עבור לתוכן

בעיית התחברות לאתרי ftp

Featured Replies

פורסם

יש לי אלקטל 510 שמותקנת עליו גירסת תוכנה 4.2.7 המודם מקונפג כראוטר ועובד עם XP באנגלית שמותקן עליו SP2

לא מצליח להתחבר לאתרי FTP שאני עושה פינג לאתר FTP מסויים אני מקבל שגיאה conection closed by remote host

שכביכול נחסמתי בגלל פירוול שיש לי,עכשיו ככה בפירוול של הXP פורט 21 בשביל FTP פתוח יש לי פירוול של נורטון וגם שם פתוח פורט 21

מה שמעניין הוא כאשר אני מקנפג את המודם כBRIDGE ואז הוא עובד עם חייגן אני מצליח להתחבר לאתרי FTP

כנראה שזה הפירוול של הראוטר השאלה שלי איך אני מאפשר בראוטר אפשרות להתחבר לאתרי FTP

תודה מראש לעוזרים

פורסם

יש לי אלקטל 510 שמותקנת עליו גירסת תוכנה 4.2.7 המודם מקונפג כראוטר ועובד עם XP באנגלית שמותקן עליו SP2

לא מצליח להתחבר לאתרי FTP שאני עושה פינג לאתר FTP מסויים אני מקבל שגיאה conection closed by remote host

שכביכול נחסמתי בגלל פירוול שיש לי,עכשיו ככה בפירוול של הXP פורט 21 בשביל FTP פתוח יש לי פירוול של נורטון וגם שם פתוח פורט 21

מה שמעניין הוא כאשר אני מקנפג את המודם כBRIDGE ואז הוא עובד עם  חייגן אני מצליח להתחבר לאתרי FTP

כנראה שזה הפירוול של הראוטר השאלה שלי איך אני מאפשר בראוטר אפשרות להתחבר לאתרי FTP

תודה מראש לעוזרים

תראה אני כבר לא זוכר בדיוק איך מקנפגים את המודם כי עכשיו אין לי אותו אבל אני זוכר את הכתובת שלו

http://10.0.0.138

שם כנס נראה לי אפילו יש help אם יש בעיות

זאת הכתובת לשנות תהגדרות שלו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים