פורסם 2004 באוקטובר 1421 שנים תנסה להפעיל מהSYSTEM DISK (דיסקט!!) של וינדווס 98 ואז נסה להתקין ווינדווס XP מהסידירום.
פורסם 2004 באוקטובר 1421 שנים מחבר לא הבנתי אותך..לאתחל את המערכת עם תקליטון אתחול של 98SE ומשם דרך דוס לגשת לכונן התקליטורים ולהפעיל את ההתקנה של הXP?ניסיתי וזה לא הצליח.
פורסם 2004 באוקטובר 1421 שנים אני לא מבין מה עשית במחשב שיש לך את ההודעה הזאת... קשה לך קצת לפרטזה אחרי ההתקנה של XP? אחרי ריסט אחד? אחרי 2 ריסטים של ההתקנה? לפני ההתקנה?יניב
פורסם 2004 באוקטובר 1421 שנים מחבר לפני ההתקנה.. אני רוצה להתקין XP, נתתי לו BOOT ראשון לסידירום ואני מקבל את ההודעה שלמעלה..
פורסם 2004 באוקטובר 1421 שנים יש לי הרגשה שהדיסק שלך דפוק... גם אם אתה בטוח שלא במליון אחוז נסה אותו במחשב אחר או נסה דיסק אחר במחשב שלך. בנוסף לזה אפס את ה BIOS ונסה שוב. אתה יכול לנסות לנתק את כל הכוננים חוץ מה CDROM ואז לבדוק אם זה עובד. חוץ מזה קפוץ לאתר היצרן של הלוח אם ותבדוק אם יש עדכון BIOS.יניב
פורסם 2004 באוקטובר 1421 שנים מחבר התקליטור עובד כמו שצריך, אך הבעיה קרתה כבר פעם.. כך שכל מה שאמרת לא רלוונטי. אבל תודה אחי..
פורסם 2004 באוקטובר 1421 שנים נסה CDROM אחר. איזה לוח אם זה? יכולים להיות המון סיבות... אתה צריך לבודד את הבעיה.יניב
פורסם 2004 באוקטובר 1421 שנים מחבר המערכת תקינה לחלוטין. בודדתי את האפשרויות והגעתי למסקנה שזו או קונפיגורציה לא נכונה בביוס, או שהתקליטור לא טוב.מה שכן, לא מזמן התקנתי XP על מערכת שהיה בה כבר 98SE ולא היו שום בעיות.
פורסם 2004 באוקטובר 1421 שנים סביר להניח שאין boot בדיסק הזה ולכן אתה מקבל תהודעה הזאתתשיג דיסק אחר,או תשתמש בדיסקט אתחול של 98SE ותכנס לדיסק ותעלה תהתקנה.. אתה יכול להוריד דיסקט אתחול של 98SE מ www.bootdisk.com חשוב להריץ smartdrv אם אתה לא מתקין בשיטה הרגילה אם הboot כי אחרת ההתקנה תהיה מאוד מאוד איטית
פורסם 2004 באוקטובר 1421 שנים עזוב, אין תקווה איתך... אתה לא עונה למה ששואלים אותךבנוסף לזה מצד אחד אתה אומר שה"תקליטור עובד כמו שצריך" ואחרי זה אתה אומר "או שהתקליטור לא טוב"בהצלחהיניב
פורסם 2004 באוקטובר 1421 שנים מחבר בוא אני אגיד לך משהו. התקליטור עובד כמו שצריך, אמרתי זאת כי התקנתי XP כש98SE כבר היה קיים. אבל עם התקליטור הזה אף פעם לא הצלחתי להתקין את הXP כשאין שום מערכת הפעלה לפניה במקור. עריכה: תודה לכל מי שניסה לעזור.. אבל כבר הצלחתי. :-*
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.