עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסך LCD 17 אינץ' עד 2500 ש"ח בעיקר למשחקים

Featured Replies

פורסם

אז נכון הגיע הזמן לעלות ליגה ואני מתכוון להשקיע במסך דק מסך LCD איכותי ברמה ואני מבקש מכם לתת לי המלצות למסך כזה.

עד כה קיבלתי 2 המלצות שנראות די טובות:

1. http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^1868,normal_sales

2.https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=215_213_98&products_id=2370

השני טיפה חורג מהתקציב אבל אני מעוניין במסך איכותי לפחות ל-5-6 שנים ככה שאני מוכן להשקיע אפילו טיפה יותר מ-2500 ש"ח.

תודה לעונים ואני מודע לעובדה שיש המון נושאים בעניין אך אני מבקש חוות דעת והמלצה ספציפית לגבי המסכים האלה או אם אתם יודעים על מסך מדגם אחר שעדיף לבדוק אותו, אני אשמח לשמוע את חוות דעתכם והמלצותיכם,

בתודה רבה, דודי הסטלן.  ;)

פורסם

למיטב ידיעתי, לתקציבך המסך המשתלם ביותר יהיה LG L1710B.

ביקורת:

כאן

שים לב שזהו המסך היחיד בתקציבך שנכנס ל TOP 10 בבדיקה של PCWORLD:

קישור

פורסם

SONY SDM-S73B/S

שווה הכל מניסיון !!!!!!!!!!!!!!!!!

בדוק מפרט ותשווה :xyxthumbs:

פורסם

למיטב ידיעתי, לתקציבך המסך המשתלם ביותר יהיה LG L1710B.

ביקורת:

כאן

שים לב שזהו המסך היחיד בתקציבך שנכנס ל TOP 10 בבדיקה של PCWORLD:

קישור

למיטב ידיעתי בקישור שהבאת יש את הסמסונג 172T שדורג גבוה יותר ועולה 2500 ש"ח

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=10086

ולא הייתי מסתמך על הסיקור באתר זה כי המון מסכים מוצלחים לא מופיעים בו(ראה דוגמא VIEWSONIC VP171 או EIZO 557 וכו) או שה-VIEWSONIC לא

איכותי ?

פורסם

shoeyal, ראה בכותרת של פותח הת'רד שהוא ביקש מסך בעיקר למשחקים, עכשיו, הסאמסונג עם ה 25MS שלו אינו מתאים למשחקים כמו ה LG עם ה 16MS שלו, לכן המלצתי היא עליו.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על התגובות חברים,

ולגבי ה-LG, אני קצת פוחד שאני מקבל המלצה על מוצר שקשור ב-LG, יש לי מסך אומנם CRT של LG מדגם 775FT, אבל הקטע הוא שהחלפתי לו כבר שלושה פעמים ספק כוח ויצאתי די בנזק ממנו, מה גם שהאיכות שלו די חרא מסך על הפנים לפי דעתי וכל מי שבא ומתבונן במסך כמה דקות ישר אומר לי שהחדות על הפנים בקיצור ניסוין די רע יש לי עם המסכים של LG, אז מאיפה לי לדעת שהמסך הזה שהמלצתם לי עליו ה-LG אכן איכותי טוב ויתאים לי בעיקר למשחקים אבל כמובן לשאר סוגי העבודה בווינדוס...?

פורסם

אולי תנסה למצוא מקום שרואים אותו בתצוגה. בכל מקרה, לפחות היום, LG מציגה מסכי LCD ו-CRT מעולים, וה LCD שהמלצתי לך עליו הוא מבין הטובים שלהם ללא ספק. (דרך אגב, אם היית בא ושואל לפני חודש, לא ניתן היה להמליץ לך עליו היות ומחירו היה אז בחנות הכי זולה כ-2,750 ש"ח..)

פורסם
  • מחבר

אולי תנסה למצוא מקום שרואים אותו בתצוגה. בכל מקרה, לפחות היום, LG מציגה מסכי LCD ו-CRT מעולים, וה LCD שהמלצתי לך עליו הוא מבין הטובים שלהם ללא ספק. (דרך אגב, אם היית בא ושואל לפני חודש, לא ניתן היה להמליץ לך עליו היות ומחירו היה אז בחנות הכי זולה כ-2,750 ש"ח..)

זה באמת נראה מסך איכותי ביותר, אך בכל זאת אני יבקש לראות באמת איך רואים במסך, אם משחקים עובדים טוב ולא רואים מריחות במסך בגלל זמן התגובה, ואם בסה"כ הכללי המסך יהיה שווה את הכסף כנראה שאני ילך עליו, העיקר שיפעיל לי טוב משחקים בלי מריחות ושיחזיק לי הרבה זמן כי 2500 ש"ח בשביל מסך זאת חתיכת מכה.

פורסם
  • מחבר

תראה אני צריך מסך תותח למשחקים ולפי הלינק הזה

http://www.pcworld.com/reviews/chart_test_report/0,prodid,16575,00.asp

אני רואה שזמן התגובה של המסך הוא 25 MS מה שאומר שזה לא ממש יתאים לי כי אני צריך 16 MS.

***עריכה:

תגידו, מה ההבדל בין ה-LG שהמלצתם לי עליו לבין ה-LG הזה?

http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^1375,'normal_sales')

פורסם

אני גם מחפש מסך כזה, וכרגע קצת ממתין לבנות מחשב קודם אבל, הפיינליסט שלי הוא Viewsonic VP171

למסך הזה יש הכל, ונכון, הוא קצת יקר (3000 ש"ח) אבל כבר למדתי בדרך הקשה שבדברים כמו מסך - חבל להתפשר

אני מעדיף להתפשר על מהירות מעבד או נפח דיסק ולא על מסך

פורסם

Hyundai Q17

אני יכול להמליץ לך עליו קניתי אותו לפני שבועיים, מסך מצויין !

פורסם

JC_denton צודק לא שמתי לב שדרישה עיקרית היא משחקים

אבל עדיין אנשים רבים לא מרגישים את ה"מריחות" עליהם מדברים ואיכות התמונה בסמסונג גבוהה יותר

הייתי ממליץ לראות בעיניים איך זז משחק בסמסונג לפני שאתה פוסל

פורסם

במפרט הטכני של המסך בכל הביקורות ובכל החנויות המוכרות אותו מוזכר שהוא 16MS..ראה כאן ביקורות של אנשים שקנו אותו, כמעט כולים מזכירים את העובדה שהוא 16MS והוא מצויין במשחקים כמו Call of duty וכו'.

היונדאי טוב מאד, אך אינו מגיע כבר עם פאנל היידיס המצויין למשחקים, ולמיטב ידיעתי יש לו 20MS.

דרך אגב, ראה ביקורת מקיפה כאן בה ה-LG שוב מקבל ציון גבוה מאד, אף יותר ממסכים כמו סוני HX-73 וה-VP171B המעולים.

shoeyal, כמובן לא פסלתי את הסמסונג, רק שלפי הנתונים הטכניים שלו הוא פשוט לא מתאים כ"כ כאן

בכל מקרה וכמו שאמרתי, לא כדאי לקנות מסך לפני שרואים אותו בפעולה, בפרט כאשר הבחירה היא בין מסכי LCD.

פורסם

במפרט הטכני של המסך בכל הביקורות ובכל החנויות המוכרות אותו מוזכר שהוא 16MS..ראה כאן ביקורות של אנשים שקנו אותו, כמעט כולים מזכירים את העובדה שהוא 16MS והוא מצויין במשחקים כמו Call of duty וכו'.

היונדאי טוב מאד, אך אינו מגיע כבר עם פאנל היידיס המצויין למשחקים, ולמיטב ידיעתי יש לו 20MS.

דרך אגב, ראה ביקורת מקיפה כאן בה ה-LG שוב מקבל ציון גבוה מאד, אף יותר ממסכים כמו סוני HX-73 וה-VP171B המעולים.

shoeyal, כמובן לא פסלתי את הסמסונג, רק שלפי הנתונים הטכניים שלו הוא פשוט לא מתאים כ"כ כאן

בכל מקרה וכמו שאמרתי, לא כדאי לקנות מסך לפני שרואים אותו בפעולה, בפרט כאשר הבחירה היא בין מסכי LCD.

לא, היונדאי מיוצר כיום עם פנאל סמסונג 12MS.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.