עבור לתוכן

כל מי שיודע מעט על מסכי הדור הבא שישפוך בת'ראד הזה אור על הנושא

Featured Replies

פורסם

שמעתי שיצאו בעתיד מסכי אולד(OLED) אין לי מושג מה זה ואין לי מושג אם אייתתי נכון מה ששמעתי.

הדבר היחיד שאני יודע זה שהם יהיו מסכים דקים זולים בעלי זווית צפייה רחבה יותר ויוכלו אפילו לקפל אותם כמו עיתון...

אנא שפכו אור על מה שאתם יודעים.

פורסם

השם של המסכים זה OLED קיצור של Organic Light Emitting Diode.

לפי מה שאני יודע שאלו יהיו מסכים יותר טובים מכל הבחינות: מבחינת איכות, זווית צפיה, עלות ייצור, זמן תגובה ועובי.

אחרי שתקרא את הכתבה הזאת תבין קצת יותר.

קח בחשבון שיקח דיי הרבה זמן עד שמסכים אלו יהיו זמינים לציבור הרחב כצג למחשב, אבל לדעתי ממש בקרוב נתחיל לראות במכשירים ניידים מסכים אלו (בפלאפונים, מחשבי כף-יד וכו')

הסיבה לכך היא שחברות לא יתחילו לשנות את המפעלים שלהם מייד, הם קודם ימכרו את כל הצגים שהם ייצרו ואם הם יראו שיש פחות ביקוש אז רק אז הם ישקיעו בזה ולמרות שעלות הייצור זולה יותר, המחירים של המסכים האלו יהיו יקרים בהתחלה, כמו בכל טכנולוגיה חדשה.

פורסם

דווקא הבעייה בימינו של OLED זה אורך חיים קצר מדיי עדיין לא הצליחו לייצר צג OLED בגודל נורמאלי (לפחות 15") שישאר בחיים יותר מחצי שנה

פורסם

דווקא הבעייה בימינו של OLED זה אורך חיים קצר מדיי עדיין לא הצליחו לייצר צג OLED בגודל נורמאלי (לפחות 15") שישאר בחיים יותר מחצי שנה

מאיפה אתה יודע על זה!? אני לא שמעתי על זה בשום מקום ???

פורסם
  • מחבר

ואווווו מגניב כל היתרונות במסך אחד לא מצאתי עדיין שום חסרון....חוץ מזה שנראה את זה רק עוד חמש שנים.

פורסם

השם של המסכים זה OLED קיצור של Organic Light Emitting Diode.

לפי מה שאני יודע שאלו יהיו מסכים יותר טובים מכל הבחינות: מבחינת איכות, זווית צפיה, עלות ייצור, זמן תגובה ועובי.

אחרי שתקרא את הכתבה הזאת תבין קצת יותר.

קח בחשבון שיקח דיי הרבה זמן עד שמסכים אלו יהיו זמינים לציבור הרחב כצג למחשב, אבל לדעתי ממש בקרוב נתחיל לראות במכשירים ניידים מסכים אלו (בפלאפונים, מחשבי כף-יד וכו')

הסיבה לכך היא שחברות לא יתחילו לשנות את המפעלים שלהם מייד, הם קודם ימכרו את כל הצגים שהם ייצרו ואם הם יראו שיש פחות ביקוש אז רק אז הם ישקיעו בזה ולמרות שעלות הייצור זולה יותר, המחירים של המסכים האלו יהיו יקרים בהתחלה, כמו בכל טכנולוגיה חדשה.

יש כבר פלאפונים עם מסכי OLED אבל לא מסכים ראשיים, אלא מסכים משניים בעקר, לייצר מסך OLED גדול כרגע זה בעייתי, גם מבחינת Cost effective וגם במחינת זה שהם לא נוטים לשרוד הרבה זמן במסכים גדולים משום מה... בכל מקרה מסכי OLED לא יכנסו שנתיים הקרובות למסכים הבייתיים. והדבר הכי מגניב בOLED זה פלקסי סקרין המסכים דקים שאפשר לקפל Star Trek here we come...

פורסם
  • מחבר

תתארו לכם עוד עשר שנה כל העיתונים יהיו מסכי OLED .....נוכל לעדכן את העיתון כל יום תמורת תשלום.יהיה בו ככל הנראה אפשרות כמו ליצור תקשורת לעדכן את העיתון והעידכונים יהיו מידיים כמו באינטרנט כך שכל יום נוכל לקבל עדכונים מידיים..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים