פורסם 2004 באוקטובר 921 שנים שלום לכולם יש לי מעבד P4 3000 MHZ Prescott Socket 478 מה הגודל של המעבד ב ס"מ ו על איזה חומר אתם ממליצים לי (הברזל שנוגע במעבד ) אני רוצה ליבנות בלוק מים ועם זה יצליח לי אתם תיראו תמונה (זה סיפור לפרק ולימדוד את המעבד שלי כי יש לי כל מינה תוספות שאני הוספתי ואין לי זין לפרק )
פורסם 2004 באוקטובר 1121 שנים דבר ראשון הבלוק לא אמור להיות בגדול של המעבד, ודבר שני קודם תתכנן אחרי זה תחשוב איפה לקנות.
פורסם 2004 באוקטובר 1121 שנים מחבר הכול כבר מוכן אני בונה את זה בגודל של 6 ס"מעל 6.5 ס"מ בדיוק בגודל של התושבת בלוח
פורסם 2004 באוקטובר 1121 שנים איך אתה הולך לבנות את הבלוק בדיוק? כי די משעמם לי, אז אני רוצה להתחיל בפרוייקט, אז אני אעשה את מה שאתה עושה.
פורסם 2004 באוקטובר 1121 שנים חיפוש! אפשר לפתוח אנצקלופדיה מכל המידע שיש כאן על בניית קירור מים כבר . יש שתי אפשרויות , או כירסום ידני בעזרת דרמל או כירסום בעזרת מכונה CNC , החומר לבניה הוא נחושת .
פורסם 2004 באוקטובר 1221 שנים אפשר לקנות פלטה מכסף בזול . תעלה אולי 7 שקל. יש חנויות לצרכי תחביב תכשיטנות. אתה צריך לדעת איך לסיים . כלומר לתכנן מראש את כל העבודה . תסתכל בת'רד שלי באוברקלוקינג .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.