עבור לתוכן

נקרעו לי הכבלים בשני עכברים של microsoft

Featured Replies

פורסם

יש לי שני סוגים שונים של עכברים של microsoft ושניהם אופטים

בשניהם נקרעו לי הכבלים

יש בשניהם גם את אותו סוג של כבל צבעים אדום לבן ירוק שחור ואחד נחושת כולו

חיברתי בכל עכבר בחזרה את הכבל וכשאני מחבר את היו אס בי המחשב לא מזהה בכלל את העכבר אפילו הנורה האדומה שלו לא נידלקת

ככה זה בשני העכברים

וחיברתי בין החוטים טוב ככה ששום חוט לא נוגע בשני!

החלפתי גם בין שני הכבלים לשני העכברים כי בשניהם יש את אותו הכבל אבל גם...לא עובד...

מה הבעיה?

ומה אני יכול לעשות? יש איזה דרך???

תודה!!

פורסם

תפתח את העכבר, ותראה את החיבור של הכבל לעכבר עצמו

אם החיבור הוא פשוט והחוטים הפנימיים מופרדים ומחוברים בקלות.. תוכל לקנות כבל מאריך של USB\PS2 (תלוי בחיבור שלך) ולנסות לחתוך אותו ולחבר ישירות לעכבר (ולהעיף את הכבל הרגיל שקיבלת..)

כמובן שכל זה יהיה פשוט במידה ותפתח את העכבר ותראה את הצורת חיבור

וכמובן שזה לא יתן לך 100 אחוזי הצלחה, פשוט שאין ברירה מנסים הכל בשביל לחסוך 100 שקל לעכבר חדש (:

פורסם
  • מחבר

ברור שפתחתי את העכבר...

מן הסתם!

הוא מתחבר לכרטיס של העכבר עם חיבור בצבע חום בז' עם 5 פינים ואני יכול להוציא את החיבור מהכרטיס

זה ניראה כמו הכבל שמתחבר מהספק לכונן הדיסקטים רק שביותר קטן

ככה זה בדיום בשני העכברים

בגלל זה כתבתי שכשחיברתי את הכבלים בשני העכברים החלפתי ביניהם וזה גם לא עבד ובשני העכברים!

ואם כבר...

איפה אני יכול לקנות כבל חדש לעכבר?

אם יש בכלל דבר כזה...

פורסם

כבל עם חיבור כזה לא תמצא, גם באחריות הם לא מחליפים כבל.. פשוט מחליפים את העכבר ואת הישן מחזירים ליבואן או משהו..

(על עכברים כאלה יש שנת אחריות אחת, במידה ולא נגרם נזק פיזי והעכבר לא נפתח)

פורסם

לא שווה את ההשקעה שלך. תקנה עכבר חדש.

פורסם
  • מחבר

תאמינו לי ששווה לתקן עכבר כזה!

זה העכבר הכי נוח בשבילי!

אני העכבר השני זה העכבר הלבן שכולם בטח מכירים הכי פשוט והכי סבבה...

הכבל שלו זה אותו כבל...אולי אני אפרק מעכבר של מישהו ואחבר את הכבל שלו לעכבר שלי וגם...בתקווה שיעבוד!

פורסם

אתה מלחים ? או מלופף ?. אין לי ידע רב באלק' אבל פעם היו לי אזניות שגם לא עבדו לא משנה איך ליפפתי אותן.

תנסה להלחים את החוטים וזה אמור לעבוד.

פורסם

ככה הפיתרון מאוד מאוד פשוט ...

נחמד מאוד שהרבה "מודרים" חובבנים מציעים לך לנסר להלחים ולהשחיט, חביב ביותר למשתמש אשר בא לו לחמם את המלחם או לשרוף קצת בדיל מיותר או סתם לאתגר את עצמו בשטויות.

אוקיי ולענינינו..

1) תיכנס לאתר www.pccool.co.il תיכנס לציוד היקפי---> עכברים----> תבחר את הצבע החביב עליך.

2) תשלם רק 10 ש"ח עבור העכבר הדי פשוט הזה וזה כולל דמי משלוח רבותיי !!!!!!

3) פתח את עכבר המייקרוסופט הנוח למגע שלך, ופתח את העכבר שזה הרגע צילצל בדלת (בורג פיליפס מסכן 1).

4) בפנים תראה מחבר אשר מחובר למעגל של העכבר תחליף בין 2 הכבלים, כלומר נתק את המחבר של המייקרוסופט הקרוע ושים לו את המחבר עם החוט התקין והרי לך עכבר מייקרוסופט עם חוט חדש (תרתי משמע).

5) בהצלחה !

פורסם

ככה הפיתרון מאוד מאוד פשוט ...

נחמד מאוד שהרבה "מודרים" חובבנים מציעים לך לנסר להלחים ולהשחיט, חביב ביותר למשתמש אשר בא לו לחמם את המלחם או לשרוף קצת בדיל מיותר או סתם לאתגר את עצמו בשטויות.

אוקיי ולענינינו..

1) תיכנס לאתר www.pccool.co.il תיכנס לציוד היקפי---> עכברים----> תבחר את הצבע החביב עליך.

2) תשלם רק 10 ש"ח עבור העכבר הדי פשוט הזה וזה כולל דמי משלוח רבותיי !!!!!!

3) פתח את עכבר המייקרוסופט הנוח למגע שלך, ופתח את העכבר שזה הרגע צילצל בדלת (בורג פיליפס מסכן 1).

4) בפנים תראה מחבר אשר מחובר למעגל של העכבר תחליף בין 2 הכבלים, כלומר נתק את המחבר של המייקרוסופט הקרוע ושים לו את המחבר עם החוט התקין והרי לך עכבר מייקרוסופט עם חוט חדש (תרתי משמע).

5) בהצלחה !

מי אמר לך שהעכבר שהם מוכרים מגיע עם אותו כבל ואותו חיבור לעכבר של מיקרוסופט?? :s05:

פורסם

PS2 זה PS2. MS לא המציאו מחדש את הגלגל (או את הPS2 :P)

פורסם

לא קראתי את כל הטרד

יש לי כבל כזה מעכבר שזרקתי פעם, שמרתי רק את הכבל. הוא היה מתחבר לכרטיס של העכבר גם כן ובסוף יש חיבור USB אם אני זוכר נכון

מדובר בעכבר MS מהאופטיים הראשונים שלהם... לפני זה 5 שנים ככה

אתה רוצה אותו?

יניב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים