עבור לתוכן

הזמנתי את CoolerMaster Hyper 6 - עדיין אפשר אולי להתחרט (עידכון עמוד 2)

Featured Replies

פורסם

צריך מאורר בגודל 120מ"מ לא סתם קוראים לזה XP 120 :>

עם אתה רוצה 90 מ"מ תיקח את הXP 90 !

וכן אתה יכול לשלוט ידנית במהירות של ה ENERMAX יש שלושה מצבים.

• תגובות 53
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

וואלה.. גם 30 זה לא כזה נורא.. אני עכשיו עם 2 קולר מסטר שכל אחד 25 ועוד המאוורר של המארז שהוא סתם חלש והמאוורר של המעבד..

אפשר לישון עם זה בלילה אז אני לא בטוח ש5db יהיה הבדל גדול.

בגופי קירור המומלצים בסטיקי שברש הפורום נתנו ציון יותר גבוהה ל xp120 עם מאוורר 90 מ"מ מאשר לקולר מסטר.. אם אני לוקח מאוורר 100 מ"מ

ל XP 120 הוא היה יקר ב50 שקל מהקולר מסטר אבל אני חושב שזה שווה את זה.. אם ישבר לי הלוח אם הלו 670 ומשהו שקל... וגם הוא יותר טוב :)

פורסם

צודק תתחדש

דרך אגב מאיפה אתה קונה את זה ?

פורסם
  • מחבר

צודק תתחדש

דרך אגב מאיפה אתה קונה את זה ?

תודה

אני קונה מפנדה כי את ה CoolerMaster hyper 6 קניתי מהם עכשיו אני רק מבטל ומחליף לזה.

הם כבר חודש גוררים אותי בגלל המארז שקניתי והוא עוד לא הגיע... אז כבר חודש אני מחכה למחשב כי כבר קניתי את כל החלקים.

אה וגם את הכרטיס מסך קניתי מהם אבל...

פורסם
  • מחבר

**עידכון**

דיברתי עם פנדה, יש להם את היחידת קירור אבל מאוורר אין.

אני צריך מאוורר אחר לא רועש וחזק בארותו מחיר (100 שח+-) 120MM.

תודה.

פורסם

אני מציע לך לחכות קצת אם אין את המאווררים שהציעו לך כאן,אלו מאווררי 120mm הכי טובים שתוכל למצוא בישראל (וגם שקטים).

אם אתה לא באוברקלוק אין בעיה ממשית לשים את XP120 כקירור פסיבי,אם הזרימת אוויר במארז טובה הוא יעשה ת'עבודה.

פורסם
  • מחבר

אני מחכה יותר מחודש בגללם ונמאס לי לחכות. הם גם אמרו שהם לא יודעים מתי או אם יהיה להם בכלל..

אני לא יודע אם אני יעשה OC בהתחלה אבל המחשב מיועד ל OC בעתיד. אני חושב שזה סתם ביזבוז לקנות עכשיו

ועוד חודש ללכת אליהם רק בשביל מאוורר...

זה נראה לי טוב:

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_631&products_id=2657

הוא יותר שקל מה ENERMAX ויותר חלש אבל הוא דוחף 53 CFM.

כמה ה ENERMAX דחוף?

ויש את זה בעוד 6 שקל גם רועש כמו ה ENERMAX קצת פחות ודוחף 79 CFM.

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_632&products_id=7319

פורסם

אחי תעשה מה שאתה רוצה ( המאורר השני אני מניח שיהיה יותר טוב בשבילך ) אבל אני במקומך הייתי מחכה כמה שצריך כי עם קונים מאורר קירור כזה אני הייתי רוצה לקבל את המירב ממנו, ואת זה אתה יכול לקבל רק ממאוררים כמו שהצעתי לך, לא רק שהם יותר זולים הם גם הרבה יותר טובים אז תעשה חושבין לבד...

פורסם
  • מחבר

אחי תעשה מה שאתה רוצה ( המאורר השני אני מניח שיהיה יותר טוב בשבילך ) אבל אני במקומך הייתי מחכה כמה שצריך כי עם קונים מאורר קירור כזה אני הייתי רוצה לקבל את המירב ממנו, ואת זה אתה יכול לקבל רק ממאוררים כמו שהצעתי לך, לא רק שהם יותר זולים הם גם הרבה יותר טובים אז תעשה חושבין לבד...

הם לא יודעים אם יהיה להם את זה בכלל.

והמאוורר של TT שהבאת יותר חלש ב 1 CFM אבל הוא יותר זול.. כנראה שאני אלך עליו

פורסם

אולי הוא CFM אחד פחות אבל הוא שקט כמו ספינת רפאים במדבר סהרה ( אל תשאלו אותי מה הקשר :>)

והוא ממש מומלץ ועם הם טוענים שאין להם את המאורר הזה אני ממליץ לך לחפש את זה בחנות אחרת עם אתה יכול אולי יש איזה חנות שיש לה את זה והיא קרובה לבית שלך ואז לא תצטרך משלוח או משהו..

פורסם
  • מחבר

Bמאס לי מפנדה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אין להם גם את זה!

עכשיו הם אמרו לי שגם לא יהיה להם את המארז שלי!!

חודש הם מושכים אותי ועכשיו הם אומרים שלא יהיה להם!!!

יאללה קירור חדש חנות חדשה מארז חדש ספק חדש ומאוורר חדש! הכל חדש אני צריך!!

פורסם

קח ת'זלמן 7000 ואם אתה לא מפחד ממשקל קח את הנחושת המלאה ...

מאוורר ?? אתה יכול גם לחבר ל 5V או ל 7V ....

פורסם

חחח איך מתאים להם

עם אתה רוצה להתיעץ עם האנשים אני מציע לך כבר לפתוח נושא חדש ולרשום תקציב וכו' והם יעזרו לך לבחור את מה שאתה צריך :\

פורסם
  • מחבר

חחח איך מתאים להם

עם אתה רוצה להתיעץ עם האנשים אני מציע לך כבר לפתוח נושא חדש ולרשום תקציב וכו' והם יעזרו לך לבחור את מה שאתה צריך :\

איפה אני אפתח? אני צריך הכל ביחד.. גם כרטיס מסך חדש גם קירור חדש וגם מארז + ספק.. כל דבר לפורום שלו... אני עכשיו עושה כמה בירורים אולי אני אקנה חלק מהחלקים מהם וחלק מחנות אחרת

פורסם

תפתח בפורום מפרטים !!

בכל מקרה עם אתה רוצה תפרט קצת פה ואנ יינסה לעזור לך בקטנה אבל כדאי שתפתח נושא לבד שמתאים לזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים