עבור לתוכן

שאלה בקשר לקבלת ג'וב טוב בצבא

Featured Replies

פורסם

אהלן

אני לא מתגייס בזמן הקרוב מאוד אבל אני חושב שצריך להתחיל לחשוב מה אני אעשה בצבא

הג'וב שאנ יהכי רוצה זה להיות לשרת בגלי צהל או גלגלצ לא בהכרח שדרן אבל משהו שמה כי זה הג'וב שאני הכי אהנה בו!

אבל איך כאילו אני משיג שם ג'וב? כאילו איזה חיל הם?

חייבים קשרים או שאין בה ללכת לשם?

מישהו יודע את התשובות?

פורסם

שתגיע לזימון כלשהו תראה להם את הכישורים שלך בנושא. אתה תצטרך ככל הנראה גם קב"א גבוה בשביל זה...שלח מכתבים ותנדנד למעררכת הצה"לית ואולי יום אחד נשמע אותך משדר.

פורסם
  • מחבר

אני לא אמרתי בהכרח שאני רוצה להיות שדרן כי זה נראה לי חייבים קשרים אבל הייתי רוצה.....

גם להגיש קפה שם אני אהיה מרוצה

פורסם
מי מכיר מישהו שעובד בתחנת רדיו צהלית??

::)

::)

חבר שלי בגלי צה"ל היה איש סאונד וכרגע משבץ משמרות חח

התחנה ביפו - אם אתה רחוק משם - אתה לא תהנה כ"כ וטוחנים שם שמירות די הרבה .

נ?ב - יש לך עוד די הרבה זמן לצו ראשון חח

וחוץ מזה צריך הרבה פרוטקציות או לפחות המלצה מסא"ל ומעלה חח - לא צריך קב"א כ"כ גבוהה

:jump:

פורסם

אני לא אמרתי בהכרח שאני רוצה להיות שדרן כי זה נראה לי חייבים קשרים אבל הייתי רוצה.....

גם להגיש קפה שם אני אהיה מרוצה

אז תראה את הכישורים שלך בהכנת קפה...

בזימון תכין קפה למראיינית.

פורסם

שתגיע לזימון כלשהו תראה להם את הכישורים שלך בנושא. אתה תצטרך ככל הנראה גם קב"א גבוה בשביל זה...שלח מכתבים ותנדנד למעררכת הצה"לית ואולי יום אחד נשמע אותך משדר.

לצערנו הרב המערכת הצבאית דפוקה ברמות מטורפות וטיפשה כל כך, ככה שהיא לא לוקחת מי שטוב במקצוע מסויים ומשבצת אותו בו אלא תוקעת אותו כדי למלאות חורים או איפה שצריך...

חוץ מזה נראה לי שצריך או פוקס רציני או פרוטקציות.

פורסם
  • מחבר

הבעיה היא שנראה לי שמי שעובד בתחנות הם אנשים ממאדים

מי מכיר מישהו שעובד בתחנת רדיו צהלית??

אני לפחות לא....

אבל אני ממש רוצה לעבוד שם כי אני יודע שבכל מקום אחר לא יהיה לי שימוש... קרבי אני לא אהיה וג'בניק לא מועיל כמעט אז אם ג'ובניק לפחות שאני אהנה

פורסם

אבל לא יתנו לך לשים קלטות של אמנון יצחק... מה דעתך משגיח כשרות? :cool2:

פורסם

גלגלצ = פרוטקציות

צבא=פרוטקציות

הרבה מאוד תפקידים בצבא שחיילים משרתים שם זה לוודווקא מפני שהם מתאימים לתפקיד אלא זה נובע מפרוטקציות מפה ועד הודעה חדשה וזה מניסיון

פורסם

או חוסר פרוטקציות...

פורסם

בדיוק.

פורסם

אז מה כל כך חדש בזה ? כל המדינה הזאת זה שכונה אחת גדולה

פורסם

2 אפשרויות:

1)תבקש ברעיון האישי בצו הראשון שלך לעבוד בגלי צה"ל ..........אחרי זה ישימו זין על מה שביקשת כי הם לא ירצו לשבץ אותך שם בכונה ואז תצטרך לשלוח מכתבים/פקסים /סקשות /גלויות לצבא בכדי להסביר להם למה אתה רוצה להיות בגלי צהל ולא להיות מש"ק ממטרות בבקו"ם .

אחרי זה הם גם ישימו עליך זין ברוב המיקרים , אתה תצטרף להתקשר ולעצבן אותם , לשגע תאמא שלהם שם ולהגיד שאתה רוצה להיות בגלי צה"ל .

ואולי אחרי זה יהיה לך במנילה גלי צה"ל .

או

2)יש לך דוד קצין בחיל הים/אויר .

פורסם

מתי אתה מתגייס ? אחת לשנה יש מיונים לאשכול "דוברות ומידע" בינהם מיונים לדובר צה"ל, כתב, דבר בלה בלה וכל השאר ..... השאלה מתי אתה מתגייס.

כדיי להגיע לתפקיד של שדר אז כן, אתה צריך המלצות מאוד טובות או כמו שאמרו להכיר מישהו שיכניס אותך "בדרך קיצור" אבל באשכול דוברות ומידע יש לא מעט תפקידים מעניינים וטובים. אם תהיה בעל פרופיל עורפי ונתונים גבוהים תקבל "מנילה" חוברת תפקידים שכוללת הסבר דיי טוב על תפקידים ואשכולות תפקידים בצבא.

אני בטוח שתמצא דבר נכון ומתאים לך, מיונים קדם צבאיים זו הדרך הטובה והבטוחה להשיג תפקיד איכותי שאתה רוצה ואתה תהנה לשרת בו. תפקיד בקביעה זה כבר זין אחר :P.

פורסם
  • מחבר

אני עכשיו י"א......

תראה אני ממש הייתי רוצה להיות שדר אבל אני מעריך שאין סיכוי........

סתם לשרת שמה יהיה מצוין אפילו!

עכשיו מה ההבדל בין גלי צהל לגלגלצ?

טוב מתי שיהיה צו ראשון אני אתחיל לנדנד אם אני אראה שלא הולך נראה לי אני אוותר מה לעשות לא תמיד מקבלים מה שרוצים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים