פורסם 2004 באוקטובר 1421 שנים שלום אני לאחר שהתקנתי את ה SP2 התוכנות RAXIO שהיא תוכנת צריבההKAZAAICQ ולעיתים גם המסנגר לא עובדים לי בכלל....אשמח לקבל המלצות בהקדם מה לעשות מצב תמונה הודעת שגיאה לאחר שהפעלתי את הRAXIOהתקנתי מספר פעמים את התוכנה ... וכלום .. לא עובד[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 באוקטובר 1421 שנים אוקיי בדוק אם הפיירוול שלך מודלק זה יפתור לך את הבעיות עם הקאזה והICQלוח הבקרה---NETWORK CONNECTION----לחצן ימני על האייקון של התחברות--מאפיינים----מתקדם---SETTINGאם העיגול הראשון מסומן זה אומר שהפיירוול מסומן....לך EXCEPTION (חריגים יוצאי דופן) ותוסיף שמה שיתוף שם FILE AND PRINTER SHARING ---או בעברית שתוף קבצים..כולל ICQ/הבעיה השנייה זאת הקצאת זכרון שנכשלה...כמה זכרון יש לך במחשב.
פורסם 2004 באוקטובר 1421 שנים אני יבדוק יותר מאוחר מה יכול להיות הבעיה שלך כרגע אני לא כך כף פנוי בכל אופן שני הבעיות הראשונות נפתרו??
פורסם 2004 באוקטובר 1521 שנים מחבר אלה בעיות של הקצאת זיכרוןגם לגבי הקזה הוא רושם לי אותו דבר בערך ומעיף אותי
פורסם 2004 באוקטובר 1521 שנים ככך הנראה השינוי היחיד שהשתנה בהודעה זה הכתובת של ההקצאת זכרון שנכשלה....בכל אופן אני מציע לכך שבינתיים תסיר את SP2 הוא עושה הרבה בעיות יש חוסר תאימות רב בינו לבין המערכת.בשביל להסיר נכנסים להתחל--- הפעלה(RUN)------וכותבים את זה..c:\windows\$NtServicePackUninstall$\spuninst\spuninst.exeלוחצים OK ומסירים........אם תרצה תוכל בעתיד להתקין שוב את SP2 ...מה שחשוב זה שיהיה מותקן לך על המחשב אנטי וירוס טוב שיוכל להתמודד עם החוסר של SP2.
פורסם 2004 באוקטובר 1621 שנים אני מניח שהורדת את הגרסאות האחרונות של כל התוכנות האלה, כידוע SP2 דורשת גרסאות תואמות בלבד.מאחר שהמסנגר מגיע עם SP2 (ז"א שהוא מעודכן אליה כבר), דווקא נשמע לי סביר שיש לך בעיה עם ההתקנה של הSP2 בעצמו.עדיף שתבצע Slipstream ותתקין הכל מחדש.
פורסם 2004 באוקטובר 1721 שנים מחבר אני מניח שהורדת את הגרסאות האחרונות של כל התוכנות האלה, כידוע SP2 דורשת גרסאות תואמות בלבד.מאחר שהמסנגר מגיע עם SP2 (ז"א שהוא מעודכן אליה כבר), דווקא נשמע לי סביר שיש לך בעיה עם ההתקנה של הSP2 בעצמו.עדיף שתבצע Slipstream ותתקין הכל מחדש.מה זה SLIPSTREAM????
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.