פורסם 2002 במאי 3023 שנים מחבר מה אתה מתעצבן... זה שיש לאמריקאיות לוק איכותי והן נוחות בטירוף, לא הופך אותן לאמינות...נוחות? ... הן מתנודדות כמו ספינות, הן לא מרוסנות.. וגורמות למחלת-ים..הן לא ראויות להקרא מכוניות ספורטיביות.מילא מכוניות שריריות, או חיות רמזורים. לא יותר מזה.
פורסם 2002 ביוני 523 שנים אמרתם בפירוש : Cars&Babes רואים איזה גלגלים קדמיים יפים? ;D לאלו שרוצים לדעת(יש בכלל כאלה?) שלבחורה קוראים Taylor Made נ.ב רוצים עוד תמונות ? הייתי מת לרכב על הדבר הזה ;D 8) :smoke: WE WANT MORE PICTURES BTW
פורסם 2002 ביוני 523 שנים מחבר אהה כן?אנו נשמח לשמוע על חלק מחוויות הרכיבה שלך.. בישבילי במחיר כזה שהיא מוצאת.. היא בהחלט מציאה@
פורסם 2002 ביוני 623 שנים you asked for it!!! אני ימשיך להביא לכם תמונות חדשות! והתמונה הראשונה לקוחה מהאתר www.babezone.org
פורסם 2002 ביוני 623 שנים התמונה השנייה לקוחה מאותו אתר,את התמונה השלישית אני יפרסם בהמשך היום והיא תהיה כלינק(18+)
פורסם 2002 ביוני 623 שנים אוייייי..... כמה שהייתי שמח להתחיל את החיים האזרחיים שלי עם המדהימונת הזאת... ועוד קצת... והנה הקונסולה המרכזית שלה אחרי מודינג רציני (למה אדום אבל!!!!!) למי שלא יודע, מדובר ב CIVIC ESI COUPE` 1.6 והנה עוד אחת "שכונתית" לקינוח...
פורסם 2002 ביוני 623 שנים וכשסתם מתחשק לשוב ולחזור לחיות באשליות... ה S2000, שכבר יצא לי כמה פעמים לראות אותה שואגת בהתרגשות רבה בכבישי אבן-גבירול בת"א.. אותה אחת, אפורה מדהימה ומקסימה, בעלת השאגה המרגשת ביותר הנשמעת למרחקים ב9000 סל"ד!!! תהנו... And My Favorite.... לזה אני קורא, הונדה לאב, הונדה לבן.
פורסם 2002 ביוני 623 שנים את התמונה הזאת ההיתי פשוט חייב להראות לכם!!!נ.ב זוהי סוזן וארד(למי שמכיר)סוזייייייייי סופריייייז !!!
פורסם 2002 ביוני 723 שנים רק לא ציינת כל התמונות למעלה צולמו על ידי בבית הקיץ שלי עם המצלמה הדיגיטלית החדשה שלי ;D
פורסם 2002 ביוני 1123 שנים וכשסתם מתחשק לשוב ולחזור לחיות באשליות... ה S2000, שכבר יצא לי כמה פעמים לראות אותה שואגת בהתרגשות רבה בכבישי אבן-גבירול בת"א.. אותה אחת, אפורה מדהימה ומקסימה, בעלת השאגה המרגשת ביותר הנשמעת למרחקים ב9000 סל"ד!!!תהנו.../quote]ההונדה שבתמונות , "קצת" משופרת....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.