פורסם 2004 באוקטובר 1221 שנים אני לא חושב שיש דבר כזה מהסיבה הפשוטההבדלי מהירות AGP רץ ב66 הרץ וPCI ב33 (אם אני לא טועה)כמו כן רוחב הפס שונה לגמרי.אבל יש כרטיסי מסך של PCI
פורסם 2004 באוקטובר 1221 שנים מחבר אפשר המלצה לכרטיס pci נורמלי ואם מישהו יודע מהו באמת ההבדל ביצועים באחוזים בין pci ל agp?
פורסם 2004 באוקטובר 1321 שנים לא הבנתי תן לי להבין אותך נכוןאתה רוצה כרטיס מסך אחד שישב לך ב APG ואחד ב PCI??ולאיזה מטרות הכרטיס?כרטיסי PCI מה שאתה יכול למצוא זה ממש זבל כזה ...מין rage או דברים ישנים כאלו נראה לי.או איזה ATI 7000 ישן
פורסם 2004 באוקטובר 1321 שנים אני לא מאמין שאתה יכול להפעיל שני כרטיסים בו זמנית!זה נשמע מופרח!(אני טועה?)
פורסם 2004 באוקטובר 1321 שנים זה אפשרי ואני חושב שיש גם כרטיסים PCI מתקדמים קצת יותר (בכל זאת יש שוק לדברים האלה)אני חושב שראיתי fx5200 לPCI בביקרות לפני לא הרבה זמן
פורסם 2004 באוקטובר 1321 שנים תגידו לי! איפה אתם חיים? ... אתם מעודכנים בחדשות המחשוב או מה? הנה לכם NVIDIA... החברה הארורה הזאתי... רוצה לסחוט מכם עוד כסף (ובאותו זמן גם לשקר לכם בפרצוף -ראו היסטוריית השקרים שלה)..... והיא אמורה להוציא כרטיס גרפי חדש....ש...אממ...הוא בעצם 2 כרטיסים מחוברים בחיבור מיוחד! אשר יתנו ל DIGGER 2004 שלכם לרוץ חלק כמו טוסיק של תינוק... הנה לכם.....שפשפו את העיניים כי זה ממש מכוער: http://www.a1-electronics.net/Graphics_Cards/GeForce/2004/GeForce_SLi_July.shtml תכלס זה אמור להיות PCI EXPRESS כנראה...והעבודה תתחלק על 2 מעבדים יענו GPU....והשם של זה זה NVIDIA SLI QUADRO או עוד איזה שם פלצני כזה.... בינתיים תראו מה NVIDIA שעושקת אתכם -עושה עם הכסף שעמלתם עליו רבות http://www.nguyendai.com/mt/archives/DSC00209_s-thumb.jpg קונה 100 סגוואי SEGWAYS- לנציגות שלהן שלא יודעות אפילו איפה הכפתור של האנטר... אני גם חשבתי על זה- אני קונה RADEON X800 XT PE 256 ויש לי RADEON 9600.....רציתי להפעיל אותם ביחד על אותו מחשב ככה שאוכל לשים AA ו AF (הפילטרים) עד הסוף בשולה המוקשים אבל זה בטח בחיים לא יעבוד! צריך איזו תוכנה שתגיד לשני הכרטיסים הללו לעבוד יחד... (וכנראה משהו חומרתי שיחבר ביניהם כמו במאמר של NVIDIA... קיצור תקנו ATI... יום טוב ומקווה שהחכמתם ולמדתם שהכל אפשרי במחשבים
פורסם 2004 באוקטובר 1321 שנים מחבר אתם סתם גולשים למקומות לא קשורים!לא אמרתי!שאני רוצה להפעיל שתיי כרטיסים במקביל, פשוט ביקשתי המלצה לכרטיס pci כי מה שיש לי עכשיו זה און בורד מסריח ואין לי בלוח כניסת agp זה הכל!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.