פורסם 2004 באוקטובר 1321 שנים הייתי רוצה להשיג משדר / מקלט לתדרי רדיו . איפה אפשר להשיג ?? אם אין אני צריך עזרה בתכנון אחד כזה
פורסם 2004 באוקטובר 1321 שנים טוב שלא צריך לקחת משכנתא על זה עדיף כבר לקנות כרטיס טלוויזיה עם רדיו וזהו
פורסם 2004 באוקטובר 1321 שנים חבר'ה, אולי תקראו..? זה לא מקלט פשוט, זה משדר... כמו שהיה לי בכיתה ג' מחוג אלקטרוניקה, שהיה משדר לרדיוס 2 ק"מ את כל השטויות שיכולתי להמציא.. בכל אופן, מתאר לעצמי שזה טיפה יותר חזק. לפותח הת'רד - זה לא מה שאתה מחפש... נדב.
פורסם 2004 באוקטובר 1321 שנים זה כולה 300 מיליוואט... יכול לשדר אולי לבניין שלך ולבניין ממול זה ממש לא מאוד חזק.בכל מקרה, המחיר הוא מטורף כי זה משדר מיוצב ובעל נעילת תחנות (שלא לדבר על זה שהטיונר שלו הוא דיגיטלי עפ"י תוכנה) ככה שהרכיבים, אין מה לעשות - יקרים.אני לא חושב שזה שווה את המחיר. אתה יכול לקנות באריהב קיט משדר חזק יחסית (עם בוסטר ל-1W) בחצי מחיר ממה שכתוב פה ותקבל תוצאות דומות אם לא טובות יותר.
פורסם 2004 באוקטובר 1421 שנים ועדיין זה לא יהיה מה שפותח הת'ראד רצה. לפותח הת'רד, חיפשתי עכשיו איזה 15 עמודים בגוגל, ולא מצאתי כרטיס רדיו נטו. ישנם אפשרויות לכרטיס קול משולב רדיו, או כרטיס טלוויזיה משולב. אתה מוזמן להמשיך לחפש.. אני השתמשתי בערך החיפוש "pci fm tuner -tv", ע"מ לסנן את כל אותם כרטיסי טלוויזיה. בהצלחה. נדב.
פורסם 2004 באוקטובר 1421 שנים היה לי בזמנו כרטיס רדיו בלבד - אני לא יודע איפה הוא כך שאם אני אמצע אני אעדכן כאן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.