עבור לתוכן

כנראה בעייה בHD

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

Yוב כבר עברו יותר מ20 שעות הוא עבר יותר מ70 מבחנים,ואין טעויות,נו אז מה מתי זה נגמר?!

למה אף אחד לא עוזר יותר???

• תגובות 35
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נראה לי שמקבלים את הסיכום רק בטסט סטנדרטי ולא במלא

הרצת מספיק זמן ולא מצא שגיאות אז אפשר לצאת (עשה ריסט)

ותתחיל לבדוק תדיסק קשיח וכמו שכבר אמרתי תרשום איזה אפשרויות יש בsea tools אם אתה רוצה שאני יגיד לך איזה מהם היא כדי לבדוק

פורסם
  • מחבר

רון,

חיפשתי בsea tools אפשרות מועילה ,אבל פשוט אין זה יותר יוטיליטיס כאלו...בבקשה תגיד לי אם יש תכנה אחרת(יש לי שם כל מיני גיבויים העתקת כונן low level format שזה מילוי סקטרוים באפס מהיר או מלא ועוד כל מיני דברים שלא מועילים לי כרגע)אולי יש תכנה ג'נרית כזאת שעושה את זה?ומישהו פה זרק שזה יכול ליהיות הבקר של הלוח אם איך אני בודק אותו?

וד"א מותר לי לצאת כרגע מנקודת הנחה שהזיכרון בסדר?(הוא הגיע ל82 שעברו ולא הייתה טעות אחת...),אה כן יצאתי מזה כבר...

תעזרו דחוף אני כבר מלא זמן בלי מחשב...

וד"א מה שהבאת לי בגוסט זה לא זה:\...אולי יש לך גם תשובה איך אני מסדר את זה(אחרי כמה חיפושים אני חושב שהבעייה היא בתמונה עצמה אבל לא יודע לא כל כך סביר...)

אייל

פורסם

זה צריך להיות שם..אולי אם תרשום את כל מה שיש או תביא תמונות אם יש לך מצלמה דיגיטלית אני יראה משו שלא הבחנת בו

SeaTools Diagnostic Suite is Seagate's exclusive disc drive diagnostic software designed to troubleshoot most Seagate hard drive issues.

DiscWizard Suite is your installation software kit for installing Seagate disc drives.

seatools כדי לבדוק את את התקינות,discwizard כדי להתקין (כלומר ליצור מחיצות/לפרמט)

זה כל מה שיש..

לינקים לdiscwizard

floppy - http://www.seagate.com/support/disc/download/dwse_en.exe

cdrom - http://www.seagate.com/support/disc/download/DWSE_EN.ISO

לא נראה לי שתמצא שם מה שאתה מחפש

אם יש תוכנה ג"נרית לא שמעתי עליה,כן הזכרון בסדר,לדעתי מה שמצאת בחיפושים כן סביר כי יכול להיות בגלל שהדיסק קשיח לא תקין או בגלל הבקר זה גרם בעיות לקבצים מסויימים כולל האימג.. זה קרה לי שהיה לי דיסק קשיח לא תקין

באשר לבקר ,יש לך שני מחשבים נכון? (לפחות זה מה שהבנתי ממה שרשמת) תחבר תדיסק קשיח למחשב האחר תפרמט תתקין וינדוס ותראה איך הולך ..אם אכן הבעיה היא בבקר ide אז אתה יכול לקנות כרטיס בקר ide ב180-200 שח

אבל תבדוק קודם את תקינותו של הדיסק קשיח

פורסם
  • מחבר

זהו שחשבתי לגשר על כל הבדיקות האלו באמצעות תכנת בחינה,אם לזכרונות יש...

עכשיו אני לא הבנתי כל כך ת'הודעה שלך אבל אני חושב שאתה מבין שבdiscwizard אין איזושהי דרך לבדוק והseatools זה רק כשווינ מותקן...

בקיצור מה שאני צריך כרגע זה תכנה לבדיקת הדיסק הקשיח ותכנה לבדיקת הבקר.

ד"א הבקר הזה שאמרת שקונים אני מניח שהוא מתחבר בpci אבל שמעתי רק על כאלה לסקזי...והאם זה יוריד בביצועים(אני חושב שלpci יש 133 mbps )

עכשיו אמרת שגם לך היה דיסק קשיח "לא טוב",פרט בבקשה,איך קבעת שהוא לא טוב?הייתה לך בעייה דומה?איך ידעת בוודאות שזה לא הבקר?האם כשהחלפת דיסק הבעייה נעלמה?

אייל,

נ.ב-

רון כל הכבוד על הסבלנות מישהו אחר כבר הייה נוטש ממזמן...(אני מקווה שאחרי המחמאה לא תנטוש באמת...)

פורסם

מה ??? לא צריך וינדוס בשביל seatools אבל כמובן שצריך וינדוס או לפחות לינוקס כדי לצרוב/ליצור דיסקט

נראה לי שבכלל התכוונת שdiscwizard בשביל וינדוס,זה לא מדוייק יש מהדורה לוינדוס, ויש לדוס (מה שאני הבאתי לינק אליו)

תתפלא אבל יש גם כאלה ל ide ,אין קשר בין pci לata133 זה כבר תלוי בבקר שתקנה

אני בטוח שמה שתמצא יתמוך בלפחות ata100 בכלל זה לא צריך לשנות לך הדיסק קשיח שלך ata100

ולא זה לא יוריד ביצועים

הבאתי לך מה שיש באתר של סיגייט לבדיקתו חייב להיות שם איזה אפשרות שעושה זאת (כמו שכבר אמרתי אם תרשום או תצלם את כל האפשרויות שהתוכנה נותנת אולי אני יעלה על משו)

נזכרתי שאפשר לבדוק אם easy recovery pro..אבל היא לא חינמית

תוכנה לבדיקת בקר לא שמעתי על דבר כזה ,תבדוק תדיסק קשיח במחשב שהוא כרגע נמצא,ואז תבדוק אותו במחשב אחר ותשווה תוצאות.תראה אם באחד אומר שהוא לא טוב ובאחר טוב..

איך קבעת שהוא לא טוב?

אחרי שבוע בערך נעלמו לי כל המחיצות חוץ מc אבל יכולתי להכנס אליהם דרך דוס

אז החלטתי לבדוק תדיסק קשיח אם התוכנה של היצרן וגם חיברתי אותו למחשב הישן כדי לבדוק שם ואפשר להגיד שהתוצאה הייתה זהה בשניהם..

לפני שהלכתי לחנות להחליפו העתקתי ממנו לדיסק קשיח הישן והיו הרבה דברים של יכולתי להעתיק בחלק מהדברים ההעתקה הייתה עוצרת פה ושם אם הודעה שאי אפשר לקרוא

אחרי שהוא הוחלף זה לא קרה שוב..

(אני מקווה שאחרי המחמאה לא תנטוש באמת...)

אל תדאג :smile1:

פורסם
  • מחבר

אני דיברתי על כך שseatools ניתן להפעלה רק כשיש ווינ מותקן discwizard זה משהו חר וזה מה שהבאת לי וכבר יש לי,הקטע שאני לא מוצא שם שום כלי לבדיקה...(אין צורך לצלם...)

עכשיו אמרת שבדקת עם תכנה לבדיקה של היצרן,תפרט בבקשה...

מצאתי ד"א תכנה שעושה את זה אבל גם כן רק שווינ מותקן...

אממ פתאום נזכרתי שבדרייברים של הלוח יש אחד שאני פעם התקנתי והפסקתי שקוראים לו mini ide controller או משהו כזה,יכול ליהיות שזה יסדר ת'בעייה?

אין לאף אחד תכנה לבדיקת תקינותו של הhd ???למה רק רון עונה?

עזרה עזרה עזרה!

פורסם
  • מחבר

עידכון(למרות שאף אחד כבר לא מתייחס):

חשבתי לערוך ניסוי עם הדרייבר הזה...(אני גם אריץ תכנת דיאגנוסטיקה אחרי...)

אם זה לא עוזר מה עושים?

פורסם
  • מחבר

פאק התקנתי הכל מחדש,כולל הדרייבר הזה,והרצתי ת'seatools online ת'בדיקה של קבצי המערכת וקיבלתי שם טעות,יופי שהוא לא אומר מה לא בסדר

איך אני ממשיך מכאן??!!

פורסם

אתה לא חדש כאן :o אסור להקפיץ בסוף ינעלו לך תתראד ותשאר ללא תשובה לבעייתך :lol: אל תחשוב שאנשים מתעלמים מהתראד שלך פשוט לא כל אחד מבין הכול מי שמבין יגיב וגם לאנשים יש דברים אחרים לעשות הם לא בפורום 24 שעות..

ממתי צריך וינדוס מותקן בשביל seatools ??? צריך וינדוס רק בשביל גרסאות enterprise/online לגרסה הרגילה desktop לא צריך ,עלה בדעתך לבדוק אם seatools הרגיל ??? (הבאתי לינק בעמוד הראשון למקרה שלא שמת לב)

פורסם
  • מחבר

ממש לא נעים לשמוע...

טוב שכחתי לציין עוד משהו,כשהבעיות החלו שמתי לב למשהו מוזר,בעת הכיבוי יש מין צליל של הודעת,אך אני לא רואה מה הייתה הבעייה,חיפוש קצר בevent viwer הוביל לכך שזה משהו שקשור לnvidia (לא זוכר אם זו אחת התכנות או הדרייבר).

בקיצור אני רוצה לשאול האם זה מה שגורם לבעייה(לא בעייה להראות קשר בין זה לבין איבוד של קבצי מערכת),ואם כן איך אני בודק בידיוק איפה היא האם יש איזו תכנה שבודקת דברים כאלו?שתדע להצביע לי איזה דרייבר או תכנה לא בסדר ושזה מה שגורם לכל הצרות.

דחוף(אני לא הולך לכבות עד שאני אדע בוודאות שזה לא כיבוי אחרון לפני פירמוט),

אייל

פורסם
  • מחבר

מישהו?...

פורסם

מישהו?...

אם אתה מתעקש ;D

בעת הכיבוי יש מין צליל של הודעת

לא הבנתי על מה אתה מדבר

בקיצור אני רוצה לשאול האם זה מה שגורם לבעייה

זה לא מה שגורם לבעיה דרייבר בעייתי יכול רק לגרום מסכים כחולים או ריסט ,תביא תמונה של ההודעה הזאת מevent viewer

עלה בדעתך לבדוק את הדיסק קשיח אם seatools desktop ??? ראה הודעתי הקודמת

פורסם
  • מחבר

Yוב הנה הגיע המכה.כנראה שהגעתי למכסת הריסטים שלי >:(.

אני מקבל מסך כחול שבשורה השנייה כתוב unmountable boot volume.

מה עושים עכשיו?נו אז באמת הבעייה בHD?

אני ממש פאקינג נמאס לי אני כבר לא מסוגל עם זה אני חייב לצאת מהמעגל הזה אחת ולתמיד!

ניסיתי לבדוק עם seatools אבל כנראה לא העתקתי לדיסקט טוב אני אנסה שוב.

בינתיים אני חייב שתסבירו לי מה זה ההודעת שגיאה הזאת כי אני בטוח שכשאבדוק אני אראה את C שוב כפאקינג unknown.

בבקשה תעזרו לי לצאת מהמצב החרא הזה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים