פורסם 2004 באוקטובר 1421 שנים שלום, יש לי מקדלת MICROSOFT MULTIMEDIA KEYBOARDהורדתי את התוכנה שלה מהאתר של מיקרוסופט והתקנתי..אבל יש לי כמה בעיות..באמצ המקדלת למעלה יש HOT KEYS של ניגון מדיות,הבעיה היא שכאני נגיד שומע וינאמפ אז הכפתורים האלה לא משפיעים חוץ מהכפתור "MEDIA" עצמו שמפעיל את הוינאמפ אה וגם הכפתור "PAUSE\PLAY" מפעיל את הוינאמפ כשהוא כבוי אך כשהוא דלוק הכפתור לא עושה כלום.בעיה נוספת שנתקלתי בה היא כשאני לוחץ F12 הוא מבצע את הפעולה של הכפתור "MUTE"ויש כבר כפתור בשביל זה אז אני לא צריך את זה ולא יודע איך להעיף את זה. אה והכפתורים לוויסות הווליום מווסתים אותו מהמערכת עצמה ואני מעדיף שזה יעשה את זה מתוך התוכנה המנגנת (WINAMP, MEDIA PLAYER או כל אחת אחרת)מישהו יכול לעזור לי?למישהו יש ניסיון עם התוכנה?תודה לעוזרים..*עריכה: אפשר גם לקבל המלצה לתוכנה שרואה מה כל כפתור עושה ושיכולה לשנות את זה?וככה אני אגדיר בעצמי את הF12 למשל...
פורסם 2004 באוקטובר 1521 שנים אתה צריך להכנס להגדרות של WINAMP ולחפש את הHOTKEYS. שם אתה יכול להגדיר כל כפתור במקלדת לפעולה. אני לא בבית כרגע, אחרת הייתי מציין בדיוק איפה. אבל זה מה שאני עשיתי והכל עובד בומבה
פורסם 2004 באוקטובר 1521 שנים מחבר נכנסתי להגדרות האלה בוינאפ, וכשאתה רוצה לבחור איזה כפתור יפעיל את זה אז אתה צריך ללחוץ על הכפתור והוא מוצא אותו לבדאז כשאני לוחץ על הכפתורים האלה במקלדת זה לא מזהה אותם, כאילו אני לא לוחץ על כלום.אבל הבעיה היותר רצינית שלי היא שמאז שהתקנתי את התוכנה הכפתור F12 עושה לי בעיותמישהו יודע איך אני בודק מה האפליקציות שהוא מפעיל כשאני לוחץ עליו?ככה שאני אדע איך לנטרל אותם?
פורסם 2004 באוקטובר 1521 שנים מחבר הייתה לי 5.0 ועכשיו יש לי 5.2ניסיתי את שתיהםכשהתוכנה לא מותקנת אין את הבעיות האלה...
פורסם 2004 באוקטובר 1521 שנים הייתה לי מקדלת HP לפני הMS, וכשהתקנתי את הINTELLITYPE הוא לא הסיר את הHP. מה שעשיתי היה להסיר לגמרי את המקלדת דרך הCONTROL PANEL, ואז התקנתי את הINTELLITYPE. ואז הכל היה בסדר.
פורסם 2004 באוקטובר 1521 שנים מחבר ניסיתי הכל, הסרתי התקנתי הסרתי ממנהל ההתקנים וזה מצא תמקלדת שוב התקנתי את התוכנה שובהכל אותו דבר.הבעיה היא שהכפתור F12 עושה פונקציות של כפתורים אחרים שיש במקלדת כמו למשל : LOG OFFאבל נגיד במקלדת הקודמת שלי (MICROSOFT INTERNET KEYBOATD) שגם איתה הייתה אותה בעיה אין בכלל את הכפתור הנ"לוגם אחד הדברים שהוא עושה זה לפתוח קובץ DOC (כאילו של WORD).זה משהו לא טוב בתוכנה, אני כמעט בטוח, אבל אני יודע גם שבWIN 98 זה לא עשה לי את זהלמרות שאז גם הייתה לי גרסה יותר ישנה של IntelliType *עריכה:הגעתי למסקנה שהתוכנה של המקלדת עושה את הבעיות האלהיש אולי תוכנה אחרת שתפעיל לי את כל הכפתורים של הקלדת? ושאני אוכל לשנות את האפליקציות שהם מפעילים?
פורסם 2004 באוקטובר 1721 שנים מחבר סליחה על ההקפצה אבל אני לא מצליח לפתור את הבעיה ות'ראד הולך ונעלם.אני אפרט עוד קצת על הבעיה:כשאני לוחץ F12 בשורת הכתובת בINTERNET EXPLORER אז הוא עושה את הפעולות הבאות: LOG OFF פותח את ה MSN MESSENGERפותח את ה OUTLOOK EXPRESS (למרות שאני משתמש ב Outlook Express בשביל לקבל דואר וכו')פותח חלון של MICROSOFT WORDפותח חלון של Internet ExplorerMUTEיש לי גם GOOGLE TOOLBAR מותקן וכשאני לוחץ שם F12 הוא רק עושה MUTEאז או שתגידו לי איך אפשר לפתור את זה אם התנסיתם בבעיה דומה או שתמליצו לי על תוכנה אחרת שאיתה אני אוכל להפעיל את הכפתורים של המקלדת שליבלי הדרייברים של מיקרוסופט הכפתורים היחידים שלא עובדים הם: My DocumentsMy PictureMy Music
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.