עבור לתוכן

האם יש אלטרנטיבות יותר טובות מCanon..

Featured Replies

פורסם

בתקציב של עד 1200ש"ח ואפילו פחות.

התקציב אינו יכול להמתח בשום אופן כבר מתחתי אותו למקסימום שאני מוכן לשלם, בהתחלה חשבתי על לקחת A60 מחודש ואני עדיין שוקל אפשרות זו, במקרה הזה יש הפרש מחיר דיי גבוה בין מחודש לחדש, האם כדאי לקנות מחודש במידה ויש הפרש מחיר גבוה?

אבל השאלה החשובה ביותר זה האם יש אלטרנטיבות יותר טובות מהA75 במחיר הזה?

פורסם

יש כל מיני דגמים טובים עד 1200 ש"ח,

השאלה מה אתה מעוניין שיהיה "יותר טוב" מאשר מה שיש ב-A75.

פורסם
  • מחבר

איכות התמונה, זה הכי חשוב לי, שמעתי שהCanon קצת גרועים בצילום Portrait מבחינת פוקוס, האם זה נכון?

האם יש משהו באופן כללי שיהיה יותר משתלם מהa75 באופן כללי? או משהו יותר איכותי ממנו? (באותו תקציב כמובן)

אגב מה לגבי שגיאת הE-18 במצלמות קנון, האם זה משהו שאני צריך לדאוג ממנו?

פורסם

דבר ראשון לפני שיתחילו פה שמועות לא קשורות למציאות : "גרועות בפוקוס של פורטרייט" זאת הגדרה של אנשים שלא מבינים , גרועות הן בטח לא , אולי יש יותר טובות , אולי התוצאות לא משביעות רצון לפעמים , ואולי אמר את זה סתם מישהו שגילה שאם הוא לוחץ על כפתור של מצלמה והתמונה לא יצאה לו מושלמת או יצאה לו מטושטשת אז כנראה הבעיה במצלמה. יש לי נסיון עם 3 קאנון דיגיטליות שלי (והרביעית בדרך) , וצילמתי בלא מעט מצלמות אחרות - לא שמתי לב למה שהזכרת , אבל זה יכול להיות מאוד אינדיבידואלי.

לגבי השאלה שלך - אז בטח שיש , אבל בתקציב הנמוך קאנון די מובילה , ודי משתלמת. זה יכול להשתנות כל יום , אבל כרגע זה ככה.

לגבי ה A60 מחודשת - אפשר למצוא אותה בתקציב הרבה יותר נמוך מהתקציב שלך.

בהתצלחה.

פורסם

חדשה כזאת עולה 800-900 שקל, לפני כחודש היא עוד נמכרה ב-700 שקל כחדשה בחנות "רואים עולם" שאני ממליץ עליה, אבל עכשיו כבר לא.. עכשיו כבר הרבה יותר שווה להוסיף 100-200 שקל ולקנות A70-75 חדשה..

פורסם

הייתי בודק את ה-E500 של פוג'י. במחיר של 1270 ש"ח (ללא כרטיס) היא מציגה את הנתונים הבאים:

4 מגה-פיקסל

עדשה 28-91mm - סוף סוף דיגיטלית עם עדשה רחבה באמת ובמחיר נורמלי!

אפשרות לשליטה ידנית וחצי ידנית

מסך 2 אינצ' עם 154,000 פיקסלים

אפשרות לשתי סוללות AA או פאק ליתיום

חסרונות:

אין WB ידני - רק אוטומטי או אפשרויות מוגדרות מראש

איכות תמונה סבירה, אבל לא מדהימה

כרטיסי xD (לא נורא בהתחשב במחיר הזול של המצלמה)

לפי ביקורות באינטרנט, למצלמה יש בעיה לפקס במקומות חשוכים

בסה"כ, המצלמה הזו נראית *מאוד* מעניינת!

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין הרבה במצלמות, כשאמרתי גרועות בפוקוס על בפורטרייט זה פשוט בגלל שקראתי את זה באחד התגובות פה בפורום פעם.

לגבי התגובה שמעלי, מה היתרונות של עדשה רחבה? מה זה נותן לי?

פורסם

זה נותן לך אפשרות להכניס את כל הפרטים שמעניינים אותך לתמונה. אם העדשה לא מספיק רחבה, לעיתים קרובות חלק מהפרטים יהיו חתוכים. קח למשל את התמונה שמשמאל:

features_01.jpg

המסגרת הלבנה מראה מה היה נקלט בעדשה 35mm. בתמונה הזאת זה לא כל כך מפריע, אבל יש תמונות שזה מה שעושה את ההבדל בין תמונה חתוכה לבין תמונה טובה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים