עבור לתוכן

ה6600gt בארץ!

Featured Replies

פורסם

אני קונה מחר, או שישי הבא את הR9800PRO.

איזה ביעוס שאין לי PCIE   :P .

אמור לצאת גם AGP? מישהו יודע מתי?..

קודם כל תתחדש שנית לא נראה לי שיצא נראה לי שאלה כרטיסים שיוצאים רק לPCIE אבל אני כנראה כונה תכרטיס הזה ;)

• תגובות 33
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

2 תיקונים קטנים, הX700XT עולה בדיוק כמו ה6600GT אפילו 15 דולר פחות, הGT טוב במקצת מהX700XT כרגע, אבל נחכה לדרייברים מתקדמים יותר.

מה שכן, שבגרסאות החלשות יותר של הכרטיסים, הX700np אוכל את ה6600nu בלי מלח.

פורסם

מתי מתייייייייייייייייי AGP !??!?! :'(

פורסם

רק שרודינגר הקדוש יודע, זה תלוי בכמה גרומים... במיוחד עד כמה מהפכת הPCIE שאינטל מנסה להוביל תצליח.

פורסם

בשיא הרצינות זה דפוק אם לכל הכרטיסים החדשים לא תהיה התאמה לAGP, אני כמעט בטוח שבסוף Nvidia ו-ATI יבינו שהם לא יכולים להתעלם מהאנשים שיש להם מחשבים חדשים וטובים כמו P4B/C/E, AXP ואטלון 64 בסוקט 754, ושאנשים אלו לא יוכלו לשדרג את הכרטיס שלהם?

כמה מחשבים בעולם יש כבר עם PCIe? הסוקט של אינטל לא יצא מזמן ככה ש..

אני בכלל חושב שלא רק לדור הזה צריך להמשיך את תושבת הAGP אלא גם בדור הבא.

לא יכול להיות שנצטרך לקנות 9800P במחיר גבוה מה6600GT שקורע אותו והוא כרטיס הרבה יותר מתקדם.

פורסם

מצד אחד אתה צודק, אבל מצד שני ליבות לPCIE וליבות לAGP הן ליבות דיי שונות, אפשר להתאים אותן אבל זה מצריך מהחברה לייצר ליבות נוספות שונות. אי אפשר למשל לייצר 1000 ליבות של 6600, ואז מכל אחת ליצור כרטיס PCIE או AGP, הם צריכים לייצר ליבות שונות. כל ליבה דורשת פס יצור משלה, פסי היצור עולים כסף. לכן מצד אחד החברות לא רוצה לנטוש את נתח השוק הישן, אבל מצד שני לייצור ליבות לשני השוקים זה יקר. ללא הפאשלות של אינטל בהספקת לוחות תומכים בPCIE בכמות ובזמן הנכון, לAGP היו חיים הרבה יותר קצרים, ליצרניות הליבות הגראפיות זה היה עושה את החיים קלים יותר. ביינתיים החברות פתחו מחדש את הAGP, והולכים להוציא ליבות חדשות גם לו, לעוד כמה זמן הדחיה הזאתי בהוצאתו לפנסיה של הAGP, תלוי באינטל, וביצרניות ערכות השבבים הנוספות, ובכושר האתקלמות של הPCIE בשוק. מהפכת הPCIE אמורה להיות מהכפה כללית, כלומר לא תתחיל בHighEnd אלא תצא בכל הכרטיסם מהכי פשוטים לעבודה משרדית ועד למכונות המשחקים החדשניות ביותר, אם היא תצא לפועל הAGP לא ישאר עוד זמן רב, אבל תמיד משהו יקרה ומישהו יפשל, ככה שיש סיכוי שהAGP יסחב איתנו עוד שנתיים לערך.

פורסם

שאלה?

לא עדיף לקנות את ה6600GT של גיגה ביט סתכלו

Chipset NVIDIA GeForce 6600GT

Memory 128 MB

Mem Bus 128 bit

BUS PCIe x 16

Mem Type DDRIII 8Mx32

D-SUB Y

TV-OUT Y

DVI Port Y

MultiView Y

H/W Monitor N

Tools V-Tuner II

GAME 1

Software Power DVD 5.0

גם בה עם יותר דברים גם תוכנות וגם עם אני לא טועה DOOM3

פורסם

אז מה, אין שום מידע על הAGP של ה6600 ???

פורסם

אז מה, אין שום מידע על הAGP של ה6600   ???

לא נראה לי שיצא

פורסם

קישור

סוף נובמבר לפי האתר הזה.

קישור

נובמבר לפי זה...

והנה הוא פה 6600 AGP של אסוס

קישור

???

פורסם
  • מחבר

יהיה 6600gt לagp רק בעוד חודשיים שלושה....

פורסם

איך אתה יודע מתי הוא יצא?

פורסם
  • מחבר

איך אתה יודע?

כמו איך שאתה יודע שצריך לצאת s-939 וnf-4. כי אמרו :) וזה בטוח
פורסם

הולך גם לצאת

6600U

?

פורסם

בנתיים לא נמסר שום מידע על כרטיס שנקרא GF6600U, יכול להיות שnVIDIA לא תוציא סדרה חדשה של כרטיסי מיינסטרים אז היא תוציא רק את הGF6600U, כמו הR9600XT בזמנו, אבל זאת סתם מחשבה שלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים