פורסם 2004 באוקטובר 821 שנים היי קבלו תתמונה של החלון שעשיתי צריך לשייף עוד הרבה ויש לי שאלה קטנה ניראה לי שאני קצת הגזמתי עם הדיסקיות (הכמות) כיאילו ניראה לי איזה 6 או 7 דיסקיות בשביל זה כניראה שאני לוחץ חזק מידיי
פורסם 2004 באוקטובר 821 שנים נחמד מאוד רק תשייף את זה ותלוי באיזה דסקיות אתה משתמש עם בדסקיות של וולף אז זה בסדר גמור ואפילו טוב חח אני גמרתי את כל הדסקיות+ 5 דסקיות של דרמל על גג אבל כמובן שהעבודה הייתה הרבה יותר מסובכת אבל בכל מקרה... זה בסדר גמור.
פורסם 2004 באוקטובר 821 שנים Hש לך עוד עבודה רבה של שיוף אבל חיתוך יפה. וכשאת ה חותך תתן לדיסקית את הזמן שלה לחתוך על תלחץ עליה.
פורסם 2004 באוקטובר 821 שנים יצא לך ממש נחמד....תאמת שקצת ביזבוז לעשות חלון כזה עם דרמל יכולת לעשות משהו הרבה יותר יפה אני עשיתי משהו דומה עם מספרי פח....אבל תשייף וזה יראה טוב
פורסם 2004 באוקטובר 921 שנים (אני ממש נוב בנושא אבל רוצה לעשות מוד למארז) איך עשית את כל הדברים המעוגלים עם דיסקיות בלבד?כשאתה עובר עם הדיסקים ומנסה לעשות עיגול זה משפיע גם על החלק "מאחורה" של הדיסקית..ויצא לך ממש יפה!
פורסם 2004 באוקטובר 921 שנים (אני ממש נוב בנושא אבל רוצה לעשות מוד למארז) איך עשית את כל הדברים המעוגלים עם דיסקיות בלבד?כשאתה עובר עם הדיסקים ומנסה לעשות עיגול זה משפיע גם על החלק "מאחורה" של הדיסקית..ויצא לך ממש יפה!?
פורסם 2004 באוקטובר 921 שנים עכשיו הבנתי ;Dאפשר לנסות ל"הקטין" את הדיסקית ע"י שימוש בה נגיד סתם תחתוך איתה פחית עד שתגיע (הדיסקית) לגודל הרצוי .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.