פורסם 2004 באוקטובר 1321 שנים damn ppl כאוס זו חנות מסריחה של ערסים ! בדיוק כמו לי קופר וקרוקר.. כל ג'ינס מסריח עולה 500 שקל ! אני מעדיף לקנות מהשוק ג'ינסים ב100-150 שקל ולסתום תפה (אפילו שאני לא אוהב ג'ינסים) :-X :-Xמישהו אמר שזאת חנות טובה וזולה?!?!?!מישהו אמר לך:"לכו תקנו משם, זה החנות הכי טובה"?!?!לא! אף אחד בכלל לא חשב על זה פשוט הסמל שלהם מאוד יפה ומישהו רצה תמונה שלו זה הכל.....
פורסם 2004 באוקטובר 1321 שנים מחבר מישהו אמר שזאת חנות טובה וזולה?!?!?!מישהו אמר לך:"לכו תקנו משם, זה החנות הכי טובה"?!?!לא! אף אחד בכלל לא חשב על זה פשוט הסמל שלהם מאוד יפה ומישהו רצה תמונה שלו זה הכל.....נכון!באמת מה זה קשור עכשיו?עריכה:-------------יש פה עוד מישהו שיכול להביא תמונה של הסמל של כאוס, לא של ביוזרד?עדיף שתהיה כמה שיותר גדולה!
פורסם 2004 באוקטובר 1321 שנים damn ppl כאוס זו חנות מסריחה של ערסים ! בדיוק כמו לי קופר וקרוקר.. כל ג'ינס מסריח עולה 500 שקל ! אני מעדיף לקנות מהשוק ג'ינסים ב100-150 שקל ולסתום תפה (אפילו שאני לא אוהב ג'ינסים) :-X :-X אחי, על איכות משלמים הרבה כסף, מה לעשות... נסה פעם אחת ג'ינס ב 500 שח ותבין מה זה איכות ובגד שנשאר גם אחרי 3 שנים כמו חדש. ובלי קשר יותר יפה מאלו שיש ב FOX ב 150 שח שלדעתי נראים זוועה יניב
פורסם 2004 באוקטובר 1321 שנים מחבר אחי, על איכות משלמים הרבה כסף, מה לעשות... נסה פעם אחת ג'ינס ב 500 שח ותבין מה זה איכות ובגד שנשאר גם אחרי 3 שנים כמו חדש. ובלי קשר יותר יפה מאלו שיש ב FOX ב 150 שח שלדעתי נראים זוועה יניב מסכים איתך...!!! אבל חלאס, צאו מזה.....זה לא הנושא של הת'רד הזה!
פורסם 2004 באוקטובר 1321 שנים damn ppl כאוס זו חנות מסריחה של ערסים ! בדיוק כמו לי קופר וקרוקר.. כל ג'ינס מסריח עולה 500 שקל ! אני מעדיף לקנות מהשוק ג'ינסים ב100-150 שקל ולסתום תפה (אפילו שאני לא אוהב ג'ינסים) :-X :-X אני מסכים איתך שכל העניין עם המחירים זה מוגזם.אבל שזו חנות של ערסים? זה שטויות...אני לובש חולצה של כאוס ועוד כמה דברים בסגנון אז אני נחשב ערס? ממש לא נראה לי ,אני שומע rage against the machine/kittie/slayer אז אני פריק? גם לא נראה לי.ובקיצור - זה סך הכל בגדים...וזה גם ממש לא קשור לת'רד אז עדיף לעזוב את זה.ומשהו שכן קשור לת'רד - למה אתה רוצה את הסמל גדול יותר? כי תמיד אפשר לצייר את זה(בייחוד עכשיו כשיש לך את הדוגמה שנתנו מקודם)
פורסם 2004 באוקטובר 1321 שנים נסה פעם אחת ג'ינס ב 500 שח ותבין מה זה איכות ובגד שנשאר גם אחרי 3 שנים כמו חדש. ובלי קשר יותר יפה מאלו שיש ב FOX ב 150 שח שלדעתי נראים זוועה נסה גם ג'ינס של דיזל ב800 שקל :
פורסם 2004 באוקטובר 1321 שנים חחח חשבתי על דיזל... לא רציתי בכלל להגיד לו שקיים ג'ינס ב 800 שח... הוא היה נופל מהכסאאגב, אם אתה רוצה מדבקה אתה לא חייב לקנות אצלם... אני פעם ביקשתי והביאו לי מדבקה סתם ככה...יניב
פורסם 2004 באוקטובר 1321 שנים מחבר חחח חשבתי על דיזל... לא רציתי בכלל להגיד לו שקיים ג'ינס ב 800 שח... הוא היה נופל מהכסאאגב, אם אתה רוצה מדבקה אתה לא חייב לקנות אצלם... אני פעם ביקשתי והביאו לי מדבקה סתם ככה...יניבניסיתי ב - CroCKeR והקמצנים האלה לא הביאו.ומשהו שכן קשור לת'רד - למה אתה רוצה את הסמל גדול יותר? כי תמיד אפשר לצייר את זה(בייחוד עכשיו כשיש לך את הדוגמה שנתנו מקודם)אני צריך את זה כשבלונה...ואני צריך שזה יהיה כמה שיותר גדול!
פורסם 2004 באוקטובר 1321 שנים לא רציתי בכלל להגיד לו שקיים ג'ינס ב 800 שח... הוא היה נופל מהכסאחחחח אני עכשיו כמעט נפלתי מהכיסא!!! ;D800 שקל?!?! לא ידעתי שיש כאלה......חחחח ;D
פורסם 2004 באוקטובר 1321 שנים טוב אני רואה שיש ביקוש...אז ג'ינס ארמני ו BOSS מתחילים מ 1000 שח...סתם שתדעויניב
פורסם 2004 באוקטובר 1321 שנים מה?????????????????????????????????????????????????????? 1000 שקל?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!? :eek2: :kopfpatsch: איזה טירוף אלוהים......... .
פורסם 2004 באוקטובר 1321 שנים מזכיר לי קצת את אמא שלי שכמעט התעלפה כשהיא שמעה ששילמתי 300 שקל על מכנסיים קצרים ו- 120 שקל על חולצה של RipCurl....
פורסם 2004 באוקטובר 1321 שנים 120 ל RIPCURL? קנה לי 10 חולצות!!! המכנס באמת קצת יקר... למרות שיש להם בגדי ים שעושים 250 בכיףתגיד לה שחולצת LA COSTE, ההוא עם התנין עולה 600 שח... נראה איך היא תגיב ;Dאגב, BILLABONG, ONEILL וכו' בתחילת עונה סוגרים בכיף 400 שח חולצה+מכנס קצר...כובע שלהם עולה 100 שח חחחהכל באמת באיכות מדהימה... שווים כל שקל כל הבגדים שהזכירו פה!יניב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.