עבור לתוכן

איך עושים פורמט לווינדוס XP?

Featured Replies

פורסם

היי, מה קורה? טוב אז ככה. יש לי ווינדוס אקספי אבל גיליתי היום שיש לי ווירוס, לכן אני מעוניין לעשות פורמט על המחשב. הבעיה שבווינדוס אקספי אין דוס, ולכן השאלה הנשאלת היא, איך נכנסים לדוס או איך בכלל מפרמטים את ווינדוס XP. תודה לעוזרים.

פורסם

תעשה חיפוש ענו על זה כבר לפחות מאה פעמים

פורסם

אחרי שהוינדוס גומר לטעון קבצים אז יש לך אפשרויות פורמט ואפשריות פיצול עם C וD ;)

פורסם

תכניס תדיסק של הוינדוס לצורב/סידירום ותגדיר בביוס בboot prioority שהכונן שהכנסת לו תדיסק יהיה ראשון

שמור הגדרות וצא & ויהיה רשום משו כזה press any key to boot from cd . . . וכשאתה רואה זאת לחץ כל מקש לא משנה איזה כדי לעלות את ההתקנה משם תוכל לפרמט/ליצור מחיצות וכמובן להתקין תוינדוס

אם יש לך דיסק קשיח sata אז תצטרך ללחוץ F6 ישר אחרי שההתקנה עולה ואחרי שתי דקות בערך זה ישאל בשביל דרייבר.. תשתמש בדרייבר לבקר sata שקיבלת בדיסקט אם לא קיבלת אז כנראה יש אותו בדיסק של הלוח אם ואתה צריך להעתיקו לדיסקט

המדריך הזה עלול לעזור לך - http://www.blackviper.com/Articles/OS/InstallXPPro/installxppro1.htm

אתה בטוח שיש לך וירוס ??? אולי זה טרויאן/תולעת ???

אין שום סיבה להתקין מחדש תוינדוס אם מדובר ב טרויאן/תולעת כיוון שאת אלה קל להסיר

במידה וזה אכן וירוס ויש לך מספר מחיצות תפרמט רק את :c ואחרי שוינדוס יהיה מותקן אז תתקין אנטיוירוס מדיסק נקי או תוריד ותסרוק תמחיצות האחרות ותנקה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים