עבור לתוכן

MAG 796FD 2 - במילה אחת ... א-כ-ז-ב-ה.

Featured Replies

פורסם

כרגע חזרתי מZIGZAG עם ה796FD2.

אני מאוד מאוד מאוד מאוד לא מרוצה.

כבנאדם שעבד עם ה 786FD במשך ה4 שנים האחרונות אני יכול להגיד לכם שהמסך הזה הרבה פחות טוב ממנו.

דבר ראשון כמעט בלתי אפשרי לכוון אותו כמו שצריך, הקצוות תמיד יוצאים מעוותים, התמונה לא חדה וגודל הפיקסל גם לא טוב.

ככל שמגבירים את הבוהק המסך מאבד פוקוס ונהיה מתושתש יותר.

הצבעים לא משהו.

לא נעים להסתכל עליו כל כך.

MAG סותרים את עצמם, גם באתר של ZIGZAG וגם באתר של MAG כתוב 0.24 - גודל פיקסל ובחוברת שקיבלתי עם המסך (שהיא חוברת של MAG כמובן) כתוב 0.25.

בנוסף יש גם את שני הקווים המפורסמים של MAG... לא כל כך הפריע לי במסך הקודם אבל במסך הזה לקו התחתון יש כתם שחור שמלווה אותו לאורכו וזה מאוד מפריע (ואני בטוח שזה פאק במסך הזה ספציפית).

אני לא מאשים את Zigzag או משהו אני בטוח שהם קיבלו את המסך AS IS מהיבואן, אולי הוא מסך שתוקן והכניסו לו שפורפרת אחרת בטעות (מי יודע...), אולי זה המסך שקצת נדפק בדרך וקיבל זעזוע... בכל מקרה אין מצב שאני נשאר איתו, אני מקווה שאני אוכל להחליף לLG ואם לא אז לפחות למסך מאותו דגם אבל אחר כי יש למסך הזה לא מעט בעיות.

:'(

• תגובות 37
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אולי קיבלת מסך פגם או לא יודע מה, אבל ההבדלי איכות בין 786 לזה עצומים.. המסך הזה הרבה יותר טוב

פורסם
  • מחבר

אתה אישית היית ליד מסך 786FD וליד 796FD2 וראיתי את ההבדלים?

פורסם

לא, אבל ראיתי אותם בנפרד.. ויש הבדלי איכות רציניים.. אני לא חושב שתמצא אדם אחד שיגיד לך ש786 מסך יותר טוב..

פורסם

כמה שלא ימליצו למשתמשים שונים בפורום על מסכים, לדעתי זו טעות לרכוש מסך על "עיוור", רצוי לבחון את המסכים לפני הרכישה, למרות ההמלצות שרצות כאן חופשי בפורום.

למרות המוניטין העצום שיש לטכנולוגיית ה Aperture Grille המיושמת בשפופרות של נק/מיצובישי וסוני וגם בחלק מהשפופרות של ViewSonic, לא מעט משתמשים לא ממש מסמפטים אותה, ככל הנראה משתמשים עם עיניים רדודות או סתם כאלו שמתפנקים ומתבכיינים על הפסים האופקיים הנראים לעין - מה לעשות, גם בבני אדם יש באגים.  ;)

בשורה התחתונה, איכות התמונה הכללית של המסך יכולה להיראות סוף הדרך עבור משתמש אחד ואילו נפילה מוחלטת, עבור השני.

Mortar, ייתכן נפלת על מסך פגום, לפי התיאור שלך...

פורסם

שאלה לי אליכם... אני כרגע עובד על 786FD, אבל ידוע לי שיש עוד מסך שמשתמש באותו שם דגם...

המסך שלי מאחור לבן לגמרי, מרובע, בעוד שישנו מסך שנקרא גם הוא 786FD, עם כיסוי אפור עגול על החלק האחורי של המסך... מה ההבדל ביניהם? איך זה שיש להם את אותו דגם..? או אולי לזה התכוון כותב הת'רד ב786FD 2 ?

תודה, נדב.

פורסם

אני בטוח שכבר עשית הכל, ובכל זאת..האם העלת את קצב הרענון ל-85HZ לפחות?האם קיבלת עם המסך דיסק עם דרייברים מיוחדים?..

שפורפרת המסך הזה (דיאמונדטרון) נחשבת לשפורפרת המסך הטובה ביותר למסכי CRT (גם מסכי ה 19" היקרים של מיצובישי ושל סאמסונג הנחשבים למסכי ה 19"הטובים ביותר, משתמשים באותה שפורפרת..) ואחד ממנהלי פורום תצוגה כאן, Ido-k, אמר כאן שהוא ראה את המאג FD2 ליד ה-LGF700P, ולמאג היו צבעים חדים יותר במעט..

אולי באמת הבעיה במסך. קשה לי להאמין שהמסך הזה כ"כ מומלץ ע"י כולם ללא סיבה מוצדקת..

פורסם

יש הבדל עצום בין 2 הדגמים , FD וFD2 . הFD המקורי , מבוסס טיריניטרון , הרבה יותר איכותי מכל היבט אפשרי מהFD2 , שזהו ניסיון לא הכי מוצלח להמשיך את ההצלחה האדירה של השפופרת של סוני .

אם עבדת על 786FD המקורי , ועברת לFD2 , זה דיי הגיוני שאתה לא מרוצה ...

אבל יחסית לרוב המסכים האחרים שמסתובבים בשוק ,המסך הזה דיי טוב . ייתכן שנפלת נקודתית על מסך לא תקין . החזר אותו לחנות עם כל הטענות שלך , הוא יבדק , במידה וימצא תקין , תיקח אותו חזרה , במידה ולא , יוחלף באחד אחר .

פורסם

הסתכלתי עכשיו על המדבקה שמודבקת על גב המסך, כתוב שם, בין השאר, Model No: S7T008.

כתוב על המדבקה (בגדול) גם 786FD.

שאלתי היא: האם זהו ה786FD ה"מקורי"?

נדב.

פורסם

תראה הייתה לי בדיוק אותה בעיה כמו שלך היה

היה לי בדיוק אותו מסך שלך היה וגם אני הייתי מאוד מרוצה ממנו

אבל גם אני לקחתי ת FD2 רק בגלל סיבה אחת

שהצבעים של MAG נראים הכי "חיים"

וזה המסך הכי טוב שיכלתי לקנות

בהתחלה גם לי היה קשה להסתגל

אבל אחרי יומים שלושה

אני הרגשתי שחזרתי למסך הקודם שלי

פורסם

הסתכלתי עכשיו על המדבקה שמודבקת על גב המסך, כתוב שם, בין השאר, Model No: S7T008.

כתוב על המדבקה (בגדול) גם 786FD.

שאלתי היא: האם זהו ה786FD ה"מקורי"?

נדב.

כן

פורסם

גם לי הייתה בעיה עם הצבעים

הם פשוט יותר מידי קהים

אז תילך לCOLER MANAGER

ואז תבחון את שלושת המצבים

או שתעשה "USER"

אצלי ביוזר זה

56

53

51

לפי הסדר

דרך אגב גם אני קניתי בזיגזג ;D

פורסם

אתמול והיום הייתי באופיס דיפו והיו שם כמה מסכים של מאג וסמסונג. מהרמה היותר גבוהה היה רק את ה FD2 (לא היו בכלל LG ולא הסמסונג NF).

ה FD2 בולט למרחוק באיכות שלו על כל מה שעמד שם.

כל מסך שונה קצת מהאחרים. צריך לתת לעין קצת זמן להתרגל וכמובן קצת לכוון. אני שם לב לזה כי אני כל הזמן עובר בין LG 774FT ל E700B. אפילו כשאני מסתכל על ה F900P שיש בבית שלי לוקח לי דקה שתיים להתרגל.

אני מציע שלא תקפוץ למסקנות מהירות כי יחסית לרוב הזבל בשוק זה מסך ממש טוב.

פורסם

מה ?!

MAG 796 FD2 לא מסך כזה טוב?

למה אכזבה?!

בעע אני רוצה גם לקנות את המסך הזה..מה בדיוק הבעיה אצלו?

ואולי F700P יהיה יותר טוב?

פורסם

לך תראה את כל האופציות. זה עניין של טעם. אני מעדיף את ה LG אבל יש פה אחרים שיעדיפו את המאג. פשוט חייבים לראות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים