עבור לתוכן

9800 PRO היום או 6600 חודש הבא?

Featured Replies

פורסם

כנראה ה6600 AGP יצא בסוף החודש הבא (או מאוחר יותר). אני יכל לקנות, זה בטוח, את ה9800 PRO ביום שישי הבא (MSI 256BIT בלה בלה בלה...)

זה ממש דחוף כי יש לי GF4 MX 440 ואני לחוץ בטרוף להחליף אותו.

הR9800P נראה מעולה, אבל אני לא רוצה להפסיד הרבה בביצועים בגלל שלא חיקיתי.

לפי הביקורת שקראתי ההבדל בין ה 9800PRO ל6600GT (לא הרגיל)  הוא לא יותר מ 20 %~ (לא כולל DOOM).

הנה ביקורת אחת.

קישור

(אם יש לכם אחרות בבקשה תביא לי)

מה אתם חושבים שאני צריך לעשות?

עוד דבר- אני בן 16 וקצת, זה אומר שבגיל 18 אני מממילא מפסיק לגעת במחשב 3 שנים (צבא, אבל אל תדאגו - אני יכתוב  ;D),יכל להיות שאני לא צריך 6600 בכלל ושה 9800 יהיה כרטיס מספיק טוב גם בעוד שנתיים?

פורסם

אם הרדאון של MSI שאתה קונה מגיע עם ליבת R360 והקירור האיכותי, אתה יכול להגיע איתו לרמה של R9800XT 128MB.

לדעתי אין טעם כ"כ לחכות הרבה זמן. אי אפשר בדיוק לדעת מתי הוא מגיע ואי אפשר לנחש כמה בדיוק הוא יעלה כאן בארץ. R9800PRO יספיק בהחלט.

פורסם
  • מחבר

הוא בטח יעלה בדיוק כמו הPCI

1250 שקל

פורסם

לדעתי זה יותר תלוי בך. אין בכלל שאלה וברור שה-GT יותר טוב בלא מעט, ואולי יעלה אותו הדבר (לא בטוח שכך יהיה בכרטיס AGP כמו ה-PCI-E).

על השאלה מה עדיף כאן רק אתה יכול לענות, האם יש לך כח לחכות או לא.. ;)

פורסם

אני מתאר לעצמי שיש לך את הMX כבר תקופה ארוכה יחסית - אז מה הבעיה לחכות עוד חודש או חודש וחצי ?

:-[

פורסם
  • מחבר

הוא כבר לא סוחב כמעט.

מישהו יודע מה ההפרש בין ה 6600 הרגיל  ל 9800PRO? אני לא מוצא ביקורות.

אני ממש לא רוצה לחכות, אבל אני לא יודע, אולי אני טועה וכן כדאי לחכות כי ההבדל ביניהם גדול מאוד.

פורסם

R9800P.

פורסם

מצטרף לשאלה, גם אני על סף קניית הרדאון.

R9800P.

אתה יכול לפרט קצת בבקשה..?

תודה,

נדב.

פורסם
  • מחבר

הקפצה:

מישהו יודע מה ההפרש בין ה 6600 הרגיל  ל 9800PRO? אני לא מוצא ביקורות.

אני ממש לא רוצה לחכות, אבל אני לא יודע, אולי אני טועה וכן כדאי לחכות כי ההבדל ביניהם גדול מאוד.

בבקשה תעזרו לי למצא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים