עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

RADEON 9700PRO של חבר - נדפק

Featured Replies

פורסם

אוקיי , חבר שלי(daemonshlomo), יש לו R9700PRO של ATI מקורי , לפני חודש-חודשיים , הוא הלך למסיבת רשת , ובדרך חזרה , כנראה שהמונית\אוטו קפצו , והR9700PRO היה עליו קירור של זלמן , וזה כנראה הפיל כמה נגדים\חלקים מהכרטיס(זה מה שהוא חושב) , הוא חזר הביתה ושהוא הדליק את המחשב המסך היה מלא בארטיפקטים(בביוס) , והכרטיס לא עבד בכלל בוינדוס(הראה מסך שחור עם קווים אנכיים) , הכרטיס הגיע אלי היום , אותם התופעות בידיוק , רק מה , שהקווים רק אנכיים והכרטיס גם לא נתקע... , מה שאומר , שאין מספיק מתח לזיכרונות כנראה , עכשיו , הכרטיס עובד! , המאורר מסתובב והכל.. , אבל כנראה שאיזהשהוא נגד שאחראי על סיפוק מתח לזיכרונות נפל , וזה מה שלא נותן לו לעבוד , חשוב לציין שניסיתי להוריד לו את מהירויות השעון ל200 לליבה ו100 לזיכרונות , וזה עדיין לא עזר , ככה שהבעיה לא תמונה במהירות שעון , אלא במשהו אחר.. , יש למישהו רעיון איך למצוא את הבעיה ולתקן את הכרטיס?

יהיה מאוד טוב אם אני יוכל למצוא את המעגל המודפס של הכרטיס או משהו שקרוב לתוכניות החשמל שלו ודברים כאלו(אבא שלי מבין לא מעט באלקטרוניקה אז הוא יוכל לעזור)

הקירור הוא לא הבעיה כי החבר ניסה להפעיל אותו עם סיילנסר וזה לא עזר גם.

תודה מראש.

פורסם

אם יש אחריות ואין נזק פיזי, למה לא לממש את האחריות ?

פורסם
  • מחבר

הלוואי והייתה , אין. , וגם אין את הקירור סטוק , הוא כרגע עם הקירור של ה9600פרו שלי(בהחלט קירור מספיק)  , הכרטיס שלי עם סיילנסר...

עריכה : מצאתי את זה http://forums.ocfaq.com/showthread.php?t=167 , אולי זה יכול לעזור...

פורסם

היה לי אותה בעייה ב GEForce 2 mx200 שלי החיבורים של הזיכרון התחברו.

בלוק קרור קפץ בשל שבר של אחד החיבורים שלו ,הם היו מפלסתיק הוא פגע בול בזיכרון.

טוב שאמא יודעת להלחים היא ניתקה את החיבורים וזה עובד שוב רק עם ברגים הפעם ;D

פורסם
  • מחבר

מצאתי!! ,מצאתי את החלק השבור! , ואני ואבאלא נלחים אותו היום\מחר...

פורסם

אם אתה עוד לא הלחמת אתה יכול

before and after?

פורסם
  • מחבר

רק חבל שאין לי מצלמה, אפילו לא מצלמת וואב , אבל מזה יעזור , במילא הכרטיס יראה אותו הדבר...

פורסם
  • מחבר

שמתי כאן תמונה של הנגד שניתק מהכרטיס , רציתי לדעת אם הלחמתו בחזרה תעזור במשהו?(בכל זאת , זה נגד...)

בינתיים גם מצאתי פרוייקט מים מדהים , להנאתכם :

http://www2.meisterkuehler.de/computer/meisterkuehler_v2/meisterkuehler_howto-Radeon-wakue-Termi.html

עריכה : הלחמתי , הכרטיס עושה את אותה הבעיה בידיוק... , בקיצור , הדבר היחיד שנשאר לי לעשות הוא לחפש את שרטוטי המעגל החשמלי של הכרטיס ולהגיע לחלקים שבהם סביר להניח שיכולה להיות בעיה\שרופים...

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.