיר, רק שה-710 הוא לשוק האמריקאי (850) וה-S700 הוא הגרסא האירפואית

בארץ יש 900\1800 ובגלל זה תיקח את ה-S700.

אני לא ממליץ על נוקיה 6630 ולחכות לו כי השיחות וידיאו הן רק במעמד מיוחד מהבית והסימביאן, שזו מערכת ההפעלה נמאסת אחרי כמה זמן...כמה אפיקלציות כבר מתקינים? העניין הוא שהיא ניתנת להתאמה אישית מוחלטת ויש אנשים שזה חשוב להם

אני ציע לך לשקול גם את הנוקיה 7610 בגלל המחיר הגבוה של הסוני אריקסון S7000...הוא רק יצא ולדעתי אמור לעלות משהו כמו 700$ שזה יקר מאוד, אפשר לקנות P910 במחיר הזה

פורסם
  • מחבר

ה-700 וה-710 הם אותו מכשיר, רק שה-710 הוא לשוק האמריקאי (850) וה-S700 הוא הגרסא האירפואית

בארץ יש 900\1800 ובגלל זה תיקח את ה-S700.

אני לא ממליץ על נוקיה 6630 ולחכות לו כי השיחות וידיאו הן רק במעמד מיוחד מהבית והסימביאן, שזו מערכת ההפעלה נמאסת אחרי כמה זמן...כמה אפיקלציות  כבר מתקינים? העניין הוא שהיא ניתנת להתאמה אישית מוחלטת ויש אנשים שזה חשוב להם

אני ציע לך לשקול גם את הנוקיה 7610 בגלל המחיר הגבוה של הסוני אריקסון S7000...הוא רק יצא ולדעתי אמור לעלות משהו כמו 700$ שזה יקר מאוד, אפשר לקנות P910 במחיר הזה

לא מתאים לי...

ענק ועיצוב דוחה...

פורסם

לי יש 514 מסריח,אבל טוב.

פורסם

לא מתאים לי...

ענק ועיצוב דוחה...

ענק?? מכשיר הסימביאן הקטן ביותר...אני חושב שהוא אפילו קטן יותר מה-S700 סגור או במידות דומות

לדעתי אחד מהעיצובים היפים היום ולמעשה הוא מציע לך את רוב התכונות של ה-S700 פרט למסך בנוסף למערכת הפעלה פתוחה...והוא גם זול ב200-300 דולר וגם עם מצלמת 1.3MP כמו ה-S700

פורסם
  • מחבר

ענק?? מכשיר הסימביאן הקטן ביותר...אני חושב שהוא אפילו קטן יותר מה-S700 סגור או במידות דומות

לדעתי אחד מהעיצובים היפים היום ולמעשה הוא מציע לך את רוב התכונות של ה-S700 פרט למסך בנוסף למערכת הפעלה פתוחה...והוא גם זול ב200-300 דולר וגם עם מצלמת 1.3MP כמו ה-S700

דיברתי על ה-p910.

הנוקיה הזה זו כנראה הבחירה השנייה שלי.

כשאני אגיע לשם (עוד קצת פחות מחודש) אני דבר ראשון אלך לקנות את הטלפון ואבקש לשחק קצת עם הטלפון.

שם אני אחליט סופית אם אריקסון או נוקיה.

אבל בטוח אחד מהם, כרגע הכיוון הוא קצת לאריקסון.

והאריקסון טיפה יותר קטן מהנוקיה.

ו.... ראיתי תמונות השוואה בין איכות התמונות של שניהם - האריקסון לקח בהכל, אבל בהכל!!!!!!

פורסם

לגבי המצלמה אני לא מסכים איתך..כל אחת עולה על השנייה בתנאים אחרים ואין אחת שיותר טובה חד משמעית..

האירקסון 200-300 דולר יותר, שזה המון, זה עוד נוקיה 6230 כמעט בנוסף ל7610..אני מציע לך גם לשקול מחירי חלפים ושירות שאין לSE בארץ וגם שלדעתי אתה קונה את המכשיר כדי "להעביר את הזמן" עד הדור השלישי..אז עוד חצי שנה- שנה נניח תוכל למכור את ה7610 במחיר יפה, ולהוסיף את ה200-300 דולר האלה לקניית מכשיר דור 3 ברמה הגבוהה ביותר..

פורסם
  • מחבר

לגבי המצלמה אני לא מסכים איתך..כל אחת עולה על השנייה בתנאים אחרים ואין אחת שיותר טובה חד משמעית..

האירקסון 200-300 דולר יותר, שזה המון, זה עוד נוקיה 6230 כמעט בנוסף ל7610..אני מציע לך גם לשקול מחירי חלפים ושירות שאין לSE בארץ וגם שלדעתי אתה קונה את המכשיר כדי "להעביר את הזמן" עד הדור השלישי..אז עוד חצי שנה- שנה נניח תוכל למכור את ה7610 במחיר יפה, ולהוסיף את ה200-300 דולר האלה לקניית מכשיר דור 3 ברמה הגבוהה ביותר..

ראיתי השוואה בתמונות.

האריקסון מראה אותם באיכות טובה מאוד, בעוד שהנוקיה תמיד מלווה בגוון מסויים.

פעם זה ירוק, פעם זה לבן, פעם זה כחול...

זה לא קשור להגדרות, ככה המצלמה, פשוט פחות איכותית.

בקטע של הצילום - ללא ספק האריקסון לוקח!

לגבי ביטוח... אני פשוט כשאני יחזור לארץ אני יעשה לו ביטוח (אחד כמוני שמאבד כל יומיים את הטלפון חייב לעשות..).

וכשאני יגיע לחנות באמריקה אני אבקש מהם לשחק קצת עם שני הטלפונים ואז אני יחליט סופית מה לקחת, מה שיהיה יותר נוח.

פורסם

אני גם ראיתי ופעם זה טוב יותר ופעם זה..

שמע לי לא משנה רק תיקח..אני ר קחושב שבשבילך עדיף לך לקחת את ה-7610 ולהחליף אותו למכשיר דור שלישי עוד כמה חודשים כמו המוטורולה E1000 ו-A1000 שאפילו יכנסו לארץ..חבל להוציא כל כך הרבה על מכשיר

לא תוכל לבטח את ה-S700 בארץ לפי מה שאני יודע, וגם לא לעשות ביטוח מלא ל7610

פורסם
  • מחבר

מה זה המוטורולה e1000 הזה? אפשר כבר להשיג אותו אולי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים