עבור לתוכן

כנראה בעייה בHD

Featured Replies

פורסם

טוב מכיוון נמאס לי כבר ממעגל הקסמים הכיפי הזה ומכיוון שכבר אין לי שמץ של מושג מה עושים(זה נדיר)החלטתי לשפוך הכל כאן אולי יצא לי מזה משהו,

המעגל קסמים הזה שדיברתי עליו הוא שתמיד אחרי שאני מכבה את המחשב יותר מפעם אחת פתאום נאבד סוג מערכת הקבצים של C ,או שנמחק לי איזה קובץ במערכת או שהוא לא עולה,בקיצור קורה משהו שמכריח פירמוט,יכול ליהיות האמת שהגעתי למצב הזה מכיוון שפירמטתי יותר מדי...

בקיצור משום מה אני לא מצליח לעשות restore עם ghost (אני מפרמט ואז עושה את זה ואומר לו overwrite windows אבל משום מה זה לא עובד ואז צריך לפרמט שוב)מה שמוביל לכך שכל פעם אני צריך להתקין הכל מחדש,אני מניח שאתם יודעים כמה מייגע העיניין הזה.

טוב,אני רוצה שתגידו לי למה לעזאזל זה קורה,תכנית,האיכס פי המטומטם,משהו משתנה בהגדרות HD שלי-צילינדרים או משהו,אממ אני לא עושה משהו נכון?ניסיתי כבר את כל סוגי המערכת וכבר כמה פעמים עשיתי zero fill full מה שלא שינה את הביש שלי.

אז חשבתי על כמה פתרונות:

1.HD חדש שבבחירתו יעזרו בפורום המיועד.

2.תשובה מכם שתסדר את זה.

אני צריך תשובה מהר כי נמאס לי ליהיות בלי מחשב(כן כן החלטתי שאני לא נכנס למעגל הזה שוב או שאני מסדר את זה אחת ולתמיד או להשלים עם המציאות...זה ממש לא אנושי הקטע הזה).

אם אתם צריכים לדעת עוד פרטים בשביל לתת תשובה תשאלו אני אענה...

נואש ברמות לא נתפסות,

אייל

• תגובות 35
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הרצת תוכנת בדיקה של יצרן הדיסק הקשיח?

פורסם

מידע שנדפק בהרדיסק לא חייב להיות דווקא הדיסק עצמו, זה יכול להיות קשור לכבל דפוק, וירוס, בקר דיסקים דפוק או אפילו זיכרון דפוק.

תתחיל עם התוכנה של ייצרנית הדיסק ותמשיך הלאה אם אתה לא מוצא את הבעיה.

פורסם
  • מחבר

זהו שכפורום תמיכה טכנית חשבתי שתוכלו לתת לי קישור לתכנות האלו ושכחתי לציין שאין לי כרגע פולפי,יכול ליהיות שהבקר שלו דפוק או שעיקמתי שם איזה פין,(יכול ליהיות שזאת הבעייה?...),אז רצוי שיהייה גם iso...

ד"א:(עריכה)

יש למישהו מושג למה הghost לא משחזר ואיך ניתן לתקן זאת?

פורסם
  • מחבר

טוב עדכון חבר'ה:

באתי עכשיו לסדר ת'פלופי שלי אחת ולתמיד על מנת להריץ ת'מבחנים האלו, וגיליתי שבחיבור של הכבל ללוח אם היה פין עקום,יישרתי אותו וניסיתי לחבר אך ללא הצלחה הכונן משאיר ת'לד שלו דלוק כל הזמן ובמצב חיבור אחר לכונן אין לד בכלל אבל בשני המקרים זה לא בסדר:\מה עושים???

עדכון 2:

יייייייייייישששששששששששש סוף סוף יש לי פלופי!!!(מוזר להגיד את זה אבל בכל זאת... :D)טוב ועכשיו בחזרה לבעייה המקורית,הקטע שעכשיו אוכל להריץ ת'מבחנים האלו,אז ....

פורסם

אם הלד של הכונן דולק כל הזמן זה אומר שאחד החיבורים הפוך

פורסם

אם אתה רוצה לינק לתוכנת בדיקה של הייצרן, כדאי שתגיד לנו מי היצרן

פורסם
  • מחבר

אופס חח שכחתי...

זה פאקינג סיגייט(יש לכם תיאור יותר מוצלח יתקבל בברכה...)להזכירכם יש לי כרגע פלופי(though wierd sounds good:D)

עריכה:

שכחתי להגיד אבל אני יודה לכם מאוד אם תסבירו לי למה השחזור של הgghost לא עובד כי אין לי כוח להתקין מחדש(צילינדרים עולה לי לראש...אבל איך יכול ליהיות שההגדרות תמיד משתנות בין פירמוט\גיבוי לפירמוט שיחזור(עוד כשהמרחק ביניהם לא קטן משלושה ימים(אמרתי כבר מעגל קסמים כיפי?)).

פורסם

seagate seatools

floppy - http://www.seagate.com/support/disc/download/seatoold_en.exe

cdrom - http://www.seagate.com/support/disc/download/SEATOOLD_EN.ISO

+memtest86

floppy - http://www.memtest.org/download/1.26/memtest86+-1.26.floppy.zip

cdrom - http://www.memtest.org/download/1.26/memtest86+-1.26.iso.zip

אם אתה מוריד את גרסת הcdrom תצרוב כimage אם נרו

באשר לגוסט אי אפשר לענות בלי יותר פרטים,איזה גרסה ? איזה הודעה אתה מקבל כשאתה מנסה לשחזר?

פורסם
  • מחבר

אני חושב שקיבלתי decompression error לא זוכר כל כך...

אממ אני חושב שאת זה של סיגייט שנתת יש לי זה זה שיש מתוכו zero fill full לא?...איך אני מריץ משם בדיקה להארד דסיק?

האם יכול ליהיות שיש איזשהו קשר בעולם לRAID אני די נוב בתחום אז תסבירו לי כל פרט אם אפשר,אני אנסה לבדוק למה מכוון הרייד אצלי אם בכלל...(הוא מחובר ליציאה הסטנדרטית של הלוח חוץ מזה שיש לי רק כונן אחד אז אין לי צורך בו,אבל מאיזשהי סיבה מוזרה מוגדר לו שיש וזה מה שדופק...לא יודע סתם ניחוש פרוע כי נגמרו לי הרעיונות...).

עריכה:

מה עושה הממ טסט הזה?הוא סצם מריץ מספרים רנדומלית כרגע,מתי הוא נגמר?...מה הוא אמור להחזיר?(אף פעם לא השתמשתי בזה ורק עכשיו יש לי פלופי:D)

פורסם
  • מחבר

אופס אופס קבלו תיקון:

הרצתי מלא בדיקות באלף וריאציות על המחשב שלי(משחקים עם הסדר של הזיכרון ואיזה סטיק וכו')וגם על עוד מחשב,מה שקורה זה שהיא פולטת בידיוק אותן כתובות או לא יודע מה זה בכל מחשב ושום דבר מלבד זה(ממש ממש אותו דבר בכל מצב),וזה לא נגמר כלומר לא נותן איזה שגיאה מובנית או משהו...(לא יודע אולי לא חיכיתי מסיפק...),בכל מקרה מה זה אומר זה טוב זה רע,אלו כתובות שלא תקינות מה זה אומר???הרצתי מלא חיפושים ולא מצאתי תשובה לכך...

לטיפולכם

פורסם

צריך להיות zero fill full לא מבין מזה משנה לך אתה צריך לבדוק תדיסק קשיח לא לעשות low level format

אם תרשום איזה אפשרויות יש מתי שseatools מסיים לעלות אז אוכל להגיד איך

לא אין שום קשר לraid

memtest86+ בודק את תקינותו של הזכרון ,כדאי לעשות את כל המבדקים לחץ על c וכנס לtest selection ובחר בall tests צריך לקחת בערך 9 שעות עד שיסיים

צירפתי תמונה של ממטסט אם שגיאות כדי שתבין מה פחות או יותר אתה צריך לראות אם ימצא

זה מה שמצאתי על השגיאה של גוסט:

http://service1.symantec.com/SUPPORT/ghost.nsf/8f7dc138830563c888256c2200662ecd/55b4d93caa048d7f882566ea00608178?OpenDocument&src=bar_sch_nam

אם יש לך שני סטיקים של זכרונות נסה כל אחד בנפרד

עריכה : בעקרון זה אומר שהזכרון דפוק או לפחות אחד מהסטיקים ,אבל גם יכול להיות שזה בגלל מתח נמוך מדי או גבוהה מדי

או אוברקלוק אם עשית

אני לא בטוח אם הבנתי נכון אתה אומר שלקחת תזכרון למחשב האחר כדי לבדוק אותו גם שם או שבדקת את הזכרון שיש במחשב האחר?

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם
  • מחבר

מה????אני בכלל לא מגיע למסך הזה...כל מה שאני רואה זה משהו כמו @X1000 על מיני שטויות כאלו ושום דבר לא קורה...אולי לא העתקתי טוב לדיסקט?...

אם זה לא עולה יכול ליהיות שהזכרון שלי לא בסדר?פשוט ניסיתי על מחשב אחר(עם סטיקים אחרים לגמרי)וקיבלתי אותו דבר אני חושב שהוא לא עשה התקנה נכונה לדיסקט או משהו,היה לי מסך דוס כזה והוא אמר שהוא העתיק בסדר(למרות שזה היה מהיר באופן חשוד...).

בקשר למבחן לדיסק הקשיח איך אני עושה אותו?...

ויש לי גוסט 2003(רגיל...)

פורסם
  • מחבר

רון אחי מתברר שלא העתקתי טוב,תודה רבה על הסבלנות!

עכשיו מה שאני עושה זה:1.all test

2.מבחן לדיסק הקשיח(שעדיין לא הבנתי איפה זה נמצא...)

3.בתנאי שהכל עובר בהצלחה להתקין ווינ ולראות מה קורה,בתקווה לא לשוב למעגל.

פורסם
  • מחבר

תגידו מתי הmemstest 86 הזה נגמר?!

הוא רושם לי בwalltime 12 שעות בpass 40 ובerrors 0 .

צריך להפסיק את זה ידנית אולי?...

מתי אני מקבל ת'סכיום הזה ואפשר סוף סוף לצאת מזה???

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים