עבור לתוכן

בעיה בצילום תמונות

Featured Replies

פורסם

למה אתה חושב שהמצלמה מחודשת?

אני קניתי אותה באילת והיא הייתה סגורה בקופסא, ממש חדשה...

זה לא אומר כלום

היא עדיין יכולה להיות מחודשת

בסך הכל מחליפים את הפלסטיקה ולסגור בקופסא זה לא ממש קשה

פורסם
  • מחבר

ואיך אני יכול לדעת אם היא מחודשת או לא?

פורסם

מחיר/דגם שבו קנית, ואם רשום איפשהו על החשבונית שזו מצלמה מחודשת.

ו...

צרף לנו כאן תמונה שיצאה לך מטושטת, ונאמר לך אם זאת בעיה של המצלמה או הגדרות.

פורסם
  • מחבר

לא הוזכר שום דבר על זה שהיא מחודשת...

בקשר לתמונות....

הינה כמה תמונות שצולמו עם המצלמה בכל מיני מצבים... (רוב התמונות ברזולוציה והאיכות הטובה ביותר)

שתי התמונות האחרונות הן להשוואה, כלומר, לדעתי הן יצאו דיי טוב וברור....

נראה לי שבאמת כל העיניין הוא בהגדרות...

DSCN0071.jpg

DSCN0072.jpg

DSCN0203.jpg

DSCN0204.jpg

DSCN0205.jpg

DSCN0206.jpg

DSCN0089.jpg

DSCN0192.jpg

פורסם

ההקטנה הסירה את ה-EXIF :-\

תקטין עם תוכנה אחרת או תקשר לתמונות המקוריות.

לפי מה שראיתי התמונות מטושטשות בגלל מהירות תריס נמוכה.

פורסם
  • מחבר

מזתומרת הוריד את הEXIF? מה זה בכלל?

אין לי בעיה לתת קישור לתמונות המקוריות....(אני אעלה אותן עוד מעט)

פורסם

תן קישור למקוריות, שלא עברו כל עריכה שהיא...

פורסם

מה גנאדי? המצלמה עושה בעיות? אמרתי לך שהA80 שלי יותר טובה...

הEXIF זה הפרטים על הצילום של התמונה(מהירות תריס,ISO,וכו....)

פורסם

dbx22,

נא לא להתחיל מריבות פרטיות על גבי הפורום.

פורסם

נ.ב, ברגע שאתה נותן הקלקה ימנית על קובץ תמונה ספציפי ונכנס להגדרות שלו, ניתן למצוא את מידע ה EXIF בתוכו...

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

דבר ראשון אל תדאג - המצלמה שלך כנראה לא מחודשת , רק החנות נוהגת למכור גם מחודש - אז אמרתי לך לשים לב , זה הכל. והם מיבאים יבוא אישי - ז"א לא תהיה לך אחריות של היבואן הרישמי - אלא הכל עליהם. גם אני קניתי פעם מהרשת הזאת - וזה בסדר הכל היה ביפנית\סינית וכו'....

ואתה דואג יותר מדי , שתה איזה פריגת תפוזים :cool2: .... התמונות שלך בסדר גמור , אתה פשוט צריך להבין - זה לא שאם תקנה מצלמה מסוימת התמונות שלך יצאו מעולות בכל מצב , ומן הסתם אפילו אם קנית קאנון זה לא אומר שאתה מסודר כי אין דבר כזה גם במצלמה של 2000 דולר. וזאת הבעיה מספר אחת של אנשים - מצפים לתמונות טובות בכל מצב.

אז נעשה ככה על קצה המזלג - אין מצלמה אוטומטית שמסוגלת להוציא תמונות חדות בתנאי תאורה נמוכים. שים לב שתמונות באור יום כשיש שמש יוצאות לך בדיוק כמו שאתה אוהב. יש למצלמות מצבים ידניים לא בשביל הכייף או בגלל שמשעמם למישהו , אם האוטומטיות היו מוציאות תמונות טובות בכל תנאי ומצבי הצילום אז לא היו קונים אותן והן לא היו קיימות. יש הרבה תנאי צילום שמצריכים שליטה ידנית, ידע ונסיון מקצועיים\בסיסיים ושימוש בעזרים שונים (עדשות,פילטרים,חצובות,פלאשים). סה"כ התמונות שלך בסדר גמור מבחינת יכולות של מצלמות - תמונת נוף בתחילתו של הערב כמו שצילמת בחיים לא תצא חדה אם אתה מחזיק ביד , בשביל זה צריך טיימר וחצובה - או להניח על משהו. פורטרייט לילה תמיד יתן רקע מטושטש לעומת האובייקט (למעשה זה הטריק כאן - ללא מצב זה פשוט יראו את האוביקט ולא את הרקע - עדיף רקע מטושטש על רקע שחור , בכל מקרה חצובה פותרת את העיניין). זהו , פשוט העולם לא וורוד ומושלם - זאת היתה הבעייה שלך , אני מציע לך להשקיע זמן - וללמוד לאט לאט את עקרונות הצילום - זה בא מהר מאוד בדיגיטליות.

בהצלחה.

פורסם

טוב כמו ICE2K (הסבר טוב יש לציין) אני יכול להגיד לך שהבעיה ממש לא במצלמה אלא בכך שאתה עדין לא יודע לשלוט בכל הפונקציות של המצלמה ולנצל כל אחת ברגע המתאים. אני יגיב על התמונות שהעלת בפורמט JPG כי רק להם יש EXIF:

תמונה 203:

הרגישות גבוהה מאוד! 400 ISO יוצר רעש אדיר (עד 200 הרעש עוד סביר) ובנוסף לזמן חשיפה של 1/8 (ארוך מדי! הזמן המינימלי שיתן לך תמונה חדה הוא 1/15 או 1/30..) בכל זמן הנמוך מזמנים אלו יש סיכוי טוב לקבלת מריחות..

תמונה 205:

זמן חשיפה של 1/4 :-\ עוד יותר נמוך מהזמן של התמונה הקודמת..

תמונה 192:

התמונה ממש לא מטושטת, פשוט הפוקוס הוא על המנועים של המזגנים ולא על הרעפים ולכן הם יצאו מטושטשים.

כל שאר התמונות בסדר, בנוגע לאלו מאילת שבהם האיש בצד והרקע יצאו מטושטשים זה גם בגלל מהירות תריס נמוכה שהמצלמה מגדירה באופן אוטומטי כאשר אין מספיק אור לקבלת תמונה בהירה וברורה (בגלל שהתמונות צולמות בלילה) לעומת זאת משפחתך יצאה יותר חדה כי הפלאש "מקפיא" כל מה שבטווח שלו..

תלמד מתוך החוברת שקיבלה עם המצלמה או ממידע רב שניתן למצוא באתרי אינטרנט כיצב להגדיר רגישות (ISO), זמן חשיפה (TV), פתיחה וסגירה של הצמצם (AV) וכדומה..כל אלו יעזרו לך להוציא תמונות הרבה יותר חדות ונקיות מרעשים.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובות!

באמת עזרתם! :):xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים