עבור לתוכן

כיצד ניתן לדעת האם מצלמה דיגיטלית היא חדשה או "מחודשת" ?

Featured Replies

פורסם

ובהמשך לשאלה אני מעוניין לרכוש מ- Camera4Less את הקנון A95 והמחיר שלהם יחסית נמוך משמעותית משאר החנויות.

למי שהיה נסיון קודם אם החנות איך השירות והאחריות שלהם? האם הם אמינים ? וכיצד ניתן לדעת אם המחיר הנמוך לא נובע מכך שהמצלמה מחודשת.

תודה.

http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=393&cID=30&c=91947

עריכה: ביצעתי חיפוש וראיתי שהחנות הנ"ל לא מוכרת מצלמות מחודשות אם כך אשאך איך השירות והאמינות שלהם.

פורסם

קניתי את ה A75, וההיא התקלקלה. הגעתי לשם הם הסתכלו עליה שמו אותה בצד. אחרי שבוע בערך הם שלחו על

חשבונם את המצלמה אלי, מתוקנת ועובדת כמו שצריך. המחירים נובעים מכך שהם קונים את הסחורה ככל הנראה בעצמם

ולא דרך קרט. האבסורד הוא שהם טובים יותר מקרט בכל הפרמטרים. (שירות, מחיר יחס וכו'.)

תבוא אליהם לחנות ותתרשם. לי בנתיים לא היו שום בעיות איתם.

פורסם

האבסורד הוא שהם טובים יותר מקרט בכל הפרמטרים. (שירות, מחיר יחס וכו'.)

כן, אומרים באמת שהשירות שלהם טוב... הסיבה שהמחירים זולים זה שהם מביאים את המוצר מיבואן לא רשמי בארץ, 4H או משהו כזה.

בכל מקרה קצת הגזמת... קרט אחלה יבואן והוא גם נותן 3 שנים אחריות!!! לא חושב שאפשר להשוות אחריות של שנה ו 3 שנים על מוצר שעולה 2000 שח! בן אדם זה פשוט הבדל עצום...

יניב

פורסם
  • מחבר

אוקיי נקנה מהם את המצלמה ואני רוצה כרטיס 256 מ"ב נוסף.

על איזה הייתם ממליצים ללא קשר למחיר ...... פשוט הכי מהיר שיש!

CF

פורסם

קח את ה-Sandisk Ultra II, אני משתמש בו עם ה-S50 שלי :) מהיר ביותר [העברתי את כל ה-256MB דרך USB 2.0 במספר שניות, מהיר ביותר לעומת העברה דרך המצלמה עצמה שהיא USB 1.1 :-\].

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

cheers m8 :cool2:

בתקווה שלא יהיו תקלות ואני ארכוש את המצלמה בקרוב, צפו לתמונות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים