עבור לתוכן

צריך תמונה של הסמל של קאוס

Featured Replies

פורסם

damn ppl כאוס זו חנות מסריחה של ערסים ! בדיוק כמו לי קופר וקרוקר.. כל ג'ינס מסריח עולה 500 שקל ! אני מעדיף לקנות מהשוק ג'ינסים ב100-150 שקל ולסתום תפה (אפילו שאני לא אוהב ג'ינסים) :-X :-X

מישהו אמר שזאת חנות טובה וזולה?!?!?!

מישהו אמר לך:"לכו תקנו משם, זה החנות הכי טובה"?!?!

לא! אף אחד בכלל לא חשב על זה פשוט הסמל שלהם מאוד יפה ומישהו רצה תמונה שלו זה הכל.....

פורסם
  • מחבר

מישהו אמר שזאת חנות טובה וזולה?!?!?!

מישהו אמר לך:"לכו תקנו משם, זה החנות הכי טובה"?!?!

לא! אף אחד בכלל לא חשב על זה פשוט הסמל שלהם מאוד יפה ומישהו רצה תמונה שלו זה הכל.....

נכון!

באמת מה זה קשור עכשיו?

עריכה:-------------

יש פה עוד מישהו שיכול להביא תמונה של הסמל של כאוס, לא של ביוזרד?

עדיף שתהיה כמה שיותר גדולה!

פורסם

damn ppl כאוס זו חנות מסריחה של ערסים ! בדיוק כמו לי קופר וקרוקר.. כל ג'ינס מסריח עולה 500 שקל ! אני מעדיף לקנות מהשוק ג'ינסים ב100-150 שקל ולסתום תפה (אפילו שאני לא אוהב ג'ינסים) :-X :-X

אחי, על איכות משלמים הרבה כסף, מה לעשות...

נסה פעם אחת ג'ינס ב 500 שח ותבין מה זה איכות ובגד שנשאר גם אחרי 3 שנים כמו חדש. ובלי קשר יותר יפה מאלו שיש ב FOX ב 150 שח שלדעתי נראים זוועה :o

יניב

פורסם
  • מחבר

אחי, על איכות משלמים הרבה כסף, מה לעשות...

נסה פעם אחת ג'ינס ב 500 שח ותבין מה זה איכות ובגד שנשאר גם אחרי 3 שנים כמו חדש. ובלי קשר יותר יפה מאלו שיש ב FOX ב 150 שח שלדעתי נראים זוועה  :o

יניב

מסכים איתך...!!!

אבל חלאס, צאו מזה.....זה לא הנושא של הת'רד הזה!

פורסם

אני מסכים איתך שכל העניין עם המחירים זה מוגזם.

אבל שזו חנות של ערסים? זה שטויות...אני לובש חולצה של כאוס ועוד כמה דברים בסגנון אז אני נחשב ערס? ממש לא נראה לי ,

אני שומע rage against the machine/kittie/slayer אז אני פריק? גם לא נראה לי.

ובקיצור - זה סך הכל בגדים...וזה גם ממש לא קשור לת'רד אז עדיף לעזוב את זה.

ומשהו שכן קשור לת'רד - למה אתה רוצה את הסמל גדול יותר? כי תמיד אפשר לצייר את זה(בייחוד עכשיו כשיש לך את הדוגמה שנתנו מקודם)

פורסם

נסה פעם אחת ג'ינס ב 500 שח ותבין מה זה איכות ובגד שנשאר גם אחרי 3 שנים כמו חדש. ובלי קשר יותר יפה מאלו שיש ב FOX ב 150 שח שלדעתי נראים זוועה

נסה גם ג'ינס של דיזל ב800 שקל ::)

פורסם

חחח חשבתי על דיזל... לא רציתי בכלל להגיד לו שקיים ג'ינס ב 800 שח... הוא היה נופל מהכסא

אגב, אם אתה רוצה מדבקה אתה לא חייב לקנות אצלם... אני פעם ביקשתי והביאו לי מדבקה סתם ככה...

יניב

פורסם
  • מחבר

חחח חשבתי על דיזל... לא רציתי בכלל להגיד לו שקיים ג'ינס ב 800 שח... הוא היה נופל מהכסא

אגב, אם אתה רוצה מדבקה אתה לא חייב לקנות אצלם... אני פעם ביקשתי והביאו לי מדבקה סתם ככה...

יניב

ניסיתי ב - CroCKeR והקמצנים האלה לא הביאו.

ומשהו שכן קשור לת'רד - למה אתה רוצה את הסמל גדול יותר? כי תמיד אפשר לצייר את זה(בייחוד עכשיו כשיש לך את הדוגמה שנתנו מקודם)

אני צריך את זה כשבלונה...ואני צריך שזה יהיה כמה שיותר גדול!

פורסם

לא רציתי בכלל להגיד לו שקיים ג'ינס ב 800 שח... הוא היה נופל מהכסא

חחחח אני עכשיו כמעט נפלתי מהכיסא!!! ;D

800 שקל?!?! לא ידעתי שיש כאלה......חחחח ;D

פורסם

חח יש גם כאלו ג'ינסים ב900 שקל ראיתי בדיזל

פורסם

טוב אני רואה שיש ביקוש...

אז ג'ינס ארמני ו BOSS מתחילים מ 1000 שח...

סתם שתדעו

יניב

פורסם

מה??????????????????????????????????????????????????????

1000 שקל?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!? :eek2: :eek2: :eek2::kopfpatsch: :kopfpatsch:

איזה טירוף אלוהים......... :silly:.

פורסם

מזכיר לי קצת את אמא שלי שכמעט התעלפה כשהיא שמעה ששילמתי 300 שקל על מכנסיים קצרים ו- 120 שקל על חולצה של RipCurl....

פורסם

120 ל RIPCURL? קנה לי 10 חולצות!!! המכנס באמת קצת יקר... למרות שיש להם בגדי ים שעושים 250 בכיף

תגיד לה שחולצת LA COSTE, ההוא עם התנין עולה 600 שח... נראה איך היא תגיב ;D

אגב, BILLABONG, ONEILL וכו' בתחילת עונה סוגרים בכיף 400 שח חולצה+מכנס קצר...

כובע שלהם עולה 100 שח חחח

הכל באמת באיכות מדהימה... שווים כל שקל כל הבגדים שהזכירו פה!

יניב

פורסם

אני רואה שאף אחד לא שאל..אבל יש להם אתר אינטרנט? לא מצאתי בשום מקום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים