פורסם 2004 באוקטובר 1121 שנים היי, העלתי חיוך שקראתי את התרד שלך, ולכן אני חייב לענות לך-במחשב השני שלי, יש כרגע VOODOO 3000, עם TV OUT.לפני זה היה לי את ה RIVA TNT, ובגלל שבזמנו ביקשתי TV OUT, החליפו לי את הכרטיס לאחר שבועיים.לי היה חשוב יותר ה TV , אבל לדעתי אם זכור לי נכון, ה =RIVA רץ יפה יותר וללא בעיות.אם מותר לשאול- למה אתה שואל? לא הסברת....הסבר בבקשה למה?
פורסם 2004 באוקטובר 1121 שנים כן אני יודע שזה קצת מצחיק ;Dטוב אני שואל ככה אני קניתי ריאדון 9200 למחשב שלי (זה הכרטיס היחידי שלא יתבזבז במחשב שלי)והריבה היה אצלי והוודו אצל אחי אז שאלתי איזה כרטיס מסך יותר טוב כדי להרכיב אצלו.וזהו,אני עוד חצי שנה יקנה מחשב חדש כי הנוכחי בן 4+
פורסם 2004 באוקטובר 1121 שנים ה TNT 2 אם אני לא טועה, אתה בטוח שהוודו הוא 32 מגה? כי היה לי כזה עם 16בקיצור יש משחקים ישנים שלא תומכים בו בכלל ובאנוידיה כן, אני הייתי שם אותו
פורסם 2004 באוקטובר 1121 שנים הוודו עם 16 מגה ובלי תמיכה ב32bit : התמונה יפה יותר אך המשחקים פועלים מהר הרבה יותר על הRIVA
פורסם 2004 באוקטובר 1121 שנים לה הייתה את אותה ההטלבטות לגבי המחשב של אח שלי ומהרגע ששמתי לו את ה- Riva Tnt2 משחקים יותר נורמליים שלא עלו קודם כן פועלים אצלו עכשיו.אפילו GTA 3 ו- Vice City עבדו! (אבל ממש ממש חרא)
פורסם 2004 באוקטובר 1121 שנים הRIVA לוקח את הVOODOO כמעט בכל קטגוריה, רק תדע ש95% מהמשחקים החדשים בכלל לא יוכלו לפעול עם הכרטיסים האלה.
פורסם 2004 באוקטובר 1121 שנים ה Nvidia לוקח (באפליקציות Direct3D, ב Glide - הוודוו היה ותמיד יהיה אגדי, עד היום רמת הפרטים במשחקים כדוגמת UT 99 לא משתווה לרמת האיכות של כרטיסי Direct 3d).מה שגם הוא מציג עומק טקסטורות של 32 ביט באפליקציות תלת-מימד, בעוד הוודוו מסוגל להציג רק 16 ביט.
פורסם 2004 באוקטובר 1121 שנים אני אהבתי יותר את איכות התמונה בוודו תמיד : ולכרטיס יש פוטנציאל OC גדול !! תעלה מ 166\166 ל @ 190\190 בכיף
פורסם 2004 באוקטובר 1121 שנים פחחחחחח, פוטנציאל אוברקלוק?... כרטיסי הוודוו 3 ידועים ככרטיסים מאוד בעייתיים מבחינת התחממות הליבה, גם במהירויות סטוק.כבר לא פעם נתקע לחברים שלי ואפילו לי המחשב, עקב התחממות הליבה יתר על המידה. לא רק ש 3DFX נתקעו בקשיים טכנולוגיים ו"איבדו @ זה", הם לא השכילו מספיק בשביל לספק קירור אקטיבי עם הכרטיסים שלהם ובתאכלס די חבל, באותה תקופה גם המודעות למודינג ואוברקלוק בארץ היתה בקנטים, אז כמעט שאף אחד אפילו לא דמיין להתקין קירור אקטיבי לכרטיס הוודוו שלו.
פורסם 2004 באוקטובר 1121 שנים עם TNT2 אפשר עוד איכשהו לעשות משהו היום (TNT2U שלי, הישן כמובן, יכול להריץ כמה משחקים מלפני שנה למשל) VOODOO 3 לא.עוד, מאז ש3DFX נקנתה ע"י nVIIDIA אין יותר תמיכה הGLIDE באף משחק
פורסם 2004 באוקטובר 1121 שנים כן אני יודע שזה קצת מצחיק ;Dטוב אני שואל ככה אני קניתי ריאדון 9200 למחשב שלי (זה הכרטיס היחידי שלא יתבזבז במחשב שלי)והריבה היה אצלי והוודו אצל אחי אז שאלתי איזה כרטיס מסך יותר טוב כדי להרכיב אצלו.וזהו,אני עוד חצי שנה יקנה מחשב חדש כי הנוכחי בן 4+מה המפרט שלו כרגע? (אולי אני יקנה ממך)
פורסם 2004 באוקטובר 1121 שנים נו - אני וחבר דווקא היינו ב"קטע" של הOC מאז שהיה לי P-2 233MHZ MMX הרצתי אותו על 266mhz - היה מהרררררר ואת הוודו שנקנה שנה מאוחר יותר - שמנו עליו את הBlue Orb במקום ההיטסינק שלו - והגענו ל210/210 יציב !!! 8)
פורסם 2004 באוקטובר 1221 שנים מה המפרט שלו כרגע? (אולי אני יקנה ממך)הוא לא למכירה אולי עוד חצי שנה , אבל אם אתה רוצה לדעת אז הנהINTEL P-III 500 MHZINTEL WS440BXLG PC 100 256MB 2*128NVIDIA RIVA TNT 2 32MBשחכתי איזה הרדיסק אבל הוא של סייגט 8.4 GB ועוד איזה מארז מעפןאם רצית לקנות אותו בשביל לעשות למחשב OC שכח מזה הלוח לא מאפשרותודה לכולם!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.