פורסם 2004 באוקטובר 1121 שנים שלום חבר'ה כן אני יודע שלא הייתי פעיל פה בזמן האחרון וזה כי לא היה לי זמן.. אבל מחר כל זה הולך להיות אפילו גרוע יותר..אני מתגייס לצהל מחר נקווה שאני אוכל מידי פעם ככה לקפוץ לפה ולראות מה חדש ואיך העסק זז יאללה אין לי יותר מידי מה להגיד חוץ מבהצלחה לי ולהתראות לכם נתראה... ;D
פורסם 2004 באוקטובר 1121 שנים מחבר תודה לכם חבר'ה נראה לי אתם המעטים מהמשתמשים הישנים יותר שמכירים אותיואני הולך להיות פקח טיסה
פורסם 2004 באוקטובר 1121 שנים תנחומיי, אפילו עם החלונות הכפולים הרעש פשוט בלתי נסבל ומחר גם אני הולך לחיל האויר (מילואים הק.קישור המטומטמת רוצה לשלוח אותי לג'נין)
פורסם 2004 באוקטובר 1121 שנים מה השתגעתם?? אחחח הרעש של המנועים ריח הדלק השרוף הלוואי ישלחו אותי להיות פקח טיסה
פורסם 2004 באוקטובר 1121 שנים תאמין לי בתור אחד ששירת בח"א במקום יחסית רחוק מהמטוסים ומהמסלול אני פשוט השתגעתי מהרעש ובמקרים שהייתי באחת הטייסות במגדל או ליד המסלולים זה היה ממש נוראי
פורסם 2004 באוקטובר 1121 שנים מה השתגעתם?? אחחח הרעש של המנועים ריח הדלק השרוף הלוואי ישלחו אותי להיות פקח טיסה מסכים לא שזה מה שהייתי רוצה לעשות בצבא אבל יש בזה משהו נחמד בכל מקרה בהצלחה ו... Take it easy
פורסם 2004 באוקטובר 1121 שנים שלום חבר'ה כן אני יודע שלא הייתי פעיל פה בזמן האחרון וזה כי לא היה לי זמן.. אבל מחר כל זה הולך להיות אפילו גרוע יותר..אני מתגייס לצהל מחר נקווה שאני אוכל מידי פעם ככה לקפוץ לפה ולראות מה חדש ואיך העסק זז יאללה אין לי יותר מידי מה להגיד חוץ מבהצלחה לי ולהתראות לכם נתראה... ;Dכמה קיבלת פרופיל?
פורסם 2004 באוקטובר 1121 שנים לא להיות פה שלוש שנים לא יקרה אלא אם באמת תהיה פקח טיסה..זה גיוס של ג'ובניקים.דרך אגב, אתה הילד שלי :-* אם תחפש טוב אפילו תמצא את הת'רד שבו הודעתי שאני מתגייס..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.