עבור לתוכן

כנראה בעייה בHD

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

טוב אחרי חיפוש קצרצר אצל מיקרוסופט ניסיתי לבטל את הultradma של ההארד דיסק שלי וכמו כן שיניתי את המערך עכשיו מוגדר sec_ide->dvd(master)->cdrw(slave) וpri_ide->hd(master) .

טוב,אמרתי נעמיד הכל במבחן,אם זה יעבוד יופי אם לא זו בעייה אחרת,פתאום נזכרתי בדרייבר הזה שהתקנתי(סתכלו קצת אחורה) ואמרתי שבטוח שזה לא יפעל כי ההוא מוגדר על המצב הלא טוב של הכוננים,ואכן הודעת השגיאה השתנתה.(בעייה באחד הדרייברים).

אחרי זה אמרתי בואו נראה מה כתבו בhw אולי מישהו שם לב...ראיתי ת'קישורים של רון וניסיתי chkdsk /r במהלך זה ידעתי שוב שאני אידיוט כשלא צריך כי נזכרתי שזה מ ש ח ז ר את הboot record שהייה,וכמובן שאחרי זה חזרתי להודעת השגיאה הקודמת.

עכשיו השאלה שלי היא כזאת,האם זאת הייתה הבעייה,ועכשיו אוכל לפרמט ולהתקין הכל מחדש בפעם האחרונה?כלומר האם כבר סידרתי את כל מה שהפריע ובפעם הזאת אצא מהמעגל הנחמד הזה?או שדווקא אני אפרמט שוב ועוד פעם זה יקרה?

עכשיו הכל מקבל צורה,כל החרא קרה(אם אני זוכר נכון)אחרי שנגעתי בכבלים,יכול ליהיות שמשם נבעו הבעיות וכרגע סידרתי אותן?או שבכלל אני סתם שמח מוקדם מידי(שמעתם כבר על ידידתי אירונייה וחבר שלי ביש?...).

ד"א אצל ביל אמרו שכדאי להחליף לכבל 80 גידים,אבל חשבתי שפתרתי את עצמי מהצרה הזו ע"י שהורדתי את הultra dma,דיסאייבלד,אבל,מהכוננים האופטיים לא הצלחתי להוריד,מה גם שאמרו לי (בחנות כשקניתי ובחוברת של הלוח)שיש לי כבל אחד לפחות שתומך ב ultra dma אבל יש לי שני כבלים(לsec\pri ide( ואני לא יודע איזה מהם הוא מי...אני מקווה ששניהם...(יכול ליהיות שבכלל הבעייה נובעת מהultra dma של האופטיים?...סתם מחשבה,למרות שהם לא אמורים להפריע לווינ לעלות לדעתי,לשיקולכם...).

בינתיים אני צריך ת מ י כ ה עדיין,לאור זאת שיש התפתחויות.

S.O.S

אייל

• תגובות 35
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא הבנתי הרבה כי לא הכול ברור,אגב תשתדל לקצר פעם הבאה אתה לא כותב ספר :lol:

מה רשום בהודעת שגיאה החדשה?

צורב עדיף שיהיה master

אני מניח שיש לך כבלי ide שטוחים תסתכל על הצבעים..בדרך כלל יש פלסטיק כחול/ירוק בכבל 80 גידים

תחבר תכבל 80 גידים לדיסק קשיח,כוננים אופטים לא צריכים יותר מ40 גידים

וכדאי מאוד להגדיר udma5 על הדיסק קשיח אם משתמשים בכבל 80 גידים..אחרת הוא יעבוד באיטיות

וכמובן שגם יעבוד באיטיות אם כבל 40 גידים כי זה מגביל ל udma2/ata33

פורסם
  • מחבר

אבל יש לי כבל כחול!

מה לא מובן כל כך?!

אני אמרתי לך שמה שנתן ת'שגיאה זה הDMA הזה.

חוץ מזה אני חושב שזה עשה את כל הצרות.

האמנם?...

פורסם
  • מחבר

Yובב אז ככה,

אני יודע בוודאות שהזכרונות בסדר גמור(sea tools+memtest 86 ),אני יודע שהבקר בלוח אם בסדר גמור(seatools),והכבל גם בסדר,והוא 80 גידים(אני חושב)כי יש לו קצה כחול חוץ מזה שאם אני לא טועה ההארד דיסק היה פעם על ultra dma.

בקיצור סוף סוף השתמשתי בsea tools ,ולצערי היו לי מלא מלא סקטורים דפוקים,היא ניסתה לחפות עליהם(אני חושב שהיא מקצה אותם מחדש)אבל רובם נכשלו:|

עכשיו,השאלה חודשה,האם אני צריך לקנות הארד דיסק חדש?או שאולי יש דרך להציל את זה(למשל אם אני אעשה zero fiil full ואז אבדוק שוב),או עם כלי אחר?

מה עושים???????????????????????

פורסם
  • מחבר

נו עד שהגלה מקור הבעייה(אני מקווה)אף אחד לא עוזר?...

פורסם

תגיד לי, עד שלא תקבל באן מהפורום אתה לא תבין שהקפצות אסורות?!

כמה פעמים אפשר לבקש ממך אותו דבר ואתה עדיין ממשיך לצפצף?!

אתה קשה קליטה או משהו?!

בשביל יש יש כפתור modify.gif

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים