פורסם 2004 באוקטובר 1121 שנים מישהו יודע אם יש דבר כזה שמחברים לתושבת pci שהופכת אותו ל agp?יש דבר כזה או שאני קצת משוגע...?
פורסם 2004 באוקטובר 1121 שנים יש דבר כזהרק קשה קשה קשה מאוד למצא אותו (ניראה לי שיש חנויות ביפן , קוריאה , סין) שמוכרות את האדפטר הזה
פורסם 2004 באוקטובר 1121 שנים מחבר מה אי אפשר להשיג בארץ???כנראה שאני יקנה כרטיס מסך pci אם אני לא ימצא את הדבר הזה
פורסם 2004 באוקטובר 1221 שנים למה איזה מערכת יש לך בכלל שאין לך תושבת AGPחשבת על כך שהוא מעוניין בחיבור 2-3 צגים?
פורסם 2004 באוקטובר 1221 שנים קשה לי להאמין שקיים דבר כזה.למה לא לקרוא תגובות?יש דבר כזה. גם במעבדה שלי אנחנו מחזיקים כמה כאלה.לדעתי די ננדיר להשיג אותם. לך על כ.מסך Pci וזהו
פורסם 2004 באוקטובר 1221 שנים נראה לי קצת משונה שיש לך כאלה...היה מקרה שגם הייתי צריך דבר כזה ועברתי על כל גוגל , שאלתי המון חנויות , גם כשהייתי בארצות הברית לפני כמה ימים שאלתי שם המון חנוית אם יש דבר כזה וכולם ענו לי שלא ובגוגל אין זכר לדבר כזה.אפשר לשאול מאיפה "השגת" את זה?
פורסם 2004 באוקטובר 1221 שנים נראה לי קצת משונה שיש לך כאלה... היה מקרה שגם הייתי צריך דבר כזה ועברתי על כל גוגל , שאלתי המון חנויות , גם כשהייתי בארצות הברית לפני כמה ימים שאלתי שם המון חנוית אם יש דבר כזה וכולם ענו לי שלא ובגוגל אין זכר לדבר כזה. אפשר לשאול מאיפה "השגת" את זה? אני מציע שתפנה לרשת "אורט" ותשאל אותם מאיפה הם השיגו את זה מעבדה שלהם בכל אופן אני אתאר אותו: זהו פלסטיק חום. שמתלבש על חריץ ה PCI ויוצר חריץ חדש. AGP עליו אפשר לחבר כ.מסך
פורסם 2004 באוקטובר 1221 שנים למה לא לקרוא תגובות?יש דבר כזה. גם במעבדה שלי אנחנו מחזיקים כמה כאלה.לדעתי די ננדיר להשיג אותם. לך על כ.מסך Pci וזהואם יש לך דבר כזה, אשמח לראות תמונה של דבר כזה מורכב על לוח. וכרטיס AGP יושב עליו.
פורסם 2004 באוקטובר 1221 שנים אם יש לך דבר כזה, אשמח לראות תמונה של דבר כזה מורכב על לוח. וכרטיס AGP יושב עליו. אני אמרתי שיש לי כזה במחשב? יש כזו במעבדה של אורט! ואני עובד שם עם הטכנאי הראשי וראיתי ועבדתי על מחשב עם כזה.! בכל אופן אני אקח את המצלמה שלי לשם ואנסה לסדר תמונה
פורסם 2004 באוקטובר 1221 שנים אבל הוא ביקש איי ג'י פי לפי סי איי לא פי סי איי לאיי ג'י פי.נראה לי....עריכה:מיי באד
פורסם 2004 באוקטובר 1221 שנים מחבר תודה על התגובות של כולם וביקשתי pci ל agp מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס מסך pci ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.