פורסם 2002 ביולי 823 שנים מה זה הדבר הזה בדלת? זה נראה כמו מאורר. למה אתה צריך לקרר את הכוננים?פרטים נוספים בבקשה
פורסם 2002 ביולי 823 שנים מחבר זהו לא מאוורר, זהו פיתוח אישי שלי.זה גריל אשר במרכזו יש פוטנציומטר.. עם לד אולטרא ברייגט מאחורה בכדי לתת קרן אור החוצה.זה רק לצורכי יופי וקצת נוחות, פוטנציומטר חיצוני מבלי הצורך לפתוח את הדלת.ובעצם החור הזה מאפר כניסה מהירה יותר של אוויר למאוורר ה92מ"מ.בקרוב יהיו תמונות נוספות.
פורסם 2002 ביולי 823 שנים המחשב של אורי באמת שקט וקר, אבל הקטע הוא שהוא באמת התאמץ בשביל זה וקנה כמה סיבובים של מאוררים לי יש מחשב שקט לא פחות משלו בלי מאמץ מיוחד, תמיד יש מה לשפר, השאלה אם אתה לוקח את זה כפרויקט ומשקיע יותר מ-1000 שקל על מאוררים שונים בשנה...
פורסם 2002 ביולי 823 שנים זהו לא מאוורר, זהו פיתוח אישי שלי.זה גריל אשר במרכזו יש פוטנציומטר.. עם לד אולטרא ברייגט מאחורה בכדי לתת קרן אור החוצה.זה רק לצורכי יופי וקצת נוחות, פוטנציומטר חיצוני מבלי הצורך לפתוח את הדלת.ובעצם החור הזה מאפר כניסה מהירה יותר של אוויר למאוורר ה92מ"מ.בקרוב יהיו תמונות נוספות.קטלני!! תמונות מיידואם אפשר מאמר איך עושים את זה
פורסם 2002 ביולי 823 שנים מחבר בבקשה חברים.העלתי במיוחד בישבלכם סרטים של המארז שלי ושל כל המערכת והפינת עבודה.אני אשמח לשמוע תגובות..נ.ב (מומלץ בעיקר לבעלי פס רחב).נ.ב.ב אתם תזדקקו לDIVX.http://www.hwzone.co.il/newspics/ori/workplaceI.avihttp://www.hwzone.co.il/newspics/ori/workplaceII.avihttp://www.hwzone.co.il/newspics/ori/CaseInside.avi
פורסם 2002 ביולי 823 שנים למה אתה עושה לי את זה ? יקח לי עד שנה הבאה להוריד את הוידאו.מה בסך הכול ביקשתי, קצת תמונות ופרטים. פשוט המוד הזה נראה extreme interesting
פורסם 2002 ביולי 823 שנים אם תוכל מחר להוציא סטילס מהוידאו ולהציג אותם פה אני אשמחואם אפשר מידע ופרטים נוספים על הפוטנציומטר הזה בדלת
פורסם 2002 ביולי 823 שנים הורדתי את הסרט, הסרט לא עובד :-\(בשזה מוריד לאן זה מוריד?)נ.ב מה שאתה עושב זה פצצתי !!! וחיה !!!
פורסם 2002 ביולי 823 שנים עבודת הצילום הרעועה משהו שלך עשתה לי סחרחורת. ועוד משהו, אתה מוכן להסביר מה זה: אתה משוגע? חוץ מזה, אהבתי מאוד את המארז ואת "שולחן העבודה" שלך
פורסם 2002 ביולי 923 שנים עבודת הצילום הרעועה משהו שלך עשתה לי סחרחורת. ועוד משהו, אתה מוכן להסביר מה זה: אתה משוגע? חוץ מזה, אהבתי מאוד את המארז ואת "שולחן העבודה" שלך זה מה שיש לחבר צוות ממוצע בחדר ;D
פורסם 2002 ביולי 923 שנים מחבר ממש מצטער, פעם ראשונה שניסיתי את הVivo על הכרטיס החדש, והצילום נעשה בלחץ של זמן וחוסר סבלנות.גם בנושא הקידוד אני לא בדיוק מומחה... אבל זה מה יש כרגע.נ.ב, אלו חומרים תרמיים לרוב.
פורסם 2002 בדצמבר 1122 שנים מחבר עידכון הת'ראד - בבקשה חבר'ה כמו שאתם רואים הפרויקט מתקדם לאט אך בטוח. מה עוד נשאר? *בידוד רעשים פנימי כולל של המארז. *החלפה של המפסק של הקטודה החדשה במפסק שקוף אשר בתוכו יוצב לד אולטראברייגט אדום. *תוספת של הכיתוב SilentBob בחזית המארז באותיות לבנות (ממש כמו המארז של קובי אשר הוספתי תמונות של למטה) *יצירת תאורה אחורית לחיישני הטמפ' בצבע לבן שלג, כמו הלדים של הארדדיסקים והפאאוור ליצירת סקמת צבעים של אדום, לבן שלג, ושחור. *ציור סטלני על דלת המארז לצד החלון. ובבקשה התמונות, אשר נלקחו בעת מסיבת רשת. תמונת צד של החלון, כאשר הקטודה כובתה. תמונת צד של המחשב - פתוח. המארז פתוח, הקטודה דולקת.. - שימו לב לאן נעלמים כל הכבלים. החלון עם הקטודה דלוקה- ללא פלאש. החלון עם הקטודה דלוקה- ללא פלאש. מאוורר ה120מ"מ של וונטק שקט לחלוטין זורק קריר הנשאב מתחת למארז ישר על מאוורר שנלקח מפתרון קירור סטנדרטי של מעביד אינטל פנטיום 4 3.06 (היתרון של מאוורר זה הוא שקט מוחלט {1600RPM} ועוצמה חזקה מאוד יחסית), זה האחרון זורק אוויר היישר אל הוולקנו 7+ המורכב על ה-9700. המארז במסיבת רשת. כאן אתם יכולים לראות החשב רשת של קובי (KoM), כתוביות דומות לשלו רק בצבע לבן ימצאו בקרוב גם על המארז שלי - עם הכיתוב: SilentBob. ה-9700 חושף גב חסון במיוחד מהחלון העגול.. ;D . שוב המארז בשיא הדרו במסיבת רשת, כאשר שימו לב שהקטודה מאירה באור יחסית חלש אך יפה.. דרך הגריל של האנרמקס. Slk800 נוצץ, זיכרונות מושקין PC150 סגולים.. , 9700 אדום.. ופורטיסימו כחלחל.. יוצרים מחזה מרהיב. שימו לב לכפתר השולט בקטודה, הוא יוחלף בקורב באחר - שקוף עם לד לבן/אדום בפנים. נ.ב המיקום נחבר מטעמי נוחות (לרגל ;D ) המארז פתוח - ללא פלאש. המארז פתוח - ללא פלאש. המארז פתוח - עם פלאש. Asus CUSL2 BlackPearl Edition... שוב ה-SLK800, המושקין.. ה9700.. והצלעות קירור הנפלאות שעל הצ'יפסט יותרו תמונה מרהיבה. מאוורר 120מ"מ בגג המארז משמש כמעין ארובה לפינוי החום (גם כן וונטק שקט לחלוטין). שימו לב לסנסורים.. הם אמורים לקבל תאורה אחורית בצבע לבן שלג. אם מישוה יודע במקרה כיצד ניתן לעשות זתא אני אשמח אם יוכל ליצור איתי קשר. מארזי הצוות במסדר - :errr: נ.ב תודותי נתונות לרן - Biodome על הצילומים המהממים וליניב סנה, Se7en.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.