עבור לתוכן

נותן First Boot Device לXP ובכל זאת מקבל 'Disk Boot Failure'.. \:

Featured Replies

פורסם

מה עושים??

"Disk boot failure, insert system disk and press any key"

פורסם

תנסה להפעיל מהSYSTEM DISK (דיסקט!!) של וינדווס 98 ואז נסה להתקין ווינדווס XP מהסידירום.

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי אותך..

לאתחל את המערכת עם תקליטון אתחול של 98SE ומשם דרך דוס לגשת לכונן התקליטורים ולהפעיל את ההתקנה של הXP?

ניסיתי וזה לא הצליח.

פורסם

אני לא מבין מה עשית במחשב שיש לך את ההודעה הזאת... קשה לך קצת לפרט

זה אחרי ההתקנה של XP? אחרי ריסט אחד? אחרי 2 ריסטים של ההתקנה? לפני ההתקנה?

יניב

פורסם
  • מחבר

לפני ההתקנה.. אני רוצה להתקין XP, נתתי לו BOOT ראשון לסידירום ואני מקבל את ההודעה שלמעלה.. :P

פורסם

יש לי הרגשה שהדיסק שלך דפוק... גם אם אתה בטוח שלא במליון אחוז נסה אותו במחשב אחר או נסה דיסק אחר במחשב שלך. בנוסף לזה אפס את ה BIOS ונסה שוב. אתה יכול לנסות לנתק את כל הכוננים חוץ מה CDROM ואז לבדוק אם זה עובד. חוץ מזה קפוץ לאתר היצרן של הלוח אם ותבדוק אם יש עדכון BIOS.

יניב

פורסם
  • מחבר

התקליטור עובד כמו שצריך, אך הבעיה קרתה כבר פעם.. כך שכל מה שאמרת לא רלוונטי. אבל תודה אחי..

פורסם

נסה CDROM אחר. איזה לוח אם זה? יכולים להיות המון סיבות... אתה צריך לבודד את הבעיה.

יניב

פורסם
  • מחבר

המערכת תקינה לחלוטין. בודדתי את האפשרויות והגעתי למסקנה שזו או קונפיגורציה לא נכונה בביוס, או שהתקליטור לא טוב.

מה שכן, לא מזמן התקנתי XP על מערכת שהיה בה כבר 98SE ולא היו שום בעיות.

פורסם

סביר להניח שאין boot בדיסק הזה ולכן אתה מקבל תהודעה הזאת

תשיג דיסק אחר,או תשתמש בדיסקט אתחול של 98SE ותכנס לדיסק ותעלה תהתקנה..

אתה יכול להוריד דיסקט אתחול של 98SE מ www.bootdisk.com

חשוב להריץ smartdrv אם אתה לא מתקין בשיטה הרגילה אם הboot כי אחרת ההתקנה תהיה מאוד מאוד איטית

פורסם

עזוב, אין תקווה איתך... אתה לא עונה למה ששואלים אותך

בנוסף לזה מצד אחד אתה אומר שה"תקליטור עובד כמו שצריך" ואחרי זה אתה אומר "או שהתקליטור לא טוב"

בהצלחה

יניב

פורסם
  • מחבר

בוא אני אגיד לך משהו. התקליטור עובד כמו שצריך, אמרתי זאת כי התקנתי XP כש98SE כבר היה קיים. אבל עם התקליטור הזה אף פעם לא הצלחתי להתקין את הXP כשאין שום מערכת הפעלה לפניה במקור.

עריכה: תודה לכל מי שניסה לעזור.. אבל כבר הצלחתי. :P :-*

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים