עבור לתוכן

שאלה בקשר למעבדי AMD64 Bit ההבדל בין 3500 ל3400 מאוד חשוב

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אבל גם ה 512 של הLache זה מספיק טוב! ואני לא מתכוון לחכות עוד ועוד ועוד ועוד

כי תמיד יהיו חידושים איזה מין שטויות אלה ???

אני אקח את ה3500 תודה רבה! MSI neo platinum 2 תומך בזה נכון?

פורסם

לא הבנתם אותי כלל. נכון שסוקט 939 זה העתיד, אבל מה זה משנה כרגע? סוקט 939 זה העתיד בשביל AMD.

ושוב אני אשאל: מי מכם אי פעם קנה מעבד בנפרד מהלוח? כשמשדרגים, מחליפים לוח + מעבד (ולרוב גם זכרון).

לכן זה כלל לא משנה איזה סוקט תקחו כרגע, כי בכל מקרה תחליפו את הלוח כשתרצו להחליף מעבד.

ובכלל, קניה כרגע של סוקט 939 היא הדבר הכי גרוע שאפשר לעשות; גם משלמים הרבה, וגם לא מקבלים כלום שאין ב754 (אני לא רואה את הDual Channel

בתור יתרון משמעותי). כשתקנו מעבד חדש, לא תרצו לוח עם PCI-E?

או בקיצור, קנו 754.

פורסם

כן אחי ה MSI neo platinum 2 תומך בסוקט 939 .

והוא כנראה הבחירה הכי טובה כרגע , הוא הכי נורמלי . בכל מקרה אין הרבה לוחות לסוקט 939 .

כן אחי ה 512 קאש מסיפיק טוב , לא צריך לחכות סתם למעבד שאולי ייצא עם 1 קאש זה לא הכי עקרוני .

בכל מקרה x0d אחי אני לא יודע איך אתה מסתכל על זה אבל אני חושב שמי שיש לו כרגע את הכסף לסוקט 939 שייקנה .

פורסם

מי שיש לו את הכסף ל939, כנראה שקנה כבר את כל מה ששווה את הכסף: ג'יגה ראם, 6800GT, מסך 19".. וכן הלאה.

בקיצור, מה שאני אומר זה שביחס להשקעה, ה939 לא שווה כלום.

פורסם
  • מחבר

תודה אני אלך על ה 3500 ממש עזרתם לי.. אני מקווה שעוד 3 שנים אני אשדרג לוח אם + מעבד חדש ויהיה סבבה.. אבל כפי ששמעתי המחשב הזה אמור להריץ את unreal 3 חלק בלי בעיות ::)

פורסם

לדעתי כרגע אם מישהו באמת רוצה לקנות אז שיקנה סוקט 754

אבל אם מישהו רוצה לחכות (כמוני) שיחכה לNF4 בסוקט 939 עם מעבדי 3000 ו3200

עם כרטיס נגיד X700 ב PCI-E

ויהיה טוב...

פורסם

ytoldeno או איך שלא קוראים לך, מאיפה הפלצת את זה ש- 3600+ קיים ואמיתי?

זו רק שמועה, ואין עוד מעבד מסדרת ה- A64 שיש לו מגה קאש בסוקט 939 חוץ מה- 4000+, די לדבר שטויות.

המתנה ללוחות Retail מבוססי NF4 על גירסאותיו השונות (טוב, הגרסא לשרתים תגיע יותר מהר), תגיע לכ- 3 - 4 חודשים,

אני לא יודע מאיפה Bessmertniy הביא את זה שזה "ממש בקרוב" ו- "ממש קצת"... ::)

חוץ מזה לאחר יציאה של לוחות ממשיים תצטרכו לחכות עוד זמן לכוננים תומכי SATA3 וכרטיסי PCI-E נורמליים יותר כמו GT או U.

כל עוד אתם לא מתכננים SLI, שיעלה לכם הון, הממתנה ל- NF4 לא שווה בכלל במיוחד נוכח הזמן...

אבל מה שעצוב ב- SLI שזה עם כל הכבוד הדרך היחידה של nVidia להתחרות ב- ATI :-\...

שני כרטיסי 6800U ב- SLI ו- FX53 כולם תחת אוברקלוק מוציאים רק 700-1000 נקודות יותר ב- 3DM05 מ- X800XT-PE ו- P4EE תחת אוברקלוק.

חכו שתראו 2xX800XT-PE או משהו כזה, זה יהיה ללא ספק מדהים.

ו- anri מה אתה מדבר שטויות לפי מספר ההודעות הפרטיות שאתה שולח לי ותוכנן אתה בכלל לא קרוב לקניית המחשב שלך....

וגם אמרת שהלוח של msi הוא "הכי נורמלי" כרגע, מאיפה הבאת את זה?!....

פורסם

זו רק שמועה, ואין עוד מעבד מסדרת ה- A64 שיש לו מגה קאש בסוקט 939 חוץ מה- 4000+, די לדבר שטויות.

המתנה ללוחות Retail מבוססי NF4 על גירסאותיו השונות (טוב, הגרסא לשרתים תגיע יותר מהר), תגיע לכ- 3 - 4 חודשים,

אני לא יודע מאיפה Bessmertniy הביא את זה שזה "ממש בקרוב" ו- "ממש קצת"... ::)

חוץ מזה לאחר יציאה של לוחות ממשיים תצטרכו לחכות עוד זמן לכוננים תומכי SATA3 וכרטיסי PCI-E נורמליים יותר כמו GT או U.

כל עוד אתם לא מתכננים SLI, שיעלה לכם הון, הממתנה ל- NF4 לא שווה בכלל במיוחד נוכח הזמן...

אבל מה שעצוב ב- SLI שזה עם כל הכבוד הדרך היחידה של nVidia להתחרות ב- ATI :-\...

שני כרטיסי 6800U ב- SLI ו- FX53 כולם תחת אוברקלוק מוציאים רק 700-1000 נקודות יותר ב- 3DM05 מ- X800XT-PE ו- P4EE תחת אוברקלוק.

חכו שתראו 2xX800XT-PE או משהו כזה, זה יהיה ללא ספק מדהים.

ו- anri מה אתה מדבר שטויות לפי מספר ההודעות הפרטיות שאתה שולח לי ותוכנן אתה בכלל לא קרוב לקניית המחשב שלך....

וגם אמרת שהלוח של msi הוא "הכי נורמלי" כרגע, מאיפה הבאת את זה?!....

אני לא מבין מה זה קשור לפה ?? אני בסה"כ היתייעצתיי איתך איזה זיכרון לקחת , אבל זה הפך להרבה שאלות שאתה התחלת להחליף כל פעם זיכרון . (בכל מקרה זה לא צריך להיות קשור לכאן .)

ולגביי הלוח של MSI אתה בעצמך אמרת לפני כמה זמן שהלוח של MSI הוא הכי נורמלי .(מתי שאני רציתי לקנות את הג'יגבייט .)

פורסם

תרגיע, הא? זה שלא אמרו לך שיוצא מעבד חדש, לא אומר שזה לא קורה. תחפש, יש לו כמה וכמה איזכורים באינטרנט ולהזכיר לך שכל מעבד הוא שמועה עד שהוא יוצא ובכל זאת, אף אחד לא יכחיש שהולכים לצאת פרסקוטים עם 2 מגה קאש ואח"כ עם באס של 1066...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים