פורסם 2004 באוקטובר 1121 שנים לפי דברי מנהל החנות נועה מחשבים לפני מספר שבועות לא ניתן כבר למצוא אותו, אבל בזאפ הוא בכ"ז מוצג בכמה חנויות ומתחיל במחיר של 2,700 ש"ח. ל LG יש נתונים טובים יותר לכאורה והוא גם יותר זול, אבל אני מניח שאם ל-Q17 יש אכן 12MS (צריך לבדוק בקשר לזה), כדאי לקחת אותו בחשבון.
פורסם 2004 באוקטובר 1121 שנים אבל אני מניח שאם ל-Q17 יש אכן 12MS (צריך לבדוק בקשר לזה), כדאי לקחת אותו בחשבון. התכתבות שלי עם היצרן לגבי הדגמים שמיובאים לארץ של הQ17 - Hyundai Q17 12ms SAMSUNG PanelDear, sir.Response time 12ms.Thank you.IQT.-----Original Message-----From: Vitaly Yasho [mailto:yasho@012.net.il]Sent: Wednesday, August 18, 2004 8:03 AMTo: iqt@iqt.co.krSubject: Re: To HyundaiQ's tech-supportThank you for the fast responsei would like to confirm that the monitor uses the 20ms Panel by samsung or hopefully the 12ms one...Thank youVitaly Yasho, Israel----- Original Message ----- From: Nam in Cho To: Vitaly Yasho Sent: Tuesday, August 17, 2004 2:31 PMSubject: RE: To HyundaiQ's tech-supportDear sir,Thank you for your choice to Hyundai ImageQuest, Q17 LCD Monitor.This is monitor panel Samsung.Thank you.IQT.-----Original Message-----From: Vitaly Yasho [mailto:yasho@012.net.il]Sent: Tuesday, August 17, 2004 10:19 PMTo: iqt@iqt.co.krSubject: To HyundaiQ's tech-supportHello there, I am a huge Hyundai Costumer and I have a question.About 2 months ago I bought an LCD TFT Monitor Hyundai ImageQuest Q17 I would like to know and to be sure what panel this monitor has.The label on the back of the monitor:Model No: Q17Type No: L17C0D081Serial No: Q171SAS93900371Manufactured: September 2003It also has a DVI-D and Sub-D inputsI wish it use the HyDis PanelBest WishesVitaly Yasho, Israel
פורסם 2004 באוקטובר 1221 שנים מחבר אוקיי אז ככה: היום הלכתי להתרשם מהסמסונג שעליו רשמתי לכם בהודעה הראשית, ומה אני יגיד לכם - ממש לא התלהבתי, הצבעים לא הכי "חיים" יש מן "צל" כזה בצד ימין של כל חלון, והמוכר תירץ את זה בכך שהוא לא משתמש כרגע בחיבור DVI. לא יודע למה כולם מתלהבים, דווקא יותר התלהבתי מה-LG שגם היה בתצוגה, אבל זה LG מדגם S ולא מדגם B כמו שמישהו כאן המליץ לי.בקיצור, אני מבולבל, אני ממש לחוץ על זה כי זה המון כסף וחבל לי אחר כך להתחיל להחליף מסכים ולהתרוצץ אם במקרה אני לא אהיה מרוצה. :-\ !
פורסם 2004 באוקטובר 1221 שנים מחבר חברייה החלטתי וזהו אני קונה את המסך הזהhttp://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^1960,'normal_sales')עריכה ~!! הלינק הוחלף!
פורסם 2004 באוקטובר 1221 שנים מחבר למה לא ללכת על הדגם החדש של סוני HS74P ?אין לי תקציב של 3000 ש"ח אחי..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.