עבור לתוכן

כיצד "לחבר" את נגן ה MP3 לרכב ?

Featured Replies

פורסם

אבל מצד שני, הקלטת היא הפתרון הכי שימושי, והכי פרקטי, כי אתה לא תחבר את הנגן למגבר או לצ'נגר

ותשב לידו בתא המטען ותעביר שירים

מה זה קשור? מה נסגר אחי תגיד לי... זה בדיוק כמו לחבר את הרדיו דיסק למגבר, ברור שלא תשב ליד המגבר ותכניס דיסקים אלא תחבר את הרדיו דיסק לקדימה של האוטו ומשם תשלוט על המערכת. אותו דבר עם הנגן MP3... מעבירים כבל ארוך מהמגבר לקדימה של האוטו ומחברים שם את הנגן MP3

מה אתה חושב שהרדיו דיסק לא מחובר גם כן למגבר? ממש מצחיק אותי כל הקטע הזה שהמצאת עכשיו... גם הרדיו דיסק מחובר למגבר בכבל ארוך שעובר דרך כל האוטו בפנלים.

זה יעבוד מצויין וזה מאוד נוח

יניב

פורסם

מה זה קשור? מה נסגר אחי תגיד לי... זה בדיוק כמו לחבר את הרדיו דיסק למגבר, ברור שלא תשב ליד המגבר ותכניס דיסקים אלא תחבר את הרדיו דיסק לקדימה של האוטו ומשם תשלוט על המערכת. אותו דבר עם הנגן MP3... מעבירים כבל ארוך מהמגבר לקדימה של האוטו ומחברים שם את הנגן MP3

מה אתה חושב שהרדיו דיסק לא מחובר גם כן למגבר? ממש מצחיק אותי כל הקטע הזה שהמצאת עכשיו... גם הרדיו דיסק מחובר למגבר בכבל ארוך שעובר דרך כל האוטו בפנלים.

זה יעבוד מצויין וזה מאוד נוח

יניב

צודק, :-X

כמובן שאפשר להריץ כבל ארוך דרך כל הרכב לרגע לא התכוונתי שאי אפשר.

זו פשוט לא נראתה לי אופציה נוחה , להריץ עוד כבלים דרך כל הרכב ,

חשבתי רק על לחבר ליציאת AUX מלפנים, כיוון שהמכשיר כזה קטן לא עלה לי בראש.

כדאי להריץ כבל, שיהיה ניסתר מתחת למושבים וכשרוצים לשמוע לחבר אליו את הנגן.

אבל לא מומלץ לחבר אל מגבר כבל של יציאת אזניות (עם ווליום של המכשיר) .

לנגן יש יציאה דיגיטלית\אופטית ?

פורסם

רוב הסיכויים שמגבר עם כניסה אופטית או דיגיטאלית עולה יותר מהרכב...

אם יציאת אוזניות זה כל מה שיש אז מסתפקים בזה...

תשחק עם האקווליזר ככה שישמע הכי "נקי" והשאר תעשה עם המגבר...

אגב, אם אתה מחבר את הריאו אתה שולל את הרדיו דיסק, כי היציאות שלהם שונות מה שאומר גיינים שונים במגבר, אתה חייב לבחור אחד או השני.

או לבדוק אם יש מאחורה ההדיוניט שלך כניסת AUX.

פורסם
  • מחבר

טוב, בינתיים קניתי בחנות המקומית איזה מתאם לקאסטה של SILVER LINE ב 20 ש"ח, ובינתיים האיכות ממש סבירה (הסאונד בחלק מהשירים נשמע קצת מרוח ולפעמים הבאסים לא הכי) אבל בסה"כ האיכות יותר טובה מרדיו וכמעט כמו CD ואין בעיות טכניות ורעשים של גלגלים. כפתרון זמני ופשוט של 20 ש"ח בהחלט עושה את העבודה.

פורסם

1) תסע עם אוזניות והשוטר הראשון שיראה אותך יוריד אותך מהכביש.

2) אני אישית קניתי ב30 שקל קלטת. צד אחד ליציאת אוזניו, צד שני לטייפ באוטו של אמא שלי, סבבה. אצל אבא שלי יש דיסק אז אני פשוט שומע דיסקים.

3) תתחדש על הקרבון:) נראה לי נגן מזה חמוד.

פורסם
  • מחבר

אם לא הבנת גם אני קניתי את הקלטת הזו... (ועדיין שומע דיסקים בציינגר)

ה RIO CARBON חמוד, הוא נגן מאוד בסיסי (עושה את העבודה), אבל הוא די שברירי ומארז מאפן ביותר... אולי אם יהיה לי כח / זמן אני יכתוב עליו ביקורת...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים