עבור לתוכן

MAG 796FD 2 - במילה אחת ... א-כ-ז-ב-ה.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

יש הבדל עצום בין 2 הדגמים , FD וFD2 . הFD המקורי , מבוסס טיריניטרון , הרבה יותר איכותי מכל היבט אפשרי מהFD2 , שזהו ניסיון לא הכי מוצלח להמשיך את ההצלחה האדירה של השפופרת של סוני .

אם עבדת על 786FD המקורי , ועברת לFD2 , זה דיי הגיוני שאתה לא מרוצה ...

אבל יחסית לרוב המסכים האחרים שמסתובבים בשוק ,המסך הזה דיי טוב . ייתכן שנפלת נקודתית על מסך לא תקין . החזר אותו לחנות עם כל הטענות שלך , הוא יבדק , במידה וימצא תקין , תיקח אותו חזרה , במידה ולא , יוחלף באחד אחר .

סבבה.

ת'אמת אני גם הייתי בטוח שהשפורפרת של סוני תהיה הרבה יותר טובה, למרות שזה מסך חדש בהרבה.

יש למסך הזה מעיין כתם אפור כהה מוזר ליד אחד הפסים שאני בטוח ב99% שזה לא אמור להיות וגם בכלל כמו שאמרתי יש תשתוש למסך, אני אחזיר אותו ונראה מה נעשה עם זה, כנראה שנפלתי על מסך דפוק.

Shit happens  :silly:

עכשיו הייתי בOFFICE DEPOT וראיתי כמה מסכים, את הLG F700P לא היה שם וגם לא את הSAMSUNG והSONICVIEW היקרים והטובים מה17" אבל היה שם מסך SAMSUNG דיי זול... עלה בערך 800 והוא פשוט היה חד בצורה מהממת !

חוץ מהRefresh rate החלש... נראה לי מושלם.

היה שם גם את ה796FD2 והוא גם היה מתושתש  :-\

אולי חוץ מהכמה פאקים שיש לו והם דורשים בדיקה קניתי את אחד המסכים הפחות טובים בשוק ?

• תגובות 37
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אז יש לך את המסך הזה ואתה אומר שהוא לא מספיק חד או שהצבעים שלו לא מספיק טובים?

ואיזה מסך אתה חושב שכדאי את LG או סאמסונג?

פורסם

STRENGTH ,

לך לראות. אני לא מצאתי את ה FD2 מטושטש והצבעים שלו היו הרבה יותר טובים מכל הסמסונגים שם. פשוט תלך ותראה.

פורסם

הנה לכל המתווכחים , אומרים לכם בפירוש שהטריניטרון יותר טוב! ,  ולי יש MAG 796FD מקורי עם שפופרת טריניטרון! , פשוט מסך מדהים , למרות שהצבעים שלו קשים לכיוון ואני חייב לתקן את הקונטרסט שלו והפוקוס , מישהו יודע איך עושים את זה ?

Model No : U7T009

פורסם

STRENGTH ,

לך לראות. אני לא מצאתי את ה FD2 מטושטש והצבעים שלו היו הרבה יותר טובים מכל הסמסונגים שם. פשוט תלך ותראה.

אתה בטוח שהא טוב יותא מסאמסונג לסמסונג יש צבעים מאד יפים

ואתה מעדיף LG נכון?

ואיפה אני יכול לראות א MAG FD2?

פורסם
  • מחבר

לך לאופיס דיפו יש שם 796FD 2.

אני אישית חושב שהיום מסכי סאמסונג הם הכי טובים שיש מכל בחינה.

אולי IIYAMA וסוני יכולים להתחרות בהם אבל אני בספק אם מביאים אותם לארץ.

ת'אמת גם הסאמסונג החדשים לא בארץ... זה פשוט בזיון מה שקורה בשוק המסכים בארץ, אין מוצרים חדשים.

זה כאילו שבימים אלה ממש היו מתחילים להגיע Radeon 9700 לארץ (נראה לכם הגיוני ?!)

:-\

אני חושב שה796FD 2 הוא נפילה... יש מצב שזה ספציפית המסך הזה שהוא נדפק קשות ככה שאני לא יכול לומר לכם לחלוטין.

ממה שראיתי באופיס דיפו ולאחר חיפושים באינטרנט אני מאוד מתרשם מהסמסונגים.

השפורפרת שלהם DF - DYNAFLAT פשוט מצוינית וגם אם הדגמים הזולים לא מאפשרים רזולוציות גבוהות וRR גבוהה 1024x768 @ 85 זה נראה לי מספיק כאשר איכות התמונה והחדות הם חסרי תקדים.

יש גם את הדגמים היותר טובים של ה MB (שפורפרות Magic Bright).

http://www.samsung.com/Products/Monitor/FlatCDT/Monitor_FlatCDT_797MB.htm

http://www.samsung.com/Products/Monitor/FlatCDT/Monitor_FlatCDT_797DF_sp.htm

איכות. גודל פיקסל הוא 0.20 !

ד"א Stinger צודק.

אם אתם מוצאים מסך עם שפורפרת סוני - ק-ו-נ-י-ם.

השפורפרות הכי טובות שיש בשוק.

נ.ב

אני לא בא לזלזל פה באנשים אבל בשביל להגדיר אם מסך מסוים טוב צריכים לבדוק אותו בהרבה בחינות, לא סתם לבוא לחבר לראות איזה משחק חדש על כרטיס מסך טוב ובגלל שהמארז של המסך הוא סטייליסטי והרזולוציה גבוהה המסך טוב.

חומרה רגילה זה הכל מתמטיקה ומספרים, מסכים צריכים לראות בעיינים  :funn: :biggthumpup: :o

פורסם

הנה לכל המתווכחים , אומרים לכם בפירוש שהטריניטרון יותר טוב! ,  ולי יש MAG 796FD מקורי עם שפופרת טריניטרון! , פשוט מסך מדהים , למרות שהצבעים שלו קשים לכיוון ואני חייב לתקן את הקונטרסט שלו והפוקוס , מישהו יודע איך עושים את זה ?

Model No : U7T009

סטינגר,

גם לי היה מאג עם טריניטרון והוא באמת היה מסך נהדר, אבל אין להשיג אותם אז מה זה עוזר למי שרוצה לקנות מסך?

עריכה: אם בא לך, אתה יכול לפתוח מאחורה ולשחק עם הפוטנציומטרים. זה יעזור לפוקוס.

חומרה רגילה זה הכל מתמטיקה ומספרים, מסכים צריכים לראות בעיינים  :funn: :biggthumpup: :o

MORTAR,

אני ראיתי אותם בעיניים אחד ליד השני ולדעת העיניים שלי הצבעים ב FD2 הרבה יותר טובים מהסמסונג הזולים.

פורסם

להפוך מחסנים , להפעיל קשרים , לשדוד מעצבים ?

לא רק שאי אפשר להשיג אותם , הם כבר לא מיוצרים קרוב לשנתיים , והמקום היחידי שכן נשארו להם מסכי סוני מקוריים אלה מחסני היבואנים ....

הממממ .......

מישהו רוצה להצטרף ;D ?

הבעיה השנייה עם זה , שהמסכי הסוני המקוריים עולים הון תועפות , מסך 19 אינטש מגרד את ה4 אלף , שזה סכום הזוי ביותר אפילו בשביל שפופרת סוני .

פורסם

Mortar

שאלה לי אליך איזה כרטיס מסך יש לך?

(מנסיון זה מאוד משפיע על איכות התמונה!!! )

פורסם
  • מחבר

Radeon 9000Pro.

וזה לא צריך להשפיע על איכות התמונה בDESKTOP... רק במשחקים.

בכל מקרה אם במסך הקודם הייתה איכות תמונה מצוינית ופה... כמו שכבר ציינתי, אז אני משוכנע שזאת לא בעיה בכרטיס אבל בכל מקרה אני הולך להחליף מחשבים עם אח שלי בשביל להיות בטוח ב100%.

פורסם

integral

אני יודע שאתה מאד אוהב את LG

אבל אני רוצה לדעת איזה באמת מסך טוב יותר אני גם רוצה בקרוב להזמין מסך,ואני לא רוצה להיות גם מאוכזב..

זה נכון שב MAG FD2 יש טישטושים ולא רואים יפה?

לי הכי חשוב החדות וכמה שזה יהיה ברור, אחרי זה הצבעים...

אז איזה מסך כדאי לי?

פורסם
  • מחבר

תשמע, אני לא מאמין שכל מסך FD2 באמת דפוק כמו ששלי היה.

במסך שלי היה פס אפור ליד הDAMP WIRE וכנראה שזה היה רק חלק מכמה בעיות שהיו לו... לפחות זה מה שאני מאוד מאוד מקווה.

כשהמסך החדש יגיע לאחר שזה ישלח ליבואן אני מקווה שהוא יהיה מדהים כמו שקיוותי, חד ועם צבעים יפים.

נכון לעכשיו קשה לי להתרשם שזה לגמריי נכון ואני אומר את זה גם אחרי שראיתי את הFD2 בתצוגה באופיס דיפו כשהSAMSUNG הפשוט והזול היה הרבה יותר חד ממנו ואפילו מרשים מאוד בפני עצמו.

אבל באופיס דיפו יש בסך הכל כמה תמונות רצות בLOOP, ההגדרות שם ספק נכונות, יש שם כמה מסכים על מחשב אחד אז אולי חוסר דרייברים במסך אחד יכולים להשפיע עליו לרעה (למרות שלא ממש נראה לי אבל מי יודע...) הRR היה על 75 וגם זה אולי השפיע לרעה על איכות התמונה והחדות... אולי כרטיס המסך היה ישן מאוד...

אין לי מושג.

אני אישית ממליץ לך לעשות טלפונים להרבה חנויות מחשבים, תחפש בZAP מסכים שאתה חושב עליהם כאופציה לקנייה ותתחיל לחפש.

פורסם

איפה אני עוד יכול לראות את FD2 וגם אולי את F700P?

ואיזה סאמסונג אתה מדבר איזה דגם?

פורסם
  • מחבר

לא יודע איפה עוד אפשר לראות FD2, כמו שאמרתי קודם תנסה אצל חנויות מחשבים שונות.

כנס לZAP.co.il ותחפש את הגדמים שאתה רוצה ותרים טלפונים לחברות שעלו בחיפוש ותשאל אם אפשר לבוא לראות את המסך בעיניים.

את הLG F700P לצערי הרב מאוד עוד לא יצא לי לראות וחבל  :-\ באופיס דיפו שאני הייתי לא היה שם אותו אבל אולי בסניפים אחרים יש... ואפשר גם לבדוק בחנויות מחשבים אחרות למרות שרק ענקיות החברה מחזיקות מסכים לתצוגה, אף חנות חומרה קטנה לא עושה את זה.

לסאמסונג יש כמה סדרות, הדגם הכי חדש הוא ה797MB (וגם הכי טוב שהם מייצרים כיום, למרות שה757NF יכול להיות יותר טוב כי הוא משתמש בשפופרת DIMONDTROM אבל אני בספק אם הוא ביצור היום) , לפי מה שאני יודע אין אותו בארץ אבל ראיתי שיש את ה757MB, לא יודע אם זה טעות בדגם או לא אבל הוא נראה לי בדיוק אותו הדבר כמו ה797MB מבחינת הנתונים שהחנות נתנה... באתר של SAMSUNG כבר אין את כל סדרת ה x5x ככה שאולי הם כבר עברו לסדרה החדשה ושכחו לשנות שם למוצר ?  :nixweiss:

בכל מקרה ה757NF או ה797MB צריכים להיות מסכים מעולים !

אני אישית גם התרשמתי מאוד מאוד לטובה מהמסכים הזולים יותר של סאמסונג, לעומת חברות אחרות אצל סאמסונג המסכים הזולים משתמשים באותה שפורפרת כמו היקרים אבל יש להם אלקטרוניקה קצת שונה ונתונים טכניים ירודים יותר... אולי זה לא מפריע להם להיות חדים ומדויקים כמו היקרים יותר ?

אולי כן אולי לא... מה שבטוח זה שהRR נמוך יותר לדגמים הזולים יותר ככה שאם אתה עובד או משחק על יותר מ1024x768 אתה תעבוד על פחות מ85HZ שלפי דעתי זה כבר לא נעים לעין...  :-\

ת'אמת גם הייתי מעדיף שכשאני עובד ב1024x768 המינימום יהיה 100hz.

נראה לי חשוב בעיקר לאנשים שהרבה על המחשב.

נ.ב

אני מדבר רק על המסכים של סאמסונג עם שפורפרת הDYNAFLAT

בדרך כלל כתוב בסוף השם DF.

למסכים החדשים יותר יש שפורפרת MAGICBRIGHT בגלל זה MB בסוף אבל אני חושב שזו אותה שפורפרת כמו הDF בסופו של דבר רק עם שיפורים קלים... וגם זה בספק.

פורסם

הסאמסונג הזה נראה לי טוב,אני חושב שהוא טוב יותר מ ה MAG FD2

אולי המאג הזה משתמש ב DIAMNTRON 2

אבל סאמסונג עושים מסכים באמת טובים ראיתי כמה..

תגיד אתה יודע אולי איזה מסך יותר טוב LGF700P או סאמסונג NF?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים