עבור לתוכן

בעיה בצילום תמונות

Featured Replies

פורסם

יש לי ניקון קולפיקס 5200 שנרכשה לפני לא הרבה זמן...

לא יצא לי לצלם איתה יותר מידי אבל כמעט כל התמונות שאני מצלם יוצאות ממש מטושטשות! אני לא מבין למה...ניסיתי לשנות כל מיני מצבים אבל זה לא משפר בהרבה את האיכות.... מישהו יכול לעזור... ???

פורסם

מצלם עם פלאש?

סה"כ מצלמה סבבה.... :)

פורסם
  • מחבר

גם עם פלאש וגם בלי...זה משנה?

זה יוצא ממש מטושטש אפילו כשאני שם את זה על מקום יציב...

יכול להיות שזה תקלה במצלמה?

פורסם

אולי הטשטוש שאתה מדבר עליו הוא בעצם גרעיניות שמתקבלת כתוצאה מרגישות (ISO) גבוהה שהגדרת בטעות? תקרא טוב את החוברת שקיבלת עם המצלמה, היא תסביר לך על מצב לילה שקיים במצלמה.

פורסם
  • מחבר

לפעמים התמונה מטושטשת ולפעמים היא מגורענת...(לרוב מטושטשת)

הISO עומד על אוטומטי...

פורסם

אז תנסה לכוון אותו בצורה ידנית על 50 או על 100.

פורסם

תסתכל במצבי הפוקוס, יכול להיות שיש משהו בהגדרות ששיחקת איתו בהתחלה כשקראת את ההוראות ולא החזרת אותו

זה קרה לי לא מעט :)

פורסם
  • מחבר

לא נראה לי...

חלק מהתמונות דווקא יוצאות דיי טוב אבל חלק יוצא ממש מטושטש...אולי באמת אני לא הגדרתי טוב את המצלמה...

במצלמה יש אייקון של יד אדומה שאמור להופיע כאשר המצלמה רועדת ויש סיוכי לתמונות מטושטשות, אולם האייקון מופיע כמעט תמיד, אפילו אם אני שם את המצלמה על שולחן יציב...מוזר...

פורסם

לי יש קולפיקס 3100 וכשהגדרתי תמונות על איכות הכי גבוהה, כל תמונה יצאה מטושטשת, תגדיר איכות גבוה או בינונית. מאיפה קנית את המצלמה? (עניין של אחראיות)

פורסם
  • מחבר

אני אנסה...

אני רכשתי את המצלמה מקאמרה אילת. (אחריות של 4H)

פורסם

דבר ראשון יכול להיות שהמצלמה שלך מחודשת (בלי שום קשר לנושא).

לפי מה שאתה מתאר - אתה מצלם על מצב לא נכון , או שיש תקלה. אם היד האדומה תמיד דלוקה זה אומר שאתה על מצב צילום שדורש חצובה או שאין מספיק אור.

תתן דוגמה של תמונה אחת כאן - תקטין בתוכנה שלא מוחקת את הEXIF , וכבר ימצאו כאן את ההגדרות שלך. יש סיכוי טוב שמצב המאקרו שלך תמיד פתוח.

ורק לתקן בילבול קטן פה - מצב לילה לא מיועד לצילומי לילה או לשפר צילומים בלילה או כל דבר דומה. הוא מיועד לפורטירייט בלילה - זה שונה לגמרי.

פורסם
  • מחבר

למה אתה חושב שהמצלמה מחודשת?

אני קניתי אותה באילת והיא הייתה סגורה בקופסא, ממש חדשה...

יש לצייין שקיבלתי את המצלמה עם חוברת הוראות ביפנית בלבד, גם התוכנה ביפנית וגם המדבקות שיש על המצלמה הן ביפנית (כנראה יבוא מיפן...)

פורסם

יש לצייין שקיבלתי את המצלמה עם חוברת הוראות ביפנית בלבד, גם התוכנה ביפנית וגם המדבקות שיש על המצלמה הן ביפנית (כנראה יבוא מיפן...)

הולך כמו ברווז מגעגע כמו ברווז (כנראה זה נרגילה...) ::)

עד אילת בשביל אחראיות?

תשאל אם יש עודד סניפים בארץ

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון, יש להם עוד סניפים בארץ (הסניף המרכזי בירושלים).

ודבר שני...מה זה קשור לאחריות? זה לא שהמצלמה מקולקלת או משהו כזה...

פורסם

צרף לנו כאן תמונה שיצאה לך מטושטת, ונאמר לך אם זאת בעיה של המצלמה או הגדרות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים