עבור לתוכן

MAG 796FD 2 - במילה אחת ... א-כ-ז-ב-ה.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

ההבדלים היחידים בניהם (על הניר) זה השפורפרות השונות ומכאן יש הבדלי צבע והבדלי תאורה והבדלי חדות... קשה להגדיר מה יותר טוב כי זה די דבר שנתון לשיקול דעתך...

נתון אחד טכני לטובת הNF הוא הPIXEL FREQUENCY, אצל הNF הוא עומד על 250MHZ ואצל הLG הוא עומד על 203MHZ.

עד כמה שאני יודע זה משפיע על חדות, אולי אני טועה.

אני לא יודע כמה זה משמעותי בהפרשים האלה, רק שתדע שהFD2 שמשתמש באותה שפורפרת כמו הNF, הPIXEL FREQUENCY שלו עומד גם על 203MHZ שזה קצת הפתיע אותי בהתחשב שזה אותה השפורפרת.

ואל תשכח את קווי האופק שיש לשפורפרות מהסוג של ה Diamondtron והTrinitron של סוני...

לFLATRON של LG אין את זה.

לי אישית זה לא מי יודע מה מפריע, אני עובד עם מסכים כאלה כבר בערך 6 שנים אבל כמובן שזה עדיף בלעדיהם.

עדיין אני לא חושב שזה נתון שצריך להתחשב בו בקנייה עיוורת, זה מאוד מאוד חשוב לראות את שני המסכים בפעולה.

• תגובות 37
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כולם פה ממליצים על MAG FD2 חייבת להיות לזה סיבה..

אבל אם סאמסונג יש את אותה שפורפרת ויש לו נתונים טכנים יותר טובים,אז אני חושב שהוא עדיף על המאג,נכון?

פורסם

integral 

אני יודע שאתה מאד אוהב את LG

אבל אני רוצה לדעת איזה באמת מסך טוב יותר אני גם רוצה בקרוב להזמין מסך,ואני לא רוצה להיות גם מאוכזב..

זה נכון שב MAG FD2 יש טישטושים ולא רואים יפה?

לי הכי חשוב החדות וכמה שזה יהיה ברור, אחרי זה הצבעים...

אז איזה מסך כדאי לי?

אני אוהב את מה שאני רואה. מצדי שיהיה סמסונג, מאג, או צ'יקילוקה, כל עוד שהמחיר הגיוני ויש 3 שנות אחריות. בכיף הייתי קונה טריניטרון אם הייתי מוצא. מכל השאר שראיתי הכי אהבתי את ה LG אבל זה אני. בשביל זה אמרתי לך שאתה חייב ללכת לראות כי לכל אחד הטעם שלו.

יש מסכים של חברות שונות בשקם אלקטריק, טרקלין, סקאל ועוד כל מיני חנויות חשמל שמנסות למכור באנדלים. שם תוכל לראות מסכים בתצוגה ולהשוות ביניהם.

פורסם

רגע יהיה אפשר ממש להשוות יהיו מסכים אחד ליד השני ואני יוכל להפעיל סרטים או משחקים ולראות?

ואיזה מסכים יש שם נגיד F700P סאמסונג ו MAG FD2?

פורסם

כמה מוזר ?????

גם אני קניתי לפני כחודשיים fd2 ב zigzag

והיתה לי את גם כתם שחור למטה

כמובן שהחזרתי אותו ובדקנו אחד אחר שהיה להם שם וגם לו היתה את אותה הבעיה

חיכיתי לקבל אחר וכשהגיע גם בו משהו היה לא בסדר

אך לזכותם יאמר שמיד החזירו לי את הכסף.

פורסם
  • מחבר

אתה רציני  :o :o :o :o !?

אני אישית מפחד לחזור לMAG, הם חברה שמוכרת בעיקר בישראל, כמעט ואין להם שום אזכור בעולם ולא מתחיסים אליהם, אין דרייברים למסכים שלהם, האתר שלהם נראה מאוד חורני וכו'...

לא רוצה ללכלך ת'יבואן של MAG אבל זה נראה ממש רע  :-\

אני כנראה אעבור לסאמסונג או לLG  :nixweiss:

פורסם

אני רציני ביותר

לכן החלטתי גם לא להתעסק איתם

פורסם

אתה רציני :o :o :o :o !?

אני אישית מפחד לחזור לMAG, הם חברה שמוכרת בעיקר בישראל, כמעט ואין להם שום אזכור בעולם ולא מתחיסים אליהם, אין דרייברים למסכים שלהם, האתר שלהם נראה מאוד חורני וכו'...

לא רוצה ללכלך ת'יבואן של MAG אבל זה נראה ממש רע :-\

אני כנראה אעבור לסאמסונג או לLG :nixweiss:

אל תבלבל תמוח בשטיות חסרות בסיס

http://www.maginnovision.com/

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים