עבור לתוכן

טרמפיסטים אילמים ו... בע.

Featured Replies

פורסם

אז ככה...

היום, כשיצאתי מהיחידה לכיוון ת"א... עצרתי בטרמפיאדה במחלף יבנה לשני טרמפיסטים אילמים. כן, אילמים... קלטתי זאת רק לאחר שהם כבר היו ברכב, לפתע החל מופע תנועות מרהיב במושב האחורי ושקט מוחלט. אני מוכרח לציין שזה אחד הדברים היותר מרתקים להתקל בהם כשאתה מסתכל במראה המרכזית.

תוך כדי נסיעה, הבחורה שולחת לי את הפלאפון שלה ובו כתובה הודעה שאומרת "אתה יכול בבקשה לעצור לנו מול התחנה המרכזית של ראשון?", אני, מפלס את דרכי באיטיות ובזהירות מיירבית אל עבר השוליים ומוריד את הזוג החביב הזה. אני עד עכשיו בסרטים שקרה להם משו, קצת תמהוניים, הם אשכרה החלו לחצות את הכביש ואילו אני, המשכתי בדרכי.

*ההזדמנות היחידה שלי לעצור להם הם באופן חוקי ובטיחותי היא או בדרך לירושלים, או במחלף קיבוץ גלויות באיילון צפון. לא היו לי יותר מדי ברירות, לא הייתי מייבש אותם.

אחת הנסיעות היותר הזויות שהיו לי בחיים, אני ממש דואג.  :-\

פורסם

לא הבנתי.

שמעת אח"כ בחדשות ידיעה שנדרסו זוג אילמים או משהו? או שסתם אתה רוצה לוודא שהם הגיעו למחוז חפצם בשלום?

כי אין לזה זכר בתקשורת.

פורסם
  • מחבר

אני לא שמעתי, פשוט פספסתי את מהדורת החדשות של השעה של 3, ודי חרד לגבי השעה 4, ב Ynet אין שום דבר. :-\

פורסם

למה אתה דואג?

הם נראו אנשים שממש לא יודעים לעבור כביש או משהו?

אם לא כתוב כלום אז כנראה לא קרה כלום...

חוץ מזה, שברוטר מפרסמים כל הזמן על תאונות דרכים, ולא כתוב שם כלום על זה.

פורסם

אני לא מבין משהו

איך רק באמצע הנסיעה קלטת שמדובר בחירשים\אילמים??

בדרך כלל שאתה עוצר טרמפ מקובל לשאול לאן אתה נוסע

מה הם סתם נכנסו לאוטו בלי לדעת בכלל לאיזה כיוון?

:o :-X

למה נתת להם לרדת שם?

פורסם
  • מחבר

קח כביש בעל שישה נתיבים (ס"כ עם שני כיווני הנסיעה), עם מהירות נסיעה ממוצעת של 110 קמ"ש, עם שני אנשים אילמים שמנסים לחצות אותו. אין להם כל קשר שמיעתי עם הסביבה.

זה קצת מטורף...

איך רק באמצע הנסיעה קלטת שמדובר בחירשים\אילמים??

בדרך כלל שאתה עוצר טרמפ מקובל לשאול לאן אתה נוסע

מה הם סתם נכנסו לאוטו בלי לדעת בכלל לאיזה כיוון?

הבחורה עמדה על הכביש ועצרתי לה, אני אומר לה "תל-אביב", היא קראה את שפתיי... הצביעה לכיוון צפון והנהנתי באישור עם הראש, היא סימנה לחבר שלה לקום ולהכנס איתה לרכב. לא תיארתי לעצמי שמדובר באנשים אלמים. כשהם החלו לשוחח בשפת הסימנים זה נקלט.

למה נתת להם לרדת שם?

זה או 20 ק"מ מהנקודה שבה הם רצו לרדת או פשוט להוריד אותם שם, הם יכלו ללכת עד המחלף שזה בערך 500 מטר, לעלות על הגשר ולהגיע בביטחה, אבל הם פשוט בחרו לחצות @ הכביש.

פורסם
שמעתם במקרה בחדשות משו על זוג שנדרס למוות בכביש ת"א-אשדוד? אני מקווה שלא.

בכל מקרה - כותרת מאוד אופטימית ::)

פורסם
  • מחבר

תודה. ;D

טוב, נראה שהם לא נכחדו... מזל, מקווה שיעשו פחות שטויות עם הטרמפים העתידיים שלהם.

פורסם

אני לא שמעתי, פשוט פספסתי את מהדורת החדשות של השעה של 3, ודי חרד לגבי השעה 4, ב Ynet אין שום דבר. :-\

אז הכותרת שלך ממש לא במקום.

לא יפה.

באותה מידה מישהו יכול לרשום: "שמעתם על נפילת טיל ביולוגי בת"א? כי ראיתי מישהו עם מסכת אב"כ"

או משהו בסגנון.

פורסם

סיפור בהחלט מעניין אני חייב להגיד :)

יפה שאתה דואג :-*

פורסם

אני חייב לציין שזה הת'ראד הכי הזוי שקראתי עד כה באתר :)

המשיכו כך! ;)

פורסם

אני חייב לציין שזה הת'ראד הכי הזוי שקראתי עד כה באתר :)

המשיכו כך!  ;)

חכה עד שתראה את הת'ראד הדנדש שלי: "שמעתם על נפילת טיל ביולוגי בת"א? כי ראיתי מישהו עם מסכת אב"כ" ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים