פורסם 2004 באוקטובר 1421 שנים לפי מה שכרגע המליצו לי באתר אחר קח אלקטל 510 שאפשר להפוך גם לראוטר וגם נתמך בלינוקס
פורסם 2004 באוקטובר 1421 שנים לזה שמעליי...אתה מגדיר את האופי של המכשיר לפי התמיכות ולא לפי ביצועיו....יכול להיות שהוא לא צריך ראוטר בכלל ואין לו לינוקס. אז מה זה שווה?
פורסם 2004 באוקטובר 1421 שנים אני אומר מה שאמליצו לי וד"א אין הבדל במהירות בין כל מודם אז ראוטר זה פיצר נחמד שכדי להתחשב בו ובקשר ללינוקס סתם ציינתי את זה אני אומר מה שאמליצו לי(כיוון שאני כן צריך לינוקס אבל ראוטר זה משהו שתמיד טוב שיהיה לך)
פורסם 2004 באוקטובר 1421 שנים לזה שמעליי...אתה מגדיר את האופי של המכשיר לפי התמיכות ולא לפי ביצועיו....יכול להיות שהוא לא צריך ראוטר בכלל ואין לו לינוקס. אז מה זה שווה?איזה הבדלי ביצועים יש בין מודם ADSL אחד לשני?בין כל המודמים שבזק מציעה\הציעה, ה510 נותן את התמורה הכי טובה, כנתב הוא יותר טוב מכל השאר
פורסם 2004 באוקטובר 1421 שנים מחבר מה דעתכם על המודם הזה???http://www.bezeq.co.il/Bezeq_Applications/UserSide/bezeqstore/index.asp?catid=23&SubCat_Id=32&menu=8
פורסם 2004 באוקטובר 1421 שנים אל תשלח שתי הודעות ברצף, תשתמש בכפתור העריכההקישור שלך לא עובד. אבל כבר קיבלת תשובה - האלקטל 510 הוא המודם הכי טוב שבזק מציעה היום
פורסם 2004 באוקטובר 1521 שנים מחבר הם נתנו לי אלקטל speedtoch 500 series זה טוב????????. אמרו שאין להם 510 ושזה אותו דבראבל הכל כתוב כאילו שזה 510 והדיסקים והדרייברים.....לא מבין הקטע? כי על הקופסה כתוב 500 שמישו יסבירובכלל שמעתי שה 500 SERIAS יותר חדש מ 510 יענו יותר טוב? או שעבדו עליי?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.