פורסם 2002 במאי 2923 שנים אני חושב שיש מאוררי אנרמקס עם בורר מהירות (פוטנציומטר) אומנם פחות נוח ממה שיש בתמונה אך בכל זאת
פורסם 2002 במאי 2923 שנים לטעמי - מעל 30DBA זה כבר רועש... נו, ולך יש 39DBA... ופונציומטר הפונציומטר אף פעם לא מעל החצי... ועדיין רק 29 מעלות...
פורסם 2002 במאי 2923 שנים "אצלי כולם על 21דציבלים. "איך אתה יודע ?רק על פי המפרט של המאורר או שיש לך דרך למדוד עוצמת רעש ?
פורסם 2002 במאי 2923 שנים על פי המפרט.ונוסחה.. שאותה אני לא זוכר כרדע לחיבור מקורות רעש..כמובן שיש עוד פרמטרים רבים המשפיעים על הצליל...אבל תסמוך עליי כאסר אני אומר לך שהמחשב שלי די שקט...
פורסם 2002 במאי 2923 שנים איפה אפשר להשיג פוציומטר?לי יש את הולקנו 6CU+והמאוורר 60 ממ שעליו רועש כמו מטוסכרגע לא ביצעתי אוברקלוק ורציתי להחליש אותוניתן לקנות פוציומטר בארץ ולהרכיב אותו על המאוורר שעל הולקנו שלי???
פורסם 2002 במאי 2923 שנים איפה אפשר להשיג פוציומטר?לי יש את הולקנו 6CU+והמאוורר 60 ממ שעליו רועש כמו מטוסכרגע לא ביצעתי אוברקלוק ורציתי להחליש אותוניתן לקנות פוציומטר בארץ ולהרכיב אותו על המאוורר שעל הולקנו שלי???מצטער, אסור לי למסור שמות של חנויות. זה ייחשב לאי-אוביקטיביות.תנסה בחנויות מחשבים השונות, המכירות ברכיבי מודינג ואוברקלוקינג.ותנסה בחנויות אלקטרוניקה.נ.ב בטח שכן ..תצטרך רק לעושת עבודת הלחמה קטנה.., אבל זה אח"F.. קודם שיהי פוטנציומטר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.