פורסם 2004 באוקטובר 1021 שנים אז ככה....החלטתי לצ'פר את הספק הישן שלי שהוצאתי לאחר שקניתי ספק חדש...השלבים הם ככה:1. בחירת העבודה2. הכנת חומרים3. התחלת העבודה4. תוצאות ומסקנותמכיוון שאין לי מספיק חיבורי מולקס וגם רציתי יותר הספק במחשב שלי...החלטתי לחבר את הספק הישן שלי ביחד עם החדש..כאשר הישן ישמש לתאורה ולמאוורריםהחלטתי גם לצ'פר אותו ולעשות אותו קצת יותר יפה מבדר"כאתמול בערב חתכתי חור בגג של הספק שייפתי אותו ושלחתי לצביעה (יש לי חינם מאיפה)היום הוא חוזר אליי ביחד עם פרספקס שאני אחבר לחור שחתכתי ואז אני אתן תמונותלפני שאני אחבר את הפרספקס אני אכניס פנימה מעט תאורה ובפרספקס עצמו אני אוסיף מאוורר קטן שיכניס אוויר (זה ספק ישן שרק מוציא אוויר)לאחר שהוא יהיה מוכן יהיה לי ספק צבוע עם גג עם תאורה ועם זרימת אוויר טובה יותראת החיבור של הספק הזה אני לא אחבר ללוח אם כי אם אני אשתמש במדריך זה:http://www.gideontech.com/content/articles/196/1ואחבר אותו בנפרד...היום אני הולך לקנות היטשרינקים וחוטים ומפסקאני מקווה בערב להביא תמונות ומחר כבר להביא תמונות קצת יותר מפורטות של ממש לקראת סיוםתגובות והצעות יתקבלו בברכה ותמונות אתם תקבלו בערב
פורסם 2004 באוקטובר 1021 שנים הוא די צודק עדיף שקופית למשהו כל כך קטן...ואז אבל אתה מוותר על המאוורר אז תצטרך להחליט...
פורסם 2004 באוקטובר 1021 שנים לדעתי פרספקט,זמין,קשיח ועמיד (וגם די זול).שקופית יכולה בחום מסוים פשוט להתחיל לנמוס...עד כמה שאני יודע היא לא עמידה בחום גבוהה (יחסית) ממושך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.