פורסם 2001 באוקטובר 3124 שנים ברור לי שבמהירות 7200 , אבל איזה חברה ?* אני מתכנן על 40GB , האם יש הפרש במחיר לגבי דיסק גדול יותר ?תודה !
פורסם 2001 באוקטובר 3124 שנים כבר שמעתי כמה שלא בעד IBM... האמנם ?אתה בוודאי מתכוון לסידרה (45GB) של הדגם הקודם טלאסטו עדיין לא שמעתי על בעיות מהסידרה החדשה אריקסון עם הסידרה החדשה אתה יכול להיות שקט בסידרה החדשה היה 20/40/60 ג'יגה נכון להיום אין להשיג את ה-20 ג'יגה IBM הפסיקה את הייצור שלהם !!
פורסם 2001 באוקטובר 3124 שנים מחבר אני לא ממש בקיא בהבדלים והעדיפויות בין החברות , אז על אחת כמה וכמה אני לא בעיניינים בהבדלים בתוך אותה חברה בין הסדרות השונות.. אנ מחפש HD בגודל 40-60GB בערך .. מה הכי מומלץ ??
פורסם 2001 באוקטובר 3124 שנים אני לא ממש בקיא בהבדלים והעדיפויות בין החברות , אז על אחת כמה וכמה אני לא בעיניינים בהבדלים בתוך אותה חברה בין הסדרות השונות.. אנ מחפש HD בגודל 40-60GB בערך .. מה הכי מומלץ ?? נכון להיום IBM (אריקסון) או מקסטור (DiamondMAX40)
פורסם 2001 באוקטובר 3124 שנים אריקסון (או 60GXP) הוא הדגם הנוכחי של IBM. יש לי את ה-40 ג'יגה כבר 5 חודשים והוא מחזיק מעמד בעינויים שאני מעביר לו (מחשב דולק 24 שעות ביממה, עריכת וידאו... ) וקצב העברת הנתונים שלו גבוה ויציב (יש תוכנות שבודקות את זה)40 ג'יגה עולה בסביבות ה-650 ש"ח ו-60 ג'יגה עולה בסביבות ה-900 ש"ח. שווה כל גרוש !
פורסם 2001 בנובמבר 124 שנים מחבר ככה אני מבקש מהמוכר ?"דיסק קשיח של IBM דגם 60GXP בנפח של40GB " ?תודה !
פורסם 2001 בנובמבר 124 שנים ככה אני מבקש מהמוכר ?"דיסק קשיח של IBM דגם 60GXP בנפח של40GB " ?תודה !תלוי ממי אתה קונה אם אתה קונה מחנות שלא עובדים בכלל עם IBM או אחת לכמה חודשים מוכרים דיסק שלהם אז המוכר לא יבין מה אתה רוצה ממנו אז איך שלא תציג את זה לא יעזור
פורסם 2001 בנובמבר 124 שנים ככה אני מבקש מהמוכר ? "דיסק קשיח של IBM דגם 60GXP בנפח של40GB " ? תודה ! ב 99% מהמקרים המוכר יבהה בך בעיני עגל ואז" יש לי דיסק קשיח של IBM בנפח של 40G ,רוצה או לא רוצה?" , כל מידע מעבר לכך יהיה נשגב מבינתו :o
פורסם 2001 בנובמבר 124 שנים אם אתה תרכוש את המחשב מחנות שלא עובדת עם דיסקים של IBM אל תתבייש ואפילו תרשה לעצמך להיות מעט חוצפן ותרכוש את הדיסק בנפרד מחנות אחרת ותן להם להרכיב אותו במחשב שלך בעל החנות יעדיף את הברירה הזאת מאשר שתודיע לו שבגלל שאין לו את הדיסק אתה תרכוש את המחשב ממקום אחר אבל במחשה שניה....אם החנות לא עובדת עם חומרה באיכות כזאת אז אולי באמת תשקול רכישה במקום אחר ;D
פורסם 2001 בנובמבר 124 שנים אם קונים במקום נורמלי כמו למיר, פלונטר, זיג זג 2000 וכו' אז אין בעיה להשיג את ה- 60GXP של IBM
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.