פורסם 2004 באוקטובר 1221 שנים מישהו השתמש פעם בשבלונות ללמאוררים שיש במדריך הזה:http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=holes-pavelהאם השבלונה של ה 120מ"מ טובה?ושל ה 80 מ"מ טובה?טל.
פורסם 2004 באוקטובר 1221 שנים השבלונה של ה80ממ טובה, נדמה לי שה 120ממ לא מדוייקתאני ממליץ לקחת את המאורר, לסמן עם עיפרון או טוש על הפח ולחתוך לפי זה...
פורסם 2004 באוקטובר 1221 שנים לא ניסיתי אבל אני משער שזה מדויק מפני שאחרת לא היתה סיבה להעלות אותן...
פורסם 2004 באוקטובר 1221 שנים יש לכם בעיה עם השבלונות שלי ?!O_Oהמממ .... הן בעצם לא שלי , בעקיפין הן בכלל שייכות לעבודה , הייתה להן פעם חתימה דיגיטלית של היוצר שלהם שהוסרה בשלב כלשהו בחיים שלהם .
פורסם 2004 באוקטובר 1321 שנים למה הוסרה?!לא פייר מגיע לבנאדם קרדיט!מצטער לומר לך את זה אבל אתה ממש מתנהג כמו ילד קטן. מה זה מפריע לך? את יצרת את זה? לא! אז תגיד תודה שהביאו לך וזהו.
פורסם 2004 באוקטובר 1321 שנים הם לא מדוייקות מבחינת מיקום ארבעת החורים של הברגים. אני ניסיתי כבר פעם לעשות איתם, אבל בגלל שהם לא מדוייקים אז קניתי גריל למאוורר, שבעזרתו אפשר לעשות מדוייק ב-100%.
פורסם 2004 באוקטובר 1321 שנים חחחחחחחחחאיך אני אמור לשרטטט עם מחוגה?ואח שלי השבלונה של ה80 טובה!שמתי שם מאוורר מעל השבלונה לראות עם זה מתאים וזה טוב!!!!
פורסם 2004 באוקטובר 1321 שנים איך אתה אמור לשרטט עם מחוגה? לא ידעתי שהנוער של היום כזה חסר אונים... :'(
פורסם 2004 באוקטובר 1421 שנים חחחח אח שלי אל תגזים אני יודע....פשוט הקטע שבאים לסמן את העיגול יש כאלה פלסטיק שתופס את הכנפיים של המאוורר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.