עבור לתוכן

אדפטרים של קולר מאסטר דפוקים?

Featured Replies

פורסם

קניתי לפני שבוע קטודה של קולר מאסטר ובד"כ מגיע עם הקטודה מן אדפטר כזה קטן, עכשיו: הגעתי הביתה, כיביתי את המחשב וגם את המתג של הספק כח שלי, חיברתי את הנאון לפי ההוראות וכשהדלקתי את המחשב שמתי לב שבתוך האדפטר הקטן יש מן אור צהוב כזה, בהתחלה הייתי בטווח שזה משהו מגניב שאמור להיות אבל אז האדפטר עלה באש והתחיל להוציא עשן!! אז מהר מהר סגרתי את המתג של הספק...

אתמול: קניתי נאון אחר של קולר מאסטר חיברתי אותו למחשב כמו שחיברתי את הראשון ואותו דבר קרה עם האדפטר הזה!! הוא גם נישרף! אז בשביל הניסיון עשיתי דבר כזה, יש לי ספק קטן שהיה לי עם נאון של טרמלטק, חיברתי אותו לנאון של קולר מאסטר, ומוזר לי שהספק הקטן של טרמלטק לא נישרף!  :o

הבעיה היא ששת'ה האדפטרים של קולר מאסטר נישרפו לי...

מה אתם אומרים על זה? ממה נובעת, הבעיה פה? או שיכול להיות שהאדפטרים של קולר מאסטר פשוט על הפנים?

*ערכתי הודעה והכותרת*

פורסם

אם היית מנסח את השאלה שלך בצורה יותר מובנת היו עונים לך

1. ה"נאון" נקרא קטודה

2. ה"ספק" נקרא אדפטר, ממיר מתח

וכן, האדפטרים של קולרמאסטר ידועים בבעיות שהם עושים, בגלל זה אם היית שואל בפורום (או לפחות אם אני הייתי רואה את התארד) היית יודע את זה מראש

לאומת זאת האדפטרים של טרמלטק ושל סאן בים הרבה יותר טובים.

פורסם
  • מחבר

אוקיי הבנתי אותך... לא ידעתי שהאדפטרים שלהם דפוקים כי אני מכיר אותם בתור חברה טובה דווקא...

פורסם

היו לי גם אדפטרים של קולרמאסטר והם נשרפו אחרי שבוע..  עכשיו יש לי שם סאן בים והם מחזיקים כבר הרבה מאד זמן בלי שום בעיות..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים