עבור לתוכן

מהו המקביל של NVIDIA ל - ATI 9800 PRO?

Featured Replies

פורסם

אני מזמין כרטיס מסך מחו"ל (מביאים לי) והתכנון שלי היה ללכת על 9800PRO לפי כל ההמלצות כאן אבל, משום מה אני לא מוצא כרטיסים כאלו עם 256MB (משהו שאני חייב לקראת LONGHORN) ולכן חשבתי (בצער רב) לפזול לכיוון של NVIDIA.

השאלה שלי איזה כרטיס שלהם מקביל מבחינת ביצועים ל- 9800PRO?

תודה

פורסם

מה בידיוק יתן לך 256MB בלונגהורן? , הוינדוס עצמו לא ידרוש 256MB זיכרון של הכרטיס מסך , תאמין לי... , אני בטוח... , מה שכן , לא נראה לי שבכלל תהיה לך את החומרה ללונגהורן ומי בכלל חושב על וינדוס שצפוי לצאת רק ב2006-2007(וגם זה לא בטוח)

9800פרו יתן לך את התמורה הכי טובה , והוא יריץ לונגהורן... , זה לא שהוא לא יוכל להציג את התמונה , לונגהורן זה לא משחק...

פורסם

אם כבר אתה מזמין מחו"ל אז כדאי לך כבר לקחת את ה6800...

פורסם

גם אני ממליץ על ה6800, אבל אם הוא יקר לך מידי אפשר לקחת את ה6600GT שיותר זול מה9800 פרו ויותר טוב ממנו.

פורסם
  • מחבר

מה בידיוק יתן לך 256MB בלונגהורן? , הוינדוס עצמו לא ידרוש 256MB זיכרון של הכרטיס מסך , תאמין לי... , אני בטוח... , מה שכן , לא נראה לי שבכלל תהיה לך את החומרה ללונגהורן ומי בכלל חושב על וינדוס שצפוי לצאת רק ב2006-2007(וגם זה לא בטוח)

9800פרו יתן לך את התמורה הכי טובה , והוא יריץ לונגהורן... , זה לא שהוא לא יוכל להציג את התמונה , לונגהורן זה לא משחק...

קראתי שמיקרוסופט ממליצה על כרטיס מסך בין 128 ל- 256 אז...

לונגהורן יצא ב- 2006 ובטא שלו תצא כבר ב- 2005

ברור שתהיה לי החומרה ללונגהורן, אני מדבר על A64 חדש עם 2G זיכרון

לונגהורן זה לא משחק אבל לקבל את התצוגה שלו באיכות הטובה ביותר (יהיו 3 רמות בהתאם לכרטיס מסך שלך) אני רוצה 256

תודה

פורסם
  • מחבר

גם אני ממליץ על ה6800, אבל אם הוא יקר לך מידי אפשר לקחת את ה6600GT שיותר זול מה9800 פרו ויותר טוב ממנו.

כן, ה- 6800 יקר מדי מאחר ואני לא גיימר כבד, אז ה - 6600GT יותר טוב מה - 6600 רגיל נכון?

פורסם

ה- 6600Gt בנתיים הוא רק ל- Pci-E

פורסם

המקביל של NVIDIA באופן תיאורטי הוא ה 5900 אולטרא, למרות שלא נראה לי שהמחיר שלו ירד למשהו שפויי אז אל תחשוב בכלל לקנות אחד כזה.

אתה אומר שאתה לא גיימר ולכן אתה לא תקנה GF6800, אז למה אתה קונה בכלל רידאון 9800 ?

בשביל להריץ את ה GUI של לונגהורן אתה יכול לקחת איזה רידאון 9600 פרו/XT עם 256MB בלי שום בעיה.

אפשר לקנות 9800 עם 256MB (לא פרו) ב 200$, הפרו עם 256MB עולה 280$ וזה כבר ממש לא משתלם.

פורסם
  • מחבר

המקביל של NVIDIA באופן תיאורטי הוא ה 5900 אולטרא, למרות שלא נראה לי שהמחיר שלו ירד למשהו שפויי אז אל תחשוב בכלל לקנות אחד כזה.

אתה אומר שאתה לא גיימר ולכן אתה לא תקנה GF6800, אז למה אתה קונה בכלל רידאון 9800 ?

בשביל להריץ את ה GUI של לונגהורן אתה יכול לקחת איזה רידאון 9600 פרו/XT עם 256MB בלי שום בעיה.

אפשר לקנות 9800 עם 256MB (לא פרו) ב 200$, הפרו עם 256MB עולה 280$ וזה כבר ממש לא משתלם.

צודק, 9600XT עם 256 בהחלט נראה טוב

לפי דעתך, ללונגהורן עדיף 9600XT 256 על 980PRO 128?

פורסם

אני לא מבין מה הרעיון בלקנות כרטיס מסך לדבר שייצא עוד שנתיים?

עוד שנתיים יצאו כרטיסי מבך שיהיו חזקים פי עשרות מונים ממה שיש היום, והכרטיס שלך לא יוכל לעמוד בכלום!

אם אתה לא גיימר, תשאר עם מה שיש לך, ותשדרג בבוא היום.

פורסם

אתה צוחק נכון....

לי יש 9600 פרו שמריץ לונגהורן בלי בעיה

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין מה הרעיון בלקנות כרטיס מסך לדבר שייצא עוד שנתיים?

עוד שנתיים יצאו כרטיסי מבך שיהיו חזקים פי עשרות מונים ממה שיש היום, והכרטיס שלך לא יוכל לעמוד בכלום!

אם אתה לא גיימר, תשאר עם מה שיש לך, ותשדרג בבוא היום.

קודם כל אני מתכנן להריץ את הבטא שתצא עוד פחות משנה

שנית - מאחר ואני לא גיימר כבד, שאני קונה מחשב אני מכוון ל 3-4 שנים ואז משדרג את כל המחשב, ולא רק חלקים (אולי בדרך מוסיף קצת זיכרון או דיסק נוסף)

פורסם
  • מחבר

אתה צוחק נכון....

לי יש 9600 פרו שמריץ לונגהורן בלי בעיה

לא חוכמה ;)

הלונגהורן שאתה מריץ היום לא כולל את שכבת התצוגה החדשה AERO - אשר תבוא ב - 3 איכויות בהתאם לכרטיס מסך שלך:

1. בסיסי בלבד, כמו ב- WINDOWS XP/2000

2. AERO - יכולות תצוגה משופרות לכרטיסי מסך LOW END

3. AERO GLASS - יכולות תצוגה עם אפקטי 3D מבוססי DIRECT X 9

עדיין - אני חושב שהכרטיס שלך יריץ את הרמה השלישית אבל אני לא בטוח מה יהיה יותר חשוב, צ'יפ מתקדם או זיכרון

פורסם

קשה לדעת בלי שיודעים במה מדובר. הכי בטוח שתחכה שתצא הבטא ותקרא ביקורות.

אין אפשרות היום לדעת אם עדיף 256MB או מעבד גראפי חזק.

פורסם

קשה לדעת בלי שיודעים במה מדובר. הכי בטוח שתחכה שתצא הבטא ותקרא ביקורות.

אין אפשרות היום לדעת אם עדיף 256MB או מעבד גראפי חזק.

זהו בדיוק. כולכם נותנים פה חוות דעת כאילו MS כבר הוציא דרישות מערכת לLONGHORN. הם אפילו עוד לא יודעים מה צריך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים