עבור לתוכן

מה אתם אומרים על הקטודה הבאה?

Featured Replies

פורסם

מתאם - מה שלוקח את החשמל מהספק ומתאים אותו למה שהקטודה צריכה (משנה את הזרם והמתח).

אם הדיודה נשרפת במובן החשמלי של המילה (סתם קצר), אז זה תלוי בספק, וברגישות הרכיבים, ומה בדיוק נשרף...

אם מדברים על שריפה במובן האמיתי של המילה (כמו שהוזכר פה בת'רד), רוב הסיכויים שתצטרך לקנות מחשב חדש... (אתה יודע, אחרי שתגמור את העניין המעצבן של למצוא בית חדש אחרי שהקודם עלה באש... ;))

פורסם

מתאם - מה שלוקח את החשמל מהספק ומתאים אותו למה שהקטודה צריכה (משנה את הזרם והמתח).

אם הדיודה נשרפת במובן החשמלי של המילה (סתם קצר), אז זה תלוי בספק, וברגישות הרכיבים, ומה בדיוק נשרף...

אם מדברים על שריפה במובן האמיתי של המילה (כמו שהוזכר פה בת'רד), רוב הסיכויים שתצטרך לקנות מחשב חדש... (אתה יודע, אחרי שתגמור את העניין המעצבן של למצוא בית חדש אחרי שהקודם עלה באש...  ;))

כמה שאתה מעודד אחי....אמרו לך פעם??:hat:

פורסם

תראה, זה לא בדיוק שכיח

רוב הסיכויים הם שלא יקרה כלום והכל יעבוד טוב.

אני עוד לא שמעתי על מתאם שעולה באש... (רק בת'רד הזה)

בכל מקרה, כל רכיב במחשב שלך יכול לעשות אותו דבר בדיוק...

מספיק שיש קפיצה בספק והמחשב יכול ללכת.

אז מה, לא תשתמש במחשב? לא, פשוט תקנה ספק טוב ורכיבים נורמליים...

כנ"ל לגבי קטודה. :xyxthumbs:

פורסם

תראה, זה לא בדיוק שכיח

רוב הסיכויים הם שלא יקרה כלום והכל יעבוד טוב.

אני עוד לא שמעתי על מתאם שעולה באש... (רק בת'רד הזה)

בכל מקרה, כל רכיב במחשב שלך יכול לעשות אותו דבר בדיוק...

מספיק שיש קפיצה בספק והמחשב יכול ללכת.

אז מה, לא תשתמש במחשב? לא, פשוט תקנה ספק טוב ורכיבים נורמליים...

כנ"ל לגבי קטודה.  :xyxthumbs:

צודק...

אלה שנשרפים נשרפים בגלל ספק ג'נרי הרבה פעמים ככה שאם אין לך ספק ג'נרי זה צריך להוריד לך קצת מהחשש...

משע קנה קטודה אני חושב שלא יקרה כלום...

פורסם

לי יש קתודה כחולה וזה יותר טוב מלדים זה נותן אור אחיד ויפה, coolmaster ידועה בתור חברה טובה ואמינה אז נראה לי שהקתודה תחזיק יפה מאוד.

פורסם

אין כמו קטודה אבל המחיר יקר אאוץ...

פורסם

אין כמו קטודה אבל המחיר יקר אאוץ...

תראה זה לא כזה הבדל במחיר....

משלמים עוד 20-30 שקל

ומקבלים משהו הרבה יותר יפה מפיץ אור יחיד ושפוט יותר להרכבה....

פורסם

תשמע על היופי אין מה לדבר אבל אני לא יודע מה איתך אני יודע שכדאי לך להשקיע עד הסוף ולא לקמצן אפילו אם מדובר במס' רב של קטודות כמו שהרבה מודרים עושים אני למשל שמתי 4 מאווררי 80 3 לדים בצדדים ואחד למעלה והשקעתי די הרבה ועוד 4 קטודות

פורסם

תשמע על היופי אין מה לדבר אבל אני לא יודע מה איתך אני יודע שכדאי לך להשקיע עד הסוף ולא לקמצן אפילו אם מדובר במס' רב של קטודות כמו שהרבה מודרים עושים אני למשל שמתי 4 מאווררי 80 3 לדים בצדדים ואחד למעלה והשקעתי די הרבה ועוד 4 קטודות

4 קטודות ???

מה יש להגזים אחי...

2 מספיקות ....

פורסם

פירקתי אותם היום אחה"צ אני עושה מודינג מקיף בנתיים עשיתי חורים במכונה מיוחדת שמפילה משקולת שעושה חורים מדוייקים מילימטרית ואחרי זה אני עובד על הגג, פאנל קדמי, וכו'... תמונות בקרוב !!

פורסם

סבבה בהצלחה שיהיה לך..! :hat:

פורסם

תודה גבר !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים