פורסם 2004 באוקטובר 1021 שנים אחרי שאני מדליק את המחשב מחדש כשאני לוחץ כפתור ימני על כונן תיקיה או קובץ ישר קופץ לי ERROR (התמונה הראשונה)אחרי זה זה התיקיה נהיית NOT RESPONDING ואני צריך לסגור אותה מה TASK MANAGERואז זה קורה כמה פעמים עד שהתפריט של הכפתור הימני נפתח סוף סוף.בנוסף לא יודע אם זה קשור אחד לשני אבל קורא לי הרבה פעמים שכשאני לוחץ דאבל קליק הוא פותח לי את המפיינים של אותו יישום.[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 באוקטובר 1021 שנים יש לך בעיה עם ה- explorer. יכול להיות שמשהו נדפק ב- windows.תנסה לעבוד ב- safe mode או ב- diagnostic startup, דרך ה- msconfig( כששום תוכנה לא עולה עם החלונות חוץ מהקבצים של מערכתההפעלה), תראה אם קופצת לך ההודעה שוב.
פורסם 2004 באוקטובר 1021 שנים תבדוק תevent viewer אולי תמצא שם למה זה קורה.. סרוק וירוסים - http://housecall.trendmicro.com/housecall/start_corp.asp לחץ F8 לפני שהוינדוס עולה ובחר בload last known good configuration אם לא יעזור אז תשתמש ב system restore/שחזור המערכת - אם לא ביטלת את זה ואם עדיין יהיה אותו דבר אז תעשה התקנה מתוקנת (repair) של הוינדוס אבל אם אין לך כוח לזה אז אתה יכול להשתמש בתוכנה total commander כתחליף לוינדוס אקספלורר
פורסם 2004 באוקטובר 1021 שנים תבדוק תevent viewer אולי תמצא שם למה זה קורה.. סרוק וירוסים - http://housecall.trendmicro.com/housecall/start_corp.asp לחץ F8 לפני שהוינדוס עולה ובחר בload last known good configuration אם לא יעזור אז תשתמש ב system restore/שחזור המערכת - אם לא ביטלת את זה ואם עדיין יהיה אותו דבר אז תעשה התקנה מתוקנת (repair) של הוינדוס אבל אם אין לך כוח לזה אז אתה יכול להשתמש בתוכנה total commander כתחליף לוינדוס אקספלורר לפני שהוא עושה שיחזור והכל, שיבדוק בעזרת ה- diagnostic startup, אולי איזה יישום שרץ ברקע גורם לזה...
פורסם 2004 באוקטובר 1021 שנים מחבר טוב קודם כל יש לי אנטי וירוס אבל בכל זאת בדקתי ואין לי שום וירוס.נכנסתי ל-SAFE MODE וגם שם הייתה לי את הבעיה (בהתחלה לחצתי כפתור ימני על כונן כלשהו וזה עבד בסדר ואז לחצתי כפתור ימני על ה User's Documents וזה כן עשה לי את הארור ואחרי זה גם עשה אותו על הכוננים ותיקיות הרגילות)זה מה שכתוב ב -event viewer : 1.The IMAPI CD-Burning COM Service service entered the stopped state.For more information, see Help and Support Center at http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp.2. The IMAPI CD-Burning COM Service service entered the running state.For more information, see Help and Support Center at http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp.3.The IMAPI CD-Burning COM Service service was successfully sent a start control.For more information, see Help and Support Center at http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp.כשהרצתי את הוינדוס בסייפ מוד, ה event viewer כתב דברים אחרים:The following boot-start or system-start driver(s) failed to load: AFDFipsintelppmIPSecKlifKlmcMRxSmbNetBIOSNetBTRasAcdRdbssTcpipvsdatantFor more information, see Help and Support Center at http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp.לפני שאני עושה REPAIR לוינדוס, יש מישהו שזה אומר לו משהו ויכול להגיד לי במה הבעיה?
פורסם 2004 באוקטובר 1021 שנים אני מנחש שזו פשוט תוכנה שהתקנת שהוסיפה את עצמה לתפריט של ה-right click... אולי תוכנת מדיה כלשהי/ תוכנת כיווץ או משהו בסגנון?אגב, ה-event log שלך תקין. אני לא מכיר את כל הסרוויסים בשם שהם מופיעים שם, אבל ההודעה הזאת בכלליות אמורה להופיע וזה שהתופעה חוזרת על עצמה גם במצב של safe mode רק מוסיפה על ההרגשה שלי שזו תוכנה צד שלישי שגורמת לבעיות.
פורסם 2004 באוקטובר 1021 שנים מחבר גם אני חשוב ככה, הבעיה היא איך אני בודק איזה תוכנה עושה את הבעיות?חיפשתי עבור הקבצים שהופיעו ברשימה ההיא, וכולם היו בתיקיות של הוינדוס והדרייברים והSP, ואחד מהם היה גם בתיקיה של הNEROיכול להיות זה קשור?
פורסם 2004 באוקטובר 1021 שנים כדי לבדוק אילו תוכנות הוסיפו עצמן לקליק הימני, פתח regedit וכנס ל-HKEY_CLASSES_ROOT\Folder\shell ול-HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\shell. שם תראה רשימה של תוכנות אשר מוסיפות עצמן לתפריט של קליק ימני על ספריות. נסה לגבות ואז למחוק אותן ולראות אם זה עוזר (אם כן שחזר מן הגיבוי והתחל לבדוק אחת אחת). מכיוון שאצלך זה קורה גם בלחיצה על ספרייה וגם בלחיצה על קובץ, נסה למצוא תוכנה שנראה לך שמשנה את התפריט גם של קובץ וגם של מחיצה.חוץ מזה, במקרה יצא לי לקרוא קפטן אינטרנט היום והוא ענה על שאלה זהה. אם הנ"ל לא עזר, נסה לעקוב אחרי עצתו ב-http://www.haaretz.co.il/captain/pages/LiArtCaptain.jhtml?contrassID=11&subContrassID=1 בשאלה האחרונה (חבילת האבטחה שתקעה אותי)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.