פורסם 2002 במאי 2923 שנים אני מעוניין לקנות את ה AX7 Extreme מסיפלטק,שזה כולל את ה AX7 + מאוורר Delta 8080CFM - האם זה חזק?52DBA - -האם זה רועש?
פורסם 2002 במאי 2923 שנים 53 DBA זה מטורף זה כמו מנוע שלך מכונית בסלד של 2000 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ממש לא הייתי ממליץ
פורסם 2002 במאי 2923 שנים תסדר לו פוטנציומטר והשקט בממלכה ישוב על כנו.נ.ב 80CFM, ובכן זה כל-כך חזק.. שכאשר אתה מחזיק את המאוורר עובד ביד שלך.. ומרפה אותה... הוא יכול לעבוד כמדחף.. ולהזיז אותה.
פורסם 2002 במאי 2923 שנים נגד משתנה,...זה כמו הכפתור של הווליום במערכת? בישביל לשלוט בעוצמת המאוורר (שינוי במתח מוביל לשינוי במהירות המאוורר, הנמדדת בס"לדים)נ.ב למה לא לקנות פשוט מאוורר שקט וחלש יותר?לאיזה שימוש אתה זקוק לו?
פורסם 2002 במאי 2923 שנים מחבר צודק בקשר למאוורר, פשוט ראיתי את זה ככה כחבילה אחת באתר אז רציתי קצת לברר,אבל הבנתי שזה מאוד רועש, ואני לא מתכוון לעשות OC בינתיים.יש המלצה למאוורר אחר שיתלבש על ה AX7 ?
פורסם 2002 במאי 2923 שנים כל מאוורר 80מ"מ סביר יפיק ביצועים מאוד נעים.מה שכן חשוב זה תחלופה יעילה של אוויר במארז.
פורסם 2002 במאי 2923 שנים לי ולאורי יש כרגע את המפלצות החזקות האלה, ותאמין לי שאתה לא רוצה לעבוד ליד דבר כזה, אצלי הדלתא הזאת תבלה לא יותר מזמו מינימום.
פורסם 2002 במאי 2923 שנים שמעתי את המפלצת הזוז ותאמין לי - לא היית רוצה לשבת ולעבוד ליד הסילון הזה!אני חושב שהיחידים שמשתמשים בו הם פריקי אוברקלוקינג...שוב - כל מאוור 80 מ"מ יתן לך תוצאה טובה עם ה AX7.לי יש את זה ומה שאתה רואה בתמונה זה הפונציומטר שעליו דיברו פה.
פורסם 2002 במאי 2923 שנים כזה מה?תשלובת של מאוורר עם פוטנציומטר, לצערנו יש רק בחו"ל.אבל אתה יכול לקחת כל מאוורר ולחבר אליו עצמאית פוטנציומטר.
פורסם 2002 במאי 2923 שנים כן זו אפשרותהשאלה איזה מאורר גם איכותי /שקט/דוחף מספיק אויר כדאי לקחת מהמלאי שקיים בארץ ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.