עבור לתוכן

טלפון סלולרי

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אם הייתי קונה סימנס הייתי קונה SX1

אם הייתי קונה נוקיה הייתי קונה 7610

אם הייתי קונה מוטורולה הייתי קונה E398

אם הייתי קונה סוני-אריקסון הייתי קונה את הS700 או הS710- פשוט מדהים.

מכולם הייתי קונה של הסוניאריקסון.

האריקסון הזה... מצאתי רק פרטים כללים שלו והוא תומך ב-gsm 850. בארץ זה 900 לא? אם כן, הוא יעבוד בארץ?

הוא תומך ב-850, 1800 ו-1900.

אתה יכול גם להביא לי קישור או משהו למקום שאני יכול לראות פרטים יותר מפרטים עליו?

מה ההבדל בין האריקסון לבין הנוקיה? (אני פאןבוי של נוקיה... :P).

האריקסון הוא דור שלישי?

• תגובות 48
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני לא רוצה להשמע כמו פלאייר פרסומת לנוקיה, אבל משימוש בהרבה סוגי טלפונים, אני בד"כ מעדיף אותם.

במיוחד חביב עלי הנוקיה 6230, פשוט כי יש בו הכל.

- מבחינת נדידה - טרי בנד. מבחינת "נדידה" קצת יותר קרובה - יש בלו טות' :yelclap:

- מבחינת נוחות הממשק - אמרת נוקיה, אין צורך להוסיף.

- מבחינת מדיה - הטלפון הוא מה שנקרא "חצי דור שלישי", תומך בהורדות סרטים מהאינטרנט, יש לו מצלמה שמצלמת ווידאו וסטילס, יש לו רדיו, נגן וידאו, כרטיס זכרון, נגן MP3...

הנקודות האלה שיכנעו אותי בלי בעיה - זה טלפון מצוין. מומלץ בחום. :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

נדב.

פורסם
  • מחבר

מה זה אומר חצי דור שלישי?

מה ההבדל בין חצי דור שלישי לדור שלישי?

פורסם

דור שלישי יכול גם לנהל שיחות בזמן שאתה רואה את המדבר בצד השני, יש לציין שזה בכלל לא עובד ברוב הארץ עקב חוסר בתשתית (מדבר מניסיון שאני עובד עם פלאפונים כאלה (אריקסון Z1010) אז אין סיבה אפילו לקנות כזה פלאפון,)

פורסם
  • מחבר

אבל אמרו שבקרוב מאוד יהיה לא?

ואם אני כבר משקיע בטלפון יקר.... לא עדיף ללכת על משהו כזה...?

אני לא אומר סופית שאני קונה כזה - אבל תוכלו להמליץ לי על כמה שהם דור שלישי?

פורסם

על טלפונים שהם ממש דור שלישי, אני לא חושב שיש בכלל מה לדבר.

כרגע ההיצע של המכשירים הוא קטן, ובד"כ גם לא הכי נוח לתפעול.

לפי דעתי הדבר שהכי משתלם כרגע הוא ה6230, ובעוד שנה וחצי אולי, דור שלישי מלא.

אל תשכח שכרגע אין לך מה לעשות עם דור שלישי מלא, רוב השירותים כרגע בשלבי הרצה, פשוט חבל על הכסף... המחירים לדור שלישי ממש בשמיים, אבל הרי זה תמיד המצב ב HIGH END...

אז קנה 6230, קבל אחלה טלפון, ובעוד שנתיים, אם העניין יהיה משתלם יותר, שדרג.

נדב.

פורסם
  • מחבר

על טלפונים שהם ממש דור שלישי, אני לא חושב שיש בכלל מה לדבר.

כרגע ההיצע של המכשירים הוא קטן, ובד"כ גם לא הכי נוח לתפעול.

לפי דעתי הדבר שהכי משתלם כרגע הוא ה6230, ובעוד שנה וחצי אולי, דור שלישי מלא.

אל תשכח שכרגע אין לך מה לעשות עם דור שלישי מלא, רוב השירותים כרגע בשלבי הרצה, פשוט חבל על הכסף... המחירים לדור שלישי ממש בשמיים, אבל הרי זה תמיד המצב ב HIGH END...

אז קנה 6230, קבל אחלה טלפון, ובעוד שנתיים, אם העניין יהיה משתלם יותר, שדרג.

נדב.

אוקיי

תודה לכולם על העזרה :)

אני כרגע בודק מחירים של הטלפונים (ביקשתי מחבר שלי באמריקה שיברר לי).

כרגע הכיוון שלי הוא ericsson s710.

ושוב תודה :)

פורסם

מה עם

N-GAGE QD

פורסם
  • מחבר

אוי אתה ממש לא בכיוון...

אני לא בקטע של משחקים...

אני בכלל לא משחק במכשיר

האפשרויות המתקדמות היחידות שאני רוצה וצריך זה מצלמה, Mp3 (לשמוע מוזיקה), נוחות במכשיר, רדיו, ואולי עוד כמה דברים.

משחקים זה ממש לא בשבילי... לא נוגע בהם :-\

פורסם

כבעלים לשעבר של הגירסה הראשונה של הngage הארור ...

שחרר מהדבר הזה

משחקים מגוחכים שלא ממש שווים משהו , זמני סוללה איומים , ברגע שמשחקים , הוציאו לו תמיכה טבעית בmp3 , והוא נראה ... קצת מוזר

לא מוזר כמו הקודם שלו , אבל בהחלט מכשיר שלא ממש שווה קנייה .

פורסם

לחבר שלי יש אנגייג' וזה מכשיר נחמד, אבל לא שווה לך לקנות את ה-QD כשבארץ אתה קונה אתה גרסא הראשונה משומשת ב800 ות'כלס אין הרבה הבדל ביניהן...

לי יש נוקיה 6230 ואני ממליץ לך בכל מקרה ללכת על הסוני אריקסון S700 זה מכשיר מדהים..יש לו מסך ענקי 262K צבעים, MP3, הרחבה ב-HOT SWAP, מצלמה 1.3 מגה פיקסל עם תמונות שיוצאות מדהים והממשק המעולה של SE למרות זאת הוא גדול יותר מהנוקיה ושהוא פתוח הוא בכלל ענקי..ככה שאם גודל משנה לך לך על הנוקיה שגם הוא מכשיר מעולה MP3, מסך 65K, המון משחקים (אל תשחק שלSE אין משחקים כרגע לגודל המסך הזה ואני גם לא חושב שיצאו בקרוב כי זה מכשיר בודד עם מסך בגודל הזה), מצלמה 0.3MP טובה מאוד בסטילס , צילום וידאו (לא משהו), רדיו, EDGE, אפשרות לניגון סרטים (צריך לבדוק אם יש את זה גם ב-SE).

לגבי מכשירי דור 3 אין כרגע מכשיר טוב ממש יש את הסוני אריקסון Z1010 אבל הוא ענקי ולא שווה לדעתי.

פורסם
  • מחבר

לחבר שלי יש אנגייג' וזה מכשיר נחמד, אבל לא שווה לך לקנות את ה-QD כשבארץ אתה קונה אתה גרסא הראשונה משומשת ב800 ות'כלס אין הרבה הבדל ביניהן...

לי יש נוקיה 6230 ואני ממליץ לך בכל מקרה ללכת על הסוני אריקסון S700 זה מכשיר מדהים..יש לו מסך ענקי 262K צבעים, MP3, הרחבה ב-HOT SWAP, מצלמה 1.3 מגה פיקסל עם תמונות שיוצאות מדהים והממשק המעולה של SE למרות זאת הוא גדול יותר מהנוקיה ושהוא פתוח הוא בכלל ענקי..ככה שאם גודל משנה לך לך על הנוקיה שגם הוא מכשיר מעולה MP3, מסך 65K, המון משחקים (אל תשחק שלSE אין משחקים כרגע לגודל המסך הזה ואני גם לא חושב שיצאו בקרוב כי זה מכשיר בודד עם מסך בגודל הזה), מצלמה 0.3MP טובה מאוד בסטילס , צילום וידאו (לא משהו), רדיו, EDGE, אפשרות לניגון סרטים (צריך לבדוק אם יש את זה גם ב-SE).

לגבי מכשירי דור 3 אין כרגע מכשיר טוב ממש יש את הסוני אריקסון Z1010 אבל הוא ענקי ולא שווה לדעתי.

כמה שאלות לי אליך:

מה ההבדל בין סוני אריקסון s700 ל-s710? מה זה Hot swap? מה זה ממשק se?

וראיתי את הגודל של המכשיר.... הגודל סבבה.

הגודל משנה לו כשהוא סגור, כשהוא בכיס, שיהיה נוח.

כשפותחים הוא באמת ענק.. אבל במצב הזה של הפתיחה הוא ממש לא מפריע לי. רק כשהוא סגור משנה לי מה הגודל.

פורסם

ההבדל בין 700 ל710 , הוא הגדרות אזוריות : 850 מול 900 , זה הכל . חוץ מההבדל היחיד הזה , הם זהים לחלוטין .

hot swap אומר שאתה יכול להחליף כרטיסי זיכרון בלי לכבות את המכשיר , בלי לסגור אותו , להוציא 128 מגה אחד , ולהכניס אחד אחר .

ממשק SE זה הממשק הכי אינטואטיבי שקיים , אחרי שתתעסק איתו קצת , לא תבין איך הסתדרת עם סלולרי אחר עם ממשק אחר ולא נוח .

פורסם

קח את ה6230 זה הפלאפון היחידי שהייתי קונה אם לא היה לי אנגייג שהוא פלאפון אדיר ו6 שעות של משחקים לא נשמע לי קצת במיוחד שהQD(יש אותו לאח שלי) יש לו 10 שעות

אבל כיוון שאין לך צורך במשחקים אז לא אבל אולי כדאי שתחכה ל 6630 מכשיר הכי טוב שיהיה לנוקיה ד"א מתי אתה טס עכשיו עוד די הרבה זמן?

(רק שתדע ל6630 יש מערכת הפעלה מלאה כמו במחשב (SYMBIAN) שנותן לך תיפקוד כמו של PDA(בגלל זה זה נקרא סמארט פון) והוא יהיה דור שלישי ומאוד דומה ל 6600 רק קטן יותר וקל יותר)

פורסם
  • מחבר

ההבדל בין 700 ל710 , הוא הגדרות אזוריות : 850 מול 900 , זה הכל . חוץ מההבדל היחיד הזה , הם זהים לחלוטין .

hot swap אומר שאתה יכול להחליף כרטיסי זיכרון בלי לכבות את המכשיר , בלי לסגור אותו , להוציא 128 מגה אחד , ולהכניס אחד אחר .

ממשק SE זה הממשק הכי אינטואטיבי שקיים , אחרי שתתעסק איתו קצת , לא תבין איך  הסתדרת עם סלולרי אחר עם ממשק אחר ולא נוח .

אז רגע... בארץ יש 900 נכון? זה אומר ש-s710 לא יעבוד בארץ? מה עדיף לקחת ושיעבוד בארץ?

את כל הדברים האלה שאמרת כאן.. יש אותם באריקסון s700\710?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים